Novobydžovská vyjížďka
Re: Novobydžovská vyjížďka 13.05.2017
Chudák Zbyňek! ,,Bude dělat šoféra!!!" No pěkné to bych byl raději doma s Arů v dílně č. 2!
Putování za vínem a dávat si čaj nebo limču! Brrrr to by se asi vosypal!
Putování za vínem a dávat si čaj nebo limču! Brrrr to by se asi vosypal!
- pani-kenybzova
Žádný chudák, loni jsme putovali s tatů a dal si dva vzorky za 800kč vstupného a že prej nic jiného než víno tu nemajů, mně víno nechutná, tak si dal pivo a pak už nic, takže letos má všecko zakázané a bude dělat šoféra
Letos by nás mělo být víc
Letos by nás mělo být víc
Od víkendu jsem do tohoto vlákna nezavítal a je tady celá stránka nových informací . Jen narychlo a pro pořádek: čendo, Ondro, případně i Martine (kopr), kenybzovi, Jaro1303 a samozřejmě Ti, co byli vloni nebo v předešlých letech - zastavte se, když se Vám bude chtít . Je to živelná akce - vlastně nic nechystám, jen poskytuji "zázemí", každý však s něčím dorazí - o to překvapivější je průběh . Místa na parkování je také dost!
Víťo - Tobě se ke mně nechce kvůli těm tůjkám, které jsi nazval hřbitovním kvítím (nebo tak nějak)? Zakazuji Ti nepřijet - juniore!
Tebe tak titulovat můžu - u Vladimíra jsem to jednou "pomotal" a už je z toho částečně zažité oslovení .
Víťo - Tobě se ke mně nechce kvůli těm tůjkám, které jsi nazval hřbitovním kvítím (nebo tak nějak)? Zakazuji Ti nepřijet - juniore!
Tebe tak titulovat můžu - u Vladimíra jsem to jednou "pomotal" a už je z toho částečně zažité oslovení .
Kdepak kvůli hřbitovnímu kvítí,to mě tolik nevadí-mám je taky před barákem ale žením syna,vdávám dceru a neznám termíny.
No tak 12.5. jim musíš zatrhnout!
Říkal jsem jejich protějškům,že jim to za pět litrů rozmluvím.Bohužel nechtějí ani slyšet,tak je to příjde dráž.
Stará pravdivá moudrost! Tak to s termínem alespoň zkus....
Nenápadně na tom pracuji.Kdybych to řekl napřímo,tak mě to udělají just naschvál.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
taky mi tahle informace prisla letos do baraku, ze se prej budu zenit...
ale az v srpnu, takze bych rad dorazil
ale az v srpnu, takze bych rad dorazil
Mě s tím straší už 6tý rok ale ještě jsem se ani nestihl rozvést.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
...no pomaly hadam miestenku na vlak zabeštelovať.....
Sakra kluci,mám vůbec s Vámi ztrácet čas?Jeden s nechce ženit(neví o tom) ale bude muset,druhý se nechce rozvést a taky bude muset(též o tom neví).Tak se mě nedivte.Nemůžu totiž najít záminku abych se mohl vožrat se slušnými kamarády.Asi si najdu nějakého bezdomovce.
Jó Danku,příjezd do rozkopaného Brna si naplánuj na páteční ráno,jinak nezvládneme dát dohromady hydraulický válec.A nic těžkého v batohu netahej,jedině na nějakým vozíku.
Jó Danku,příjezd do rozkopaného Brna si naplánuj na páteční ráno,jinak nezvládneme dát dohromady hydraulický válec.A nic těžkého v batohu netahej,jedině na nějakým vozíku.
Moc neprovokuj s tím vožíráním. Už delší dobu přemýšlím, že bych si zahrál na trampa a přenocoval u Míry na seně.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
chalani,
dať si s vami všetkými do ňufáka..... ale nie na rýpák... ale voláku tu štamprlu...
dať si s vami všetkými do ňufáka..... ale nie na rýpák... ale voláku tu štamprlu...
Bude obsazeno.Britt píše:Moc neprovokuj s tím vožíráním. Už delší dobu přemýšlím, že bych si zahrál na trampa a přenocoval u Míry na seně.