co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Mě nějaký auta nezajímají.Žádný nevlastním a o služební se starat nebudu.To už bych doma vůbec nic neudělal.Za chvíli půjdu do penze s bonusem ve formě plečky a až zhnije,tak budu jezdi šalinó.
Já jsem asi neumě vstoupil do debaty a předhánění se (předvádění?) , kdy zde probíhá debata "jak na to všechno seru" a jsem KING, tak to se omlouvám. Jen se obávám, aby zde za týden nebyla debata o jiném "jak se vzorně starám o ..."!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dyku - ono je to prioritách . Auto je kus železa , maximalne sa na neho možem pozerať ako na darcu orgánov na traktorček. Ten je už ale moja práca a teda sa na neho pozerám inak aj pri starostlivosti. No a celkom iný je pohlad na živého tvora. Ak by naša fenka nemala vodu v miske a vonku by mi hoelo auto , tak najskôr jej dám vodu a potom idem hasiť (možno).
jsem trochu uvařil motor na tributce
už jsem tu před pár týdny psal, že začala žrat vodu no časem sa to samo zatěsnilo ale skrz mrazy jsem musel dát trochu fridexu asi 3 litry jsem tam nalél
no a dneska to před firmů asi částečně přimrzlo a jak jsem vyjížďal z brodu říkám si doprdele už by to mělo topit...tak jsem zastavil hadice k chladiči taplé ale k topení studené a né zrovna měkké...no nic jel jsem dál říkám si chladit to bude snad ...po třech km rachot v topení a hned hic z ventilačních otvorů
tak jsem zapl větrák na plné kule a pootevřel okna a s parním topením dojel dom...
voda samozřejmě venku tak jsem volal švagrovi jestli by nezavezl moju na nádraží bo mosí do práce a já jsem si pujčil v brodě feličku...nasoukal se do ní a dojel dom
jak su zvyklí jezdit ve větším betelném autě, tak jsem přejel přez kanál no prda jak sviňa budu si muset na chvílu zvyknůt jezdit opatrnějc....možu byt rád že je kde pujčit náhradní auto.
Jinak zrdoj dílů komplet celá tributka je kůpená až pár měsíců ale furt nebyl čas a kámoš co to měl předělávat tak dostal výpověď z pronajatých prostor tak to budem muset nejak vyřešit
už jsem tu před pár týdny psal, že začala žrat vodu no časem sa to samo zatěsnilo ale skrz mrazy jsem musel dát trochu fridexu asi 3 litry jsem tam nalél
no a dneska to před firmů asi částečně přimrzlo a jak jsem vyjížďal z brodu říkám si doprdele už by to mělo topit...tak jsem zastavil hadice k chladiči taplé ale k topení studené a né zrovna měkké...no nic jel jsem dál říkám si chladit to bude snad ...po třech km rachot v topení a hned hic z ventilačních otvorů
tak jsem zapl větrák na plné kule a pootevřel okna a s parním topením dojel dom...
voda samozřejmě venku tak jsem volal švagrovi jestli by nezavezl moju na nádraží bo mosí do práce a já jsem si pujčil v brodě feličku...nasoukal se do ní a dojel dom
jak su zvyklí jezdit ve větším betelném autě, tak jsem přejel přez kanál no prda jak sviňa budu si muset na chvílu zvyknůt jezdit opatrnějc....možu byt rád že je kde pujčit náhradní auto.
Jinak zrdoj dílů komplet celá tributka je kůpená až pár měsíců ale furt nebyl čas a kámoš co to měl předělávat tak dostal výpověď z pronajatých prostor tak to budem muset nejak vyřešit
Mě ne ale kamádově děcku,vo vikendu byli negde lyžovat a lyžař mu přejel asi v půlce stehna lyžama že má stehenní svaly prořezaný ke kostem.Su z toho ňák špatné.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Niečo podobné sa stalo kamarátovi. Cez víkend mali nehodu. Oproti šiel mladík s 2,5 promile v krvi, po zrážke sa mu tacháč zastavil na 110, tomu kamarátovi 40, bolo to v strede mesta. V tom kamarátovom aute boli traja ľudia, jeden rozrezané stehenné kosti a zlomenú ruku, druhý zlomené panvové kosti a tretí z toho obišiel najlepšie, ten iba zlomenú nohu. Ten, čo šiel 110 je v kritickom stave, 22 ročný mladík.
Doktořice si včera na tajňačku vypustila slepice na trávník, ať si nahrabou. Dneska ráno jsem vypustil Artabana, a ten okamžitě udělal vejřad. Puntíkatej kocour mu nadháněl a Dobrman zakusoval. Doktořice právě vstala a je parárdně nasraná. Hezky ten den začíná.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Kolik bude bažantů na víně?
Možná tak slepičí vývar z jedné. Z ostatních zbylo jen peří.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Artaban byl prasecky rychlej..... Nejhorší je že se ten pes nedá odvolat o tom kocourovi nemluvě. Mě se takhle dostala foxterierka mezi slepice . Do té doby plně ovladatelná fena. Popadl ji amok a byla na zastřelení - venkovní výběh se stovkou slepic . Nakonec nalítla na plot , trochu zblbla a dala se odchytit. Od té doby opět klid , domácích slepic si ani nevšimla.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
naša ara je lovec ale denně s ňů chodím ke slépkám a bez problémů posbírá si pár kuřinců a to je celé ale kdyby byla chvilku sama tak by určitě nějaká pipka padla
Ahoj, už je to hrubo přez třicet roků co strýcovi od mojí zdrhnůl pes a sůsedce také zlikvidovál, už bych kecál, nejakých sedm, osm kur. A tož sme sa jedného krásného dňa vydali na výlět do jednéj drůbežárny tady nedalěko kůpiť nové, už veliké kury. Strýc si jich šče kůpíl aj páru navěc, že pro sebe, páru dalších sme přikůpili aj tchýni a davaj dom. Cestů sme jeli přez Slušovice, tehdá ešče byly v tom nájvěčím rozkvětu a tož, že sa stavíme do teho jejich superobchodu, tuším, že sa to menovalo kvatro, či kerů piču. Ešče jim říkám a co ty kury v kufře, dyť nám to tam poscípá? Álě hovno sa jim stane, šak tam budem enom chvíľu to vydržá. A tož co by né, šak aj strýc souhlasíl a že idem. Tož sem to aspoň zapich do stínku k chrástí vedľa potoka, pootevřél kufr co sa dalo a tož poďme. Kurva, obchod veliký jak kráva, na tu dobu všade hebel jak namrdaných trampů a samo, že sa to při tom vybírání jaksi žvéjklo a na milé kury v kufře sa načisto zapomnělo. Gdyž sme konečně uvalili všecky prachy, vyhrabali sa ven a doľézli k autu, tož už sme věděli kolik bije. Piča aba, slůnko zatáď popoľézlo a škľébilo kurám do prdelí enom to hučalo. Jasně, že kerási už byla zheblá načisto a ten zbytek už sotva lapál po dechu. Tyvolě a co už včiľ s nima, dali sme jim cucnůť vody z potůčka, očápali kufr aby sa trochu schladíl, trochu čápli aj po kurách a davaj dom. Doma sme jim hodili trochu řezin do garáže na chladný betón a čekali na zázrak. Už bych kecál alě nejaký herešný zázrak sa rozhodně nekonál. Vadly jedna po druhéj a tak sa ně z čista jasna zdá, že jich do druhého dňa přežilo enom páru a tož sme nakonec pľánovali další výlět pro další alě už, pravda bez tych zapičených Slušovic. Jakmile sme nakůpili, tož sme mazali bez zastávek hneď dom. Strýc jich hneď vrátíl sůsedce, tá měla dušu v péří a My, no, sice to cosi stálo alě s jedným zážitkem navěc sme byli také skoro všeci spokojení. Alě gdo si myslí, že už to je konec, tož ste, kurva na omylu protože ani to nemělo měť dlůhého trvání, za týdeň či dva mu totiž ten zmrd zaséj zdrh a téj samáj sůsedce zlikvidovál aj ty nové. A tož sme jeli pro kury do třetice všeckého dobrého a teho hajzľa sice pro jistotu nakonec zlikvidovál tagže už to pak kľapalo pěkně na jedničku.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
no to je přesně tá věc proč mám strach dotahnót nejakyho pséka dom, co sme měli prvního ten by jich pomordoval na počkáni hneď a ten taky musel byt přivázané na řetazu u bódy ten druhé naprosto bez problému na dvorku byl společně se slipkama sám nikdy by si nedovolil, pak umřel aji ten a já v lesu našel dva oba sem dotáhl dom, ten pes ten dostal amok a na slepice a na králiky no peklo, tak honem najit mu jinyho pána nebo okamžitě útulek nebo co, náhodó sem našel majitela tá fenka tá chodila po dvorku jak by tam odjakživa patřila a pak taky celéch 15 let si tam žila aniž by se cokoliv takovyho přihodilo a tá třeti čubinka co sem dovezl od kamáráda co se stěhovali tak ju chtěli dat do útulku, tá taky byla uplně v pohodě, nikdy ju nenapadlo neco zkóšet na slepicu, ikdyž doma měla chuť ale u nás nikdy ani sama ne
no a teď co už je rok a půl pryč tak by to chtělo nejakyho hlídača a na to pohlazení a nekdo aby přišel když tam čovek přinde ale jaksi nevím jak by se podařilo aby to byl zase pro ty slepice kamarád a né aby jich tam mordovál, nemáte nekdo nejakyho pesana co nejí slepice?
no a teď co už je rok a půl pryč tak by to chtělo nejakyho hlídača a na to pohlazení a nekdo aby přišel když tam čovek přinde ale jaksi nevím jak by se podařilo aby to byl zase pro ty slepice kamarád a né aby jich tam mordovál, nemáte nekdo nejakyho pesana co nejí slepice?
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Treba pesana vegetariana....
Našich slepic si všímá sousedův kocour - "loví" je pro zábavu. Jak se k tomu natrefím, pouštím po něm olovo (revolver na čtverky vrabčinky), mířím vedle. Je fakt, že potom dost rychle vyklízí "bojiště" ...
Psa máme čtvrtým rokem z útulku a slepic si nevšimne. Rasa - čistokrevný voříšek. Rád se vozí v autě a v malotraktoru ...
Psa máme čtvrtým rokem z útulku a slepic si nevšimne. Rasa - čistokrevný voříšek. Rád se vozí v autě a v malotraktoru ...
Naposledy upravil(a) hobr dne úte bře 13, 2018 10:42 am, celkem upraveno 1 x.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."