Zetor 25 Sadař
Re: Zetor 25 Sadař
ano, odmastenie otvorov je dolezite, ja som to vyfukoval kompresorom. Ale je to spinava robota, olej striekal na 2 metre. Potom beznin, odmastit diery a potom rychlo skrutky.
Da sa to urobit, ze netecie nikde...
Da sa to urobit, ze netecie nikde...
ja som mal tiez kladivom rozklepane konce niektorych hriadelov.
Mozno tak nahradzali segerky a vymedzovali vole.
Pilnik a pekne dookola opilovat koniec hriadele, az to zide dolu. Je to pakaren a malo miesta...
Mozno tak nahradzali segerky a vymedzovali vole.
Pilnik a pekne dookola opilovat koniec hriadele, az to zide dolu. Je to pakaren a malo miesta...
dnešní návšteva Vradišta, kluci jsou super poradí co a jak,úplně mě běhal mráz po zádech když jsem viděl co pro nás vyrábí a i sami repasují, kdybych měl v lepším stavu toho mého polovičního sadaře hned bych jim ho vyměnil za nějaké A , aby měly do série-))) tipuju že to bude zachvilku servis na Zetory 25-))))))) samozřejmně jsem hned na koupil na opravu vodní pumpy ta moje stojí za prd-))
Som rád, že sa ti páčilo vo Vrádišti...Ako sa darí s vodnou pumpou - spraví ti to osadenie sústružník?
Ani mě nemluv to je strašná brzda, musím čekat-((((
Tak jsem se dnes vrhl na skládání brzd a hned zádrhel na nové pružině to neroztáhnu ani za boha-((((
a pohled na druhou stranu kde mám staré nějak se mě to nechce vracet a sekne se mě buben, budu muset kuknout jak se to štěluje,docela jsem špekuloval jak má být ta spodní páčka esi na střed nebo úplně na začátek,protože pohybem pedálu jde dozadu..
a pohled na druhou stranu kde mám staré nějak se mě to nechce vracet a sekne se mě buben, budu muset kuknout jak se to štěluje,docela jsem špekuloval jak má být ta spodní páčka esi na střed nebo úplně na začátek,protože pohybem pedálu jde dozadu..
Ahoj, chalani vo Vrádišti majú tie pružiny na brzdy, sú trošku drahšie ako inde ale dávajú ich vyrábať na kusy podľa originálu.
Ahoj
Ahoj
Mihi
Vyzera to dobre. Ides pekne od podlahy.
Ta tmava na sasi je siva? Som na mobile, tak to nevidno poriadne.
Ta tmava na sasi je siva? Som na mobile, tak to nevidno poriadne.
Černá a předek ještě není.zbytek plechů bude asi červená.