co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Práívě to myslím. Připojištění v povinném ručení. A 1500Kč za rok za okno v hodnotě 10000Kč mi nepřijde tak hrozné. Protože to nikdo nechce přiznat. Přichází totiž o bonus. Taky se tak dělaly podfuky. Jel někdo za Tatrou s kamenem a domluvil se s řidičem a napsali zápis. Dneska se tomu každý brání. Jinak rozbité okno je dřív jak na nový boty když se sype drtí.
No na drahý skla to je jasný ale na ty postrky to musí každej zvážit. Na starej Š 120 jsem vyměnil sklo a do dvou měsíců bylo ruplý znovu. Jediný co vím že jsem potkal stříbřitýho Forda Honit jsem se ho fakt nepokoušel Tou dobou měl tak dvakrát větší výkon.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Protože na feldu stojí okno kolem 1000Kč a pojištění bylo cca 500Kč tak jsem se na to vyprd. Měnil jsem ho na podzim a předtím cca před 10ti lety a to se fakt nevyplatí. A policie je v tomhle bezmocná. Přijede sepíše a pokud se domnělý (nebo pravý ) viník nepřizná je to tvrzení proti tvrzení a s tím to taky uzavřou. Vlastní zkušenost.
Vy nemáte v autě kamery?
s limitem 5000 je to cca 500kč ročně, já mám limit 10 000 a tam už platím myslím 1100,-staník píše: pokud mně stojí sklo na Fabku 3000,- tak je otázka kolik bych platil.
Pokud to někdo ví tak to napište. Někdo mi řekl že platí na sklo 1500,- ročně
malej traktorista v malým traktoru
Když si budete sami sobě pojišťovnou a budete si poctivě ty prachy odkládat bokem, musí to vyjít. Celkovou ztrátu vozu krádeží už kryjí některá povinná ručení. No a pokud bude štěstí nebudete si muset vyplácet nějaké "plnění" prachy zůstanou.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Killer Koly
ze jsem to sem vubec psal ne, v aute za 35 000,- opravdu nemam kameru a pripojisteni na celni sklo se mi taky nevyplati. auto jde po 2 - 3 letech z baraku a poridim dalsi. resit jsem chtel spis toho hajzla za to, ze me sejmul a nechal me tam lezet. kdyby jel kamion, uz to sem nenapisu. priste to budu resit jednoduse, podle prislovi oko za oko, zub z zub.
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Kamera z Číny za šest stovek může pomoct i při jiných situacích.
Presne, kôli tomu mi ju doniesol "Ježíšek"
Je dobře ze jsi to sem napsal. Dělit se o zkušenosti a bavit se o nich je základ fóra.
Ten konec tvýho příspěvku jsem pořádně nedočetl Jednou jsem jel ze srazu veteránů a o loket se mi otřel osobák. Taky si říkám co by se stalo kdyby mně srazil v tý rychlosti ze silnice.
Ten konec tvýho příspěvku jsem pořádně nedočetl Jednou jsem jel ze srazu veteránů a o loket se mi otřel osobák. Taky si říkám co by se stalo kdyby mně srazil v tý rychlosti ze silnice.
Dílna je dílna
Moje zkušenost z kamerou je taková, že v případě nehody může pomoci ale v případě rozbití skla mi byla k ničemu a záběry nezajímaly ani pojišťovnu ani policajty. Klika je, že mám pojištěná všechna skla, protože jsem dostal šutrem do panoramatické střechy a výměna stála 40 klacků.
Kámošovi nepomohla ani při nehodě, dostal spoluůčast a 5 bodíků, protože kamera údajně není zákonem uznávaný důkazní prostředek.
Kámošovi nepomohla ani při nehodě, dostal spoluůčast a 5 bodíků, protože kamera údajně není zákonem uznávaný důkazní prostředek.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Na sklo kamera neplatí, jen připojištění.
Já vím ale přes pavouka ev.č.neuvidíte a budete rádi,že se udržíte na silnici.
Dal jsem baterku z motory na nabíječku, abych ji oživil - po hodině jsem si všiml, že jsou opačně kabely - asi bude v
....čo ochrana proti prepolovaniu ?