New traktor DDMT 22 4x4
- DODOTRAK
New traktor DDMT 22 4x4
Zdravím páni traktor nadšenci. Pre tých čo sa tu už nejakú dobu pohybujú sa snáď nemusím predstavovať no a ostatný postupne zistia čo som zač
Takže prečo nové vlákno ? Nuž kedže som sa dal na márnosť a začal som stavať nový traktor vystala otázka či to dať do vlákna ERES alebo vytvoriť nové, dal som na radu niektorých z vás a je tu nové vlákno.
Ale prejdime k tomu podstatnému.
Idea je taká že by to mal byť malotraktor šírka cez pneu 1200 mm dlžka cca 2500 mm , kabína, kurenie,
Rázvor osí som si určil 1350 mm
Motor Lombardini LDW 903 22HP
Prevodovka TAZ 1500 5q
Prídavna prevodovka Lada NIVA / uprava - odstránený medzinápravový diferencial /
Spomalovaci prevod vlastnej konštrukcie
Zadná náprava vlastnej konštrukcie ,použitý diferák š 1203 dorobená uzavierka pneu SEHA 8,25 R16
Predná náprava Kubota B 7000 / upravená rozšírená prevodový pomer i-12,9/ pneu SEHA 6,5/70 R13
V zadu trojbod kat 1 , kardanový vývod 540 ot/min
Servoriadenie Danfos
Hydraulika 2 čerpadlá jedno 25l /min cez prioritný ventýl na riadenie a trojbod druhé 42 l/min vypínatelné pripojené do toho istého rozvodu cez riadený spetný ventýl
Brzdy kotúčove /D kotúčov 330mm brzdiče 4 piestikové pajero /na zadnej náprave
To by snád bolo zatial všetko a teraz nejaké foto vecí čo už mám
Motorček nachystaný po celkovej GO
predná náprava ešte pred úpravou
základ zadku a uloženia diferáku / ešte to chce kopec práce /
Prevodovka š 1203 5q
redukčná Lada Niva / rus má masívne kolečká hádam vydržia /
toto bude pridané k prevodovke a bude to slúžiť ako vývod na kardan a hydraulické čerpadlo
no a niečo už je hotové aj do vývodovej prevodovky hotové
toť zatial všetko
Takže prečo nové vlákno ? Nuž kedže som sa dal na márnosť a začal som stavať nový traktor vystala otázka či to dať do vlákna ERES alebo vytvoriť nové, dal som na radu niektorých z vás a je tu nové vlákno.
Ale prejdime k tomu podstatnému.
Idea je taká že by to mal byť malotraktor šírka cez pneu 1200 mm dlžka cca 2500 mm , kabína, kurenie,
Rázvor osí som si určil 1350 mm
Motor Lombardini LDW 903 22HP
Prevodovka TAZ 1500 5q
Prídavna prevodovka Lada NIVA / uprava - odstránený medzinápravový diferencial /
Spomalovaci prevod vlastnej konštrukcie
Zadná náprava vlastnej konštrukcie ,použitý diferák š 1203 dorobená uzavierka pneu SEHA 8,25 R16
Predná náprava Kubota B 7000 / upravená rozšírená prevodový pomer i-12,9/ pneu SEHA 6,5/70 R13
V zadu trojbod kat 1 , kardanový vývod 540 ot/min
Servoriadenie Danfos
Hydraulika 2 čerpadlá jedno 25l /min cez prioritný ventýl na riadenie a trojbod druhé 42 l/min vypínatelné pripojené do toho istého rozvodu cez riadený spetný ventýl
Brzdy kotúčove /D kotúčov 330mm brzdiče 4 piestikové pajero /na zadnej náprave
To by snád bolo zatial všetko a teraz nejaké foto vecí čo už mám
Motorček nachystaný po celkovej GO
predná náprava ešte pred úpravou
základ zadku a uloženia diferáku / ešte to chce kopec práce /
Prevodovka š 1203 5q
redukčná Lada Niva / rus má masívne kolečká hádam vydržia /
toto bude pridané k prevodovke a bude to slúžiť ako vývod na kardan a hydraulické čerpadlo
no a niečo už je hotové aj do vývodovej prevodovky hotové
toť zatial všetko
Re: New traktor DDMT 22 4x4
Noo, teda jestli se to povede tak to bude moc pěknej dělník, budu sledovat. Jestli to dobře chápu tak bude vývod závislej na pojezdu? Zkrátka zmáčkneš spojku a vývod stojí?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Kolecka masivne ma ale hlinikovy obal az taky pevny nieje. Navyse unasace tiez maju tenku cast
Kardan zavisli od pojazdovej spojky je na dve veci.... Res na 0,5 veci.
Kardan zavisli od pojazdovej spojky je na dve veci.... Res na 0,5 veci.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- DODOTRAK
Ano vyvodak postoji pri vymačknutej spojke ale to vôbec nevadí pretože pojde aj pri zaradenom neutrali.
Atlan o ten hliníkový obal nemám vôbec obavu ak si si všimol motor má výkon 22hp takže ja nerobím kirovec
Atlan o ten hliníkový obal nemám vôbec obavu ak si si všimol motor má výkon 22hp takže ja nerobím kirovec
...chválit Tvoji práci není třeba , ta se chválí sama ! A na Novosadskou brázdu s ním letos přijedeš..?
- DODOTRAK
Vladimír vďaka myslím že tento ročník novosadskej brázdy z týmto traktorom nestíham je ešte kopec prace na tom keď to nechce človek odflaknut tak je to hodín a hodín
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tyhle obrazky uz jsme videli, neco dalsiho se nedeje? jinak jsem zvedavej jako blazen
tu delku se snaz na 220cm, bude to hezci a kompaktnejsi
tu delku se snaz na 220cm, bude to hezci a kompaktnejsi
-
Tie pneu te seha 8.25-16 som ich hladal a som nenasiel som na ne velmi.zvedavy ako budu vizerat uz ich mas kupene ? Inak pekny projekt budem sledovat
...a nemělo by být toto téma ve stavbách ..?
- DODOTRAK
Vladimír to ma ani nenapadlo dať to do stvieb po pravde asi by to tam malo byť ale čo už stalo sa .
- DODOTRAK
Peter Bendr tie pneu 8,25 R 16 Seha už nie su ale našiel som SPEEDWAYS
http://www.vob.sk/agro-pneumatiky/825-1 ... er%5B16%5D
je to sice india ale snád budú v pohode ešte ich nemám ale budem ich objednávať.
http://www.vob.sk/agro-pneumatiky/825-1 ... er%5B16%5D
je to sice india ale snád budú v pohode ešte ich nemám ale budem ich objednávať.
tak konečne je to aj tu, ako držím palce Dodo
-
Parada dobre ceni tam maju na tej stranke na ake disky ich budes davat ? Som na ne moc zvedavy
- DODOTRAK
zatial musia vydržať v sklade ešte nie su potrebné ale cena je dobrá a vraj su aj kvalitné hoci su indické.
obúvať ich budem na disky škoda 1202 ktoré som rozšíril o 40 mm ked ich nastriekam dám sem foto
obúvať ich budem na disky škoda 1202 ktoré som rozšíril o 40 mm ked ich nastriekam dám sem foto
, tak zmena z klbaka ?