co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
V neděli jsem si přivezl vyčištěné auto, ošetřené kožené sedačky a hráběnku dnes nenapadlo nic lepšího, než si naložit psa se svrabem na zadní sedačky a ještě mi řekne, ať ho odvezu 30 kiláků do útulku. Nikdo si nedokáže představit, jak jsem vytočenej.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Mě to napadlo už když se okulila ve škodovce - pro nemá nějakou malou "veterinární" dodávku? V tvém případě třeba Peugeot Partner Furgon apod?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Britt: Hele moc si nevyskakuj , abys nedopadl jak ty dva potentáti v ve filmu jak znásilnili tu veterinářku - tak a teď mě vypadl název- samcům se to dělá aby nebyli moc divocí.....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Za chvili se ti bude nad hlavou vznaset svatozar!
Má svoje auto, akorát že jí rupnul klíňák a má ho v nemocnici a já starej vůl jí půjčil svoje.
Takže za to můžeš ty žes jí ten klíňák nevyměnil , z toho se nevyvlíkneš ...... musíš to napravit....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
už nebudu číst příspěvky od Britta, abych něco nechyt...
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
jo tak to už radši nechoď ani do obchodu tam chytneš dřív od lidí něco než od psa na ulici, stačí když kolem projde nějaké dobytek co prská bacile kolem sebe pak só s teho tyto epidémije, nechápu tyto lidi tak hergot dyž je nachcípané tak ať zaleze doma pod peřinu a neroztahuje moribundusbourač píše:už nebudu číst příspěvky od Britta, abych něco nechyt...
jináč teda chudák pesan ten taky za to nemůže ale může zato člověk které mu to nevyléčí
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Mám strach,že od Britta něco lapnu přes fórum.Asi si s ním dlouho nepopovídám.
Jedině tak vzteklinu. Já jsem tak nasranej...
to máš za ty zakouslé slepice
Vyfasoval som...
Injekcie
Injekcie
To se pije?
Tak to mě nenapadlo. Asi začnu učit Bena na větší kořist.
Viťo, ono vydel som už aj to, ale toto mi davaju do miest kde chrbat straca svoje poctive meno....