Stavba traktoru ZAMBRO
-
Re: Stavba traktoru ZAMBRO
Ahoj čítal som tvoje vlákno,máš nádherný a silný traktor, chcel by som sa ťa opýať či by si mi mohol odmerať na tvojom traktori pri takých pneu ako máš 280/70R18 zopár údajov.
Hlavne výšku- od zeme po stred stredového čapu.Ten stredový čap ide tesne nad diferák? Koľko cm?, K tomu by som potreboval ešte priemer čapu, takisto aj svetlú výšku a náprava bola skrátená na aký rozchod+ celková šírka???
Diki moc
Hlavne výšku- od zeme po stred stredového čapu.Ten stredový čap ide tesne nad diferák? Koľko cm?, K tomu by som potreboval ešte priemer čapu, takisto aj svetlú výšku a náprava bola skrátená na aký rozchod+ celková šírka???
Diki moc
Je tu niečo nové?
Užasne na domacorobenych traktoroch je ze spravis z toho co mas alebo co tam chces. a vyska od zeme po vykyv je zrhuba 75 cm a cap vykyvu 4-5 cm. Bud kupis original klzne puzdra v zerote alebo inde a spravis podla toho cap po pripade si spravis podla seba- kupis ale mysli ze iba ten cap ta vyjde na 50 €
to mě cosi uniklo díval jsem sa, že prodáváš frézu a pak mě napadlo najít nějaké téma o ní
a čučím na tvůj krásný stroj.
člověk by si řekl že to dál dotáhnout nejde...
a je vidět že ano posunuls pořadí nej domadělů a zařadil je až za sebe
parádní práce
a čučím na tvůj krásný stroj.
člověk by si řekl že to dál dotáhnout nejde...
a je vidět že ano posunuls pořadí nej domadělů a zařadil je až za sebe
parádní práce
Jó,kdyby jste jezdili do Býžďova a Herálce,tak se povozíte jak Eliška,nebo Daddy.
...já jsem se chtěl povozit , ale nedostal jsem na pedály...
Vezmu Ti špalíky na boty.
..cau..zajimalo by mě o kolik je zkrácená zadní náprava při tomto rozchodu a těchto diskách....mám uz taky predstavu co a jak to zkrátit ale jen pro kontrolu...
Ahoj,zkrácená je jen jedna strana na nejkkratší poloosu, ale o kolik si nepamatuji. Obě poloosy jsou stejně dlouhé.
Nazdar ak by si mal chvíľu čas mohol by si mi zmerať priemer zadného kola?! Dík
Zdar, cca + -115 cm.
Pekné Ale nezávidím to množstvo roboty, ktorú treba spraviť.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tady někomu chybí sklopka
Pěkné, pěkné
Až se práce daří a stavba roste
Až se práce daří a stavba roste