co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
imaginaro

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#2821 Nový příspěvek od imaginaro »

Na žádnej vroubek si nevzpomínám, byla suprová. Když byla malinká, byla bázlivá, když jsme šli na procházku tak nechtěla ani jít předemnou. Postupně se mi povedlo ji toho hodně zbavit a s přibívajícím věkem byla čím dál víc jistější. Jako pastevecky plemeno by nikdy nepokousala, ale dát o sobě vědět uměla. Vzpomínám si na jeden tremp, kde když jsme vešli do hospody, tak po ní vyjel jeden vlčák. Nevím jestli to byla msta, ale když jsme pak večer seděli u ohně a ten pes s páníčkem se vraceli z hospody, tak po něm vystartovala že se ten vlčák tak lekl až potáhal páníčka ležmo v ostružinách. To jsem na ni byl hrdej. Musím si ze všech fotek udělat album, i kvůli děckám. Psal jsem bejvalce se kterou jsme si ju pořídily a ta teď taky breči. Jak jsem psal, umřeel i kus mě. :'(
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

imaginaro

#2822 Nový příspěvek od imaginaro »

přidal jsem do alba pár fotek, skusím jednu vložit, budu pak ještě přidávat.

https://imaginaro.rajce.idnes.cz/pejsek/

Obrázek
-můj dědeček-

DanculSK

#2823 Nový příspěvek od DanculSK »

:'(
Krásny hafan....
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Killer Koly

#2824 Nový příspěvek od Killer Koly »

posledni tyden jsem za chalupou (je tam fotbalove hriste) slychaval takove divne rachoceni, obcas mi neco cvrnklo do strechy, semtam do zdi, v travniku bylo spousta bilych kulicek o prumeru asi 6mm. nepremyslel jsem o tom, kde se to tam bere ani mi to moc nedochazelo. v patek jdu domu zadnim vchodem domu, shybnu se, ze si zuju boty a najednou takova sleha do ucha, ze jsem se malem pochcal bolesti. od ucha se mi odrazila ta mala bila kulicka. v tom mi doslo, ze po me nekdo strili z airsoftovky. pekne nasrany jsem letel na hriste a tam parchant, sotva to melo obcanku a v ruce napodobneninu ruskeho samopalu a strili kolem sebe. puvodne jsem mu chtel rucne vysvetlit, ze tohle delat nema, ale ucinnejsi a rychlejsi bylo mu s tim kverem prastit o zem. kdyz jsem nad tim premyslel, mam dve vnucky (3 mesice a 4 roky), pristi tyden maji prijet a nedokazu si predstavit, co by se stalo, kdyby ta kulicka zasahla je.
tak me napada, jestli z nej neroste druhy breivik
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

DanculSK

#2825 Nový příspěvek od DanculSK »

:pohlavek:
Tak to je iný magor...
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

jojof

#2826 Nový příspěvek od jojof »

Mal si mu ju zobrat a povedat mu nech uteka a pekne po nom palit,nech si uzije aby vedel ako to boli. :D :D Viac by ho to nenapadlo strielat len tak pookoli.

Killer Koly

#2827 Nový příspěvek od Killer Koly »

to me napadlo taky, ale tohle reseni melo 100procentni jistotu, ze uz nevystreli 8)
ale do ucha to boli kurevsky

Baťa1

#2828 Nový příspěvek od Baťa1 »

no když to dělá nejaké mlaďásek na hřišťu tak se to takto vyřešit dá ale když to dělá dospělé člověk že je "ukryté" na vlastnm pozemku a diabolky lítají ven z teritoria tak jak toto řešit, přeskočit plot a jit mu naplácat na zadek?
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

hobr

#2829 Nový příspěvek od hobr »

imaginaro - upřímnou soustrast. Znám tyto situace a pocity, které člověk prožívá. Zkrátka u nás je pes člen rodiny, přes to nejede vlak. Brzo si pořiď jiného, je to lepší se "otravovat" se štěnětem, než pořád vzpomínat (prožil jsem to před třema roky).
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

mastnacek

#2830 Nový příspěvek od mastnacek »

Nevim asi jsem na psi otrlej, od mala jsme meli tolik psu a kocek, kazdou chvili nam ho nekdo prejel nebo zastrelil, ze me ztrata "dalsiho" netrapi nejak dlouho.

padesátka

#2831 Nový příspěvek od padesátka »

Upřímnou soustrast-u nás je také pes člen rodiny tohle jsme prožili před 5 lety.Když pes odejde za duhový most potichu bez bolesti sám je to mnohem lepší.Když to musí rozhodnout páníček kdy je ten správný okamžik je to ještě těžší to se stalo nám musel jsem zavolat lékaře aby ho uspal už to nešlo nemohl se napít najíst špatně vstával ale celé dopoledne se mnou vydržel venku chodit po dvorku je to smutné :'( byl jsem s ním do konce odešel v mém náručí.Chce to opravdu pořídit co nejdříve nového kamaráda.

imaginaro

#2832 Nový příspěvek od imaginaro »

Dekuju vsem za podporu, nového budeme porizovat nejdriv v srpnu. Jedeme na pronaj.chatu a tam psi nesmí, mi to měly domluveny že bychom ju nechali na terase, protože už hodně lehávala a byla klidná. Ale štěně na terase je nesmysl, do rána by bylo všechno doškrábany nebo dokousany a to bych majiteli nerad hradil. Akorát mi tam bude moc chybět.
-můj dědeček-

Killer Koly

#2833 Nový příspěvek od Killer Koly »

Baťa1: jedine PČR, kdybys preskocil plot, je to poruseni domovni svobody, vloupani nebo tak neco. pripadne se to da otocit, ty jsi ho napadl na jeho pozemku a on se branil strelbou. a v tom momente jsi v :wc:

to all:vsem, kterym umrelo nejake to zviratko, se omlouvam , ze jsem to prerusil timhle prispevkem. sam jsem nekolik takovych umrti zazil a bylo to moc smutne, jak po malem tvorecku zustane obrovska prazdnota:'(

ZipBene

#2834 Nový příspěvek od ZipBene »

My ráno přišli o čubu Berňáka a odpoledne když jsem přijel z práce, tak z botníku na mě vykukovala čubička kolie. Dneska je to pes co nesnáší lidi co na dvoře pracují a nehrají si sní. Je to nejlepší lék. Sice to zní divně ale to nové dává zmírnit bolest po starém.

bourač

#2835 Nový příspěvek od bourač »

jj nové štěně je jediná možnost jak částečně pozapomenout. Z mých psů jen jeden jediný měl "normální" konec - už moc nechodil, neviděl, zuby ubroušený.
Ležel si spokojeně na matraci v dílně kde jsem něco tvořil. Na svých 13let vypadal úplně fit. Z ničeho nic se našponoval, cuknul sebou a během 1 sec. byl v pánu.
Ten bolí nejméně, mám ho v rohu na zahradě. :(
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“