UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Toreto

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#3736 Nový příspěvek od Toreto »

tronda

#3737 Nový příspěvek od tronda »

zdarec, prosím o info kde vozíte v traktoru mot. pilu, respektive venku na traktoru, nějakej držák kde by pilka bezpečně přežila jízdu terénem, lesem, křovím atd. (do zetoru se vlezla ale v JD 6100 není nějak místo)
Díky

pepikorliklocal

#3738 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

tak tomu řikam klistýr ááápořadnejjjj to je jasnej dukaz že zetory sou tvrdý jak kovovadlina :shock:
líbyl by se mi ten vijak co ma ta proximka,ale vpředu na vývodjáku zabejvá se s tim u nás někdo :-/

Sadra17

#3739 Nový příspěvek od Sadra17 »

Tech píše:Neotočil sis omylem s tou malou páčkou na vrchu víka hydrauliky ? Tou co se nastavuje průtok. Vím, že to pak nejde nahoru, ale (teď nevím jistě) možná ani dolů.
tim nastavíš průtok do spojek ramena jedou normálně :-/
malej traktorista v malým traktoru

špalek

#3740 Nový příspěvek od špalek »

tronda píše:zdarec, prosím o info kde vozíte v traktoru mot. pilu, respektive venku na traktoru, nějakej držák kde by pilka bezpečně přežila jízdu terénem, lesem, křovím atd. (do zetoru se vlezla ale v JD 6100 není nějak místo)
Díky
Ahoj Tondo. Po roce ježdění s bednou před čumákem traktoru můžu říct, že to funguje dobře. Když jezdím s parťákem po nahodilkách a to je skoro furt, tak má v bedně pilu, kanistr, lopatku i tašku se svačinou. Posílal jsem Ti fotky. Bedna překáží jen v případě že skládkuju vysoké hromady kulatin a najedu těsně k hromadě. Ale to v případě nahodilky nepadá v úvahu. To dám na každou skládku pár klacků a jedem dál. Pokud tahám na jednom místě tak ten držák sundám a mám ho u věcí co má těžař někde bokem. Sundaný je to z traktoru za minutu a stejně i nandaný. Jinak jsem viděl držák na zadní plotně ale tam má pilu píchlou lištou v držáku a motor čumí nahoru a to se nám nezdá moc bezpečný. Vepředu se nám to osvědčilo i při jízdě v hustých porostech. Měj se. Ať se daří. L

Martin-Vysocina

#3741 Nový příspěvek od Martin-Vysocina »

Zdravím chlapy. Nemáte někdo v mašině motor 8004.xxx nejlépe motor 8004.040 nebo .042 dávali se do LKT 82 LKT 90 atd... moc jich nejezdí ale mě se podařilo tuto raritku sehnat a chtěl bych ji upravit na 8004.040 nelépe a tak sháním jaké tam jsou rozdíly oproti motoru 8004.018. jestli tam je jiná hlava, jak vypadal intercooler čísla vstřikovačů, nastavení ventilu popř jaké tam jsou turba. Již tam mám namontované písty ze ZTS 18345 tady je můj stroj a za každé info budu velice rád. Věřím že tu nějaký nadšenec doma něco o tomto motoru vyhrabe. Tady je můj stroj http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 9&start=15

Juraj Suhaj

#3742 Nový příspěvek od Juraj Suhaj »

pridam niečo z dneška

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Lakatos80

#3743 Nový příspěvek od Lakatos80 »

Koupil,zkusil už někdo H 572xp?? :)
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp

Širon

#3744 Nový příspěvek od Širon »

No v podpisu vidím že ty :) , jak se s ní dělá? Poreferuj, jasný že asi v otázce poruchovosti je to brzo hodnotit,ale nějaký dojmy už máš.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....

Lakatos80

#3745 Nový příspěvek od Lakatos80 »

Já mám 372,572 je jeji nástupkyne
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp

Pegos

#3746 Nový příspěvek od Pegos »

Tak po delší době zas nějaký postřehy. Už se to docela umoudřilo a po opravě komplet zadku a kabiny se to zdá v pohodě. Co mě ale nemile překvapilo, že když bylo těch pár dnů mrazivo tak Valtra zamrzla a musel jsem rozmrazovat filtry což bych u severského traktoru teda nečekal.
Až si dotáhnu kabel k fotáku hodím sem zas pár fotek.

Franta.cz

#3747 Nový příspěvek od Franta.cz »

Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.
Tak nějak +- je to v návodu.

Pegos

#3748 Nový příspěvek od Pegos »

Franta.cz píše:Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.
Byl jsem napojený na elektriku celou noc bohužel ani to nepomohlo.

Matúš

#3749 Nový příspěvek od Matúš »

Ak ti zamrzlo palivo, tak tam ti severský traktor nepomôže.

špalek

#3750 Nový příspěvek od špalek »

Pegos píše:
Franta.cz píše:Kdybys přečetl návod zjistil bys, že Valtra se v telotách pod bodem mrazu startuje ohřátá.Vyhřívání je příslušenství traktoru.
Byl jsem napojený na elektriku celou noc bohužel ani to nepomohlo.
Ahoj, nevím jak u Valtry, ale u JD musíš mít zaplou baterku, aby to hřálo. Byl jsem zvyklý z Proximy, že stačilo zasunout zásuvku a ohřívalo to, i při odpojené baterce. Na JD musím mít odpojovač baterky zapnutý, pak se teprve zapne ohřívák. L

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“