co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Matus - hejze to auto nemate od nova ?
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Nie nie, 05/2006 vyrobené v Nemecku, potom bolo vo Španielsku vo Valencii, v 2008 dovezené do Nemecka a v 07/2008 osobne otcom dovezené z Nemecka. Narážaš na to, že by mohli byť stočené kilometre?
12 rocny dizel a 120 000 km? teraz tu o cervenej ciapocke, to auto to najazdilo tak za 3 roky....
Naposledy upravil(a) peny dne pát bře 23, 2018 7:20 pm, celkem upraveno 1 x.
No, to mi pripomína ako z mäsom, tam chudak krava tiez pobeha celu europu pokial sa dostane k nám.....
A tie kilometre, sa mi tiež nepozdavaju
Moj nazor
A tie kilometre, sa mi tiež nepozdavaju
Moj nazor
Ale jo, zázraky se dějí. Já takhle koupil před 20 lety z němec 12 letýho Pažouta v benzínu a měl namotáno 125000. Měla ho nějaká bába na nákupy a pak ho bouchla o popeluchu, tak ho dala protiúčtem při nákupu nového. Auto bylo jako ze škatulky a mělo komplet servisní historii v papírové verzi. Stejně tak jsem teďko sehnal doktořici tu 207 z Pežoťáckého bazaru a taky s doloženou historií. Z klasického bazaru bych auto nikdy nekoupil.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
s benzinovym motorom je nejaka sanca ze sa zadari, hlavne pri mensich autach, ale malokto si kupi novu naftu na jazdenie do kostola a kauflandu, tam je najazd +-30 za rok, ak menej tak take auto sa nepredava v bazari, ale zostane v rodine u znameho a pod.
pri normalne udrzbe da kazde auto 150 000 km , ak nebolo vyrobene v piatok o pol druhej pri zmene sichty
pri normalne udrzbe da kazde auto 150 000 km , ak nebolo vyrobene v piatok o pol druhej pri zmene sichty
Dýzla jsem nikdy neměl a mít nebudu ale znám pár maníků, kteří si koupili Golfa nebo pašíka v dýzlu a pak si rvali vlasy, když jim kleknul motor nebo zjistili, že mají slepenec z několika bořených aut a hnije jim to jako svině. Tohle je prý Turecká specialita, stáčet tacháky nebo prodat vrak jako leštěnku. Já už od revoluce sedlám Pažouty a jsem s nimi spokojený.
Ja som na Bore TDI za 10 rokov opravdu najazdil 120 tis. Kúpil som ju 4-ročnú, na tachometri mala vtedy 155 tis.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Jeden od nas, tiez kupil jazdeneho pazouta,
No sranda bola ked kdesi pod sedackou, nasiel jeho synator servisnu knižku,,,,
Kde bol posledný zaznam pred cca 8 rokov, 270-tis
On ho kupil asi cca 170 000
A to uz boli pravdepodobne uz kilometre stocene 2x
No sranda bola ked kdesi pod sedackou, nasiel jeho synator servisnu knižku,,,,
Kde bol posledný zaznam pred cca 8 rokov, 270-tis
On ho kupil asi cca 170 000
A to uz boli pravdepodobne uz kilometre stocene 2x
V dnešní době už není problém si zjistit servisní historii vozidla a pokud se ti něco nezdá, rychle pryč.
Kupoval to cca 10-12 rokov dozadu....
Bol to hladky dizel este
Bol to hladky dizel este
Naposledy upravil(a) DanculSK dne pát bře 23, 2018 8:14 pm, celkem upraveno 1 x.
Chlape keď sme ho kupovali, malo podľa tachometra 66000 km. Či to bolo stočené neviem, no podľa mechanikových slov technický stav zodpovedá, teda až teraz na ten motor.
Muj tata najezdi rocne 5-8 tis za rok.A stejne si toho diesela koupil. Strejda to samy.U nej je strop tak 12tis.peny píše:12 rocny dizel a 120 000 km? teraz tu o cervenej ciapocke, to auto to najazdilo tak za 3 roky....
Ale samozrejme,ze realita je nekde jinde,u vetsiny naftaku se namota 20 a vic. Ja pri beznym jezdeni dam za rok 18 na jednom a na druhym 25tis.
Bacha na šedý Superby, policie jich má od nedávna cca 60ks, vybavené HiTech kamerami vepředu i vzadu a měří rychlost za provozu.
Jezdím už 40let a jezdím srdcem, proto jsem dnes jel v přehledné liduprázdné obci 69km/h. Mladá kočka chtěla 500Kč. Bez dalších (body) sankcí.
Nechtěli dejchnout, nezajímala zelená karta, nevadilo nesvítící jedno brzdový světlo.
Dal jsem jí je bez keců. Odchytli mě nedaleko Nymburka a potkal jsem je ještě dvakrát - totéž auto na trase Kolín - Vlašim.
SPZ 3SU čísla sem zapoměl.
Jezdím už 40let a jezdím srdcem, proto jsem dnes jel v přehledné liduprázdné obci 69km/h. Mladá kočka chtěla 500Kč. Bez dalších (body) sankcí.
Nechtěli dejchnout, nezajímala zelená karta, nevadilo nesvítící jedno brzdový světlo.
Dal jsem jí je bez keců. Odchytli mě nedaleko Nymburka a potkal jsem je ještě dvakrát - totéž auto na trase Kolín - Vlašim.
SPZ 3SU čísla sem zapoměl.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.