WARINSKY K 162 OSTROWEK

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
ITS

Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK

#856 Nový příspěvek od ITS »

Rozdíly v tom nejsou. Každý výrobce olejů vyrábí nějakou hydrauliku. Jediné, co musí dodržet je viskozita. To je to číslo 46. je to takový trošku řidší olej do strojů, které "žijí venku ". Další písmena v označení jsou pozůstatky západních a východních norem. Nikdo nedokázal přesvědčit všechny výrobce na jediné současně správné označení HLP.

myky

#857 Nový příspěvek od myky »

Poradíte kde koupit sklo do bočního okna, jsem boural zeď a spadlo to malinko jinak než jsem chtěl.

myky

#858 Nový příspěvek od myky »

...

ogie

#859 Nový příspěvek od ogie »

Dával jsem plexi, nějak jsem na ty dovozce z Polska neměl sílu.. už si nepamatuji ceny, ale vím, že jsem nad tím mávnul rukou a šel raději pro pelxík.

AGéčko

#860 Nový příspěvek od AGéčko »

Ahoj, potřebuju nastavit předvstřik na ostrowku K162, motor 4003, jsou tam nějaké rysky na setrvačníku? protože buď sem slepej a nebo nevim kde přesně jsou :'(
když nevím, zeptám se... radši budu za vola 10 vteřin než celý život...

lifana

#861 Nový příspěvek od lifana »

ahoj vsem nevite nekdo jaky prumer ma poloosa na ostrowku k162? a pripadne kolik zubu mate v portalu na hrideli co vede do diferencialu a na velkem kole portalu diky

ogie

#862 Nový příspěvek od ogie »

Měnil jsem pravou poloosu a pozor ne jenom na délku a průměr, ale jsou tam ještě různé délky té drážkové části . Ideálně vzít sebou třeba u tebe v JČ do agrozetu a hledat co mají na skladě. Myslím, že to nebyla poloosa ze Z4011 ale možná nakonec seděla 5211, ale už opravdu nevím. U ostrowka je to opravdu skládačka ze všech možných typů zetoru.

lifana

#863 Nový příspěvek od lifana »

Zajímal by mě ten průměr ,jo jak říkáš skládačka je to pěkná ,třeba ventily originály jsou jen Ursus, Zetor má jiný klínky a délky. A nevíte nekdo z jakého Zetoru by mi tam měl pasovat portál?

rquarda

#864 Nový příspěvek od rquarda »

Ahoj Chlapi ,nemá někdo fotku, jak jsou hadice na brzdovém válci u ostrowka. Dost mě to sere.

mr.sajneck

#865 Nový příspěvek od mr.sajneck »

ahoj, moc to tu nezije, zalozil jsem fcbk skupinu Mame Ostrowek, tam by to mohlo bejt pruznejsi s dotazy a radami.. zdar a silu s tema nasema zlutakama! cus

peter gasparovic

#866 Nový příspěvek od peter gasparovic »

Zdravim Vas Chlapci. Som cerstvym vlasnikom tohto peklostroja a mal by som prosbu,ci skor par dotazov:
Mozem do motoru pouzit olej 15w40?
Kde by sa dal zohnat filter na hydrauliku,ktory je u zadneho kolesa?
Kompletne som pretesnil piestnice a nechal urobit nove oka,a cepy a chcel by som sa este nejak zbavit vole na mechanizme otacania podkopu,jak na to?
Pri preradovani pocitam zuby na prevodovke,preco?

To je tak nejak vsetko zatial :)

543

#867 Nový příspěvek od 543 »

Riešim kúpu ostrowka a v bagroch som úplný laik. Takáto vola v čapoch sa predpokladám rieši jedine prečapovanim na novo. Kde sa dajú zohnať také čapy a za koľko približne nech mám predstavu o ďalších investíciách ,ak by som takú vybitú herku kúpil.
https://youtu.be/XQUBIwrX6uM

jojof

#868 Nový příspěvek od jojof »

Capy das vyrobit. Vysustruzit,zakalit a vybrusit si myslim nebude problem.

543

#869 Nový příspěvek od 543 »

Tak už som majiteľom ostróweka rok 89. Zatiaľ štartuje, brzdí , radí , vôle sú ,ale nič katastrofálne, piesnice nestečú , niečo kvapká pod chladičom a trochu sa "potí" otoč.
Akurát sa mi zdá, že tá mašina je veľmi nestabilná. Mám pozemok v miernom svahu , nejaké trávové drny , teréne nerovnosti , nič extrémne ,ale po presúvaní som mal polky veľmi stiahnuté. Niekoľko krát som mal pocit , že sa idem prevrátiť a rýchlo som vyvažoval s podkopom do opačnej strany. Neviem či je to len subjektívny pocit , lebo s tým nemám skúsenosti ,alebo treba fakt dávať veľké bacha. Pretože na traktore pohoda, JCB ktoré som tam mal tiež.

Ursus 73

#870 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Super! Prajem, nech stroj dobre slúži :prace: . A bude aj dáke foto?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“