UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
-
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Peter optam se to tahaš vidim dobře za forterkou,kolik má koníků,jaký to má čerpadlo obsah myslim k vývozce a pokud de o ty hydropohony dyz budes na suchu na tvrdu stat s naloženou kárkou a dyz daš napít oboum dvom hydropohonům pokud to tak mate řešený utáhneti vývozka pozpátku zabržděnej traktor dík
- Vinea 30Hp Comfort
pepikorliklocal Krpan dělá čerpadlo na vývoďák máš ho nad ojí
ZETOR 5211
Forterra 135, sú to dosť robustné vleky 10 tonová verzia by jej bola akurát s touto 12 tonovou už trochu kýcha chcelo by to aspoň 155 koní a viac a k tej 15 tonovej už jedine 6 valec, cerpadlo je nad ojom najlepšie sa opýtať priamo v Slovinsku reč nie je problém manažérka hovorí krásnou Slovenčinou. Stále ich vylepšujú podľa potrieb zákazníkov, čo kus to nejaká inovácia. Odbrzdený traktor to potlačí určite, hydropohony vyvinú rozbehovú silu nejakých 45-50 kN, neskúšal som to a ani neplánujem ale 4wd verzia by to asi zvládla.
- Vinea 30Hp Comfort
Pěkná souprava máš ji zapojenou na agrohák,nebo ve spodním pevným závěsu
ZETOR 5211
V agroháku
-
Jo je polska Dlugpol se jmenuje ja ji kupoval starsi a mam ji 4 roky, menil jsem hlavni sloup ulamaly se mi zuby na otoci. Jinak bez problemu.
-
tak moc dekuji chci ji za proximu a vychazi cenově nejlip tak snad vydrži
Jsem spokojenej, mam 8t a ruku jen 4metrovku bez vysuvu tak tu bych potreboval delsi ale jinak v pohode
-
ja chci taky 8 tun ale ruku ma 6,6metru davaji zaruku 2 roky tak snad pujdepobuk píše:Jsem spokojenej, mam 8t a ruku jen 4metrovku bez vysuvu tak tu bych potreboval delsi ale jinak v pohode
Kdybys potřeboval mám nějaký kontakty do Polska kde to vyrábí.zetor 6441 píše:ja chci taky 8 tun ale ruku ma 6,6metru davaji zaruku 2 roky tak snad pujdepobuk píše:Jsem spokojenej, mam 8t a ruku jen 4metrovku bez vysuvu tak tu bych potreboval delsi ale jinak v pohode
Ta vývozka Krpan vypadá zajímavě,boužel je pro mě asi v jiný cenový hladině ,no i kyž
Co by mě víc zajímalo je ta forterra,jak drží ,spotřeba,provozní náklady a tak. Koukám po nějaký do vývozky místo 10145 ,ta by šla do dílny na větší opravu a pak do důchodu v podobě obdělávání cca 10ha políček.Nebo koupím ještě jednu a budu je střídat.
Co by mě víc zajímalo je ta forterra,jak drží ,spotřeba,provozní náklady a tak. Koukám po nějaký do vývozky místo 10145 ,ta by šla do dílny na větší opravu a pak do důchodu v podobě obdělávání cca 10ha políček.Nebo koupím ještě jednu a budu je střídat.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Táto celkom "drží" ale inak čo sa komfortu v kabíne ale aj práce s ňou celkovo týka tak Zetor sa neposúva vpred ale stojí na mieste, pracovať to pracuje a zarobí na seba ale okrem ceny a pomerne dostupného a lacného servisu už nevidím žiadne výhody. Do vývozky je č. 1 Valtra, myslím že mi dáte za všetci za pravdu. Len vo Fínsku ceny začínajú niekde inde ako v Brne