Kovošrot
Re: Kovošrot
Víťo mám osvědčený čistič na zašlý bordel na mašinách mají to v lídlu je to čistič do kuchyně U3 myslím. Až vlezu do dílny kouknu na to přesněji. Je to ten pumpovací sprej 700 ml a tuším kolem 40 Kč stojí. Pěkně rospouští zašlou špínu a nenarušune to barvu a nerospouští prsty na rukách lze pracovat holou rukou s houbičkou.
Skúšal, čistí to perfektne, zaschnuté konzervačné oleje to čistí ako voda boty od blata Doporučujem vyskúšať, ja som zatial nič účinnejšie nenašiel. Vyskúšam aj ten z lídlu, čo odporúča ota. Používam ešte čistič brzd, no ten sa dosť rýchlo odparuje, ten je dobrí tak niečo zatuhlé rozhýbať.vitex píše:Winchi,zkoušel jsi ten čistič disků na nějakém obráběcím stroji?Myslím umýt zašlý mazací olej a oživit původní lak.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Díky kluci,já to tedy koupím,protože používám všelijaký chemický sračky,co žerou ruce.
No ještě že jsem dneska ke konci šichty vysával a vytíral ve fabryce! Vzpoměl jsem si na to, že musím kouknout na tu bandasku s tím prostředkem na mytí. Bylo dobře, že jsem pod frézkou měl trochu špíny jak mi sem tam ukápla kapalina na podlahu tak jsem vzal tu bandasku a postříkal podlahu a pak to setřel. Samo že jsem vytřel celou dílnu rovnou. No páteční ůklid ve fabryce však to všichni ,,fabrykou povinní" znáte ne!
Tady je obrázek toho přípravku, není tam nic moc časky napsáno. Ale já to kupuju podle obrázku kuchyňskýho dřezu. A meje to pěkně všechno možný. Samo že tunu šmíru to neskousá. Ale mašiny v dílně, podlahu od oleje nebo když hafan naplemtá marast a uschne to to bere jedna radost. A cenově je to dostupný třeba oproti profi odmašťovadlům.
Nějak se mi klepala asi ruka!
Tady je obrázek toho přípravku, není tam nic moc časky napsáno. Ale já to kupuju podle obrázku kuchyňskýho dřezu. A meje to pěkně všechno možný. Samo že tunu šmíru to neskousá. Ale mašiny v dílně, podlahu od oleje nebo když hafan naplemtá marast a uschne to to bere jedna radost. A cenově je to dostupný třeba oproti profi odmašťovadlům.
Nějak se mi klepala asi ruka!
Kovošrot Beluša
Večší počet HEB profilov , dĺžky 20-150 cm rôzne rozmery vhodné a štiepačku.
Dalej rôzne menšie kúsky výpalkov o hrúbke 2-3 cm.
Večší počet HEB profilov , dĺžky 20-150 cm rôzne rozmery vhodné a štiepačku.
Dalej rôzne menšie kúsky výpalkov o hrúbke 2-3 cm.
Ahoj, už skoro týden se rozhoduju, jestli to sem napsat, aby jste si o mě nemysleli, že si vymýšlím, byl jsem v jednom kovošrotě, kam přivezli z jedný automobilky dvě fungl nový kastle napěchovaný různýma ještě zabalenýma autosoučástkama a hlavně nářadím na CNC obráběcí centra, mimo " obyčejných " VBD různých značek a tvarů, tvrdokovových chlazených vrtáků, tvářecích závitníků chlazených buď přímo, nebo po obvodu mikrodirkama, kde cena začíná na 2 000kč za M6ku, tak tam byly různý trny, hydraulický upínáky, frézovací hlavy na který se šroubujou speciální kazety s destičkama, z těch hlav jsem skoro hystericky šrouboval ty malí upínací šroubky, za ten samej jsem kdysi platil 180kč, nebo tam byla hřídel podobná klikovce na kterou patřilo množsví VBD a tou se opracovávaly skutečné klikovky z tříválců, všechno to bylo nové zabalené v přesně podle toho vytvarovaných molitano-polistirénových " peřinách ", ty pocity si nedovedete představit, tak jsem si nabral něco po dně plastovýho kýble, zaplatil 5 950kč a upaloval domů .
Ještě jsem zapomněl, to všechno bylo slisovaný v těch dvou kastlých do známých balíků .
Ještě jsem zapomněl, to všechno bylo slisovaný v těch dvou kastlých do známých balíků .
Takové škody z nejmenované Škody.
Ahoj, myslím tak v milionech, další miliony v cca 2,5mx2,5mx1m raznice a ještě o půl metru vyšší matrice na přední kapotu BMV, taková, kde jsou " ledviny " její součástí .
Já ti to věřím. U 13 brány v Bolce byl kovošrot a škodovka tam vyvážela. Rok staré vysokozdvihy tam chlapi půlili autogenem, protože měli naběháno moc motohodin. 2 kamiony plechů na kapoty 1 Fábií šly do hutí a takhle bych mohl pokračovat hodně dlouho.drtikol píše:Ahoj, už skoro týden se rozhoduju, jestli to sem napsat, aby jste si o mě nemysleli, že si vymýšlím, ..............................................
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
13 brana funguje a skodovka buduje svůj kovosrot s peci
Brite my jsme za komára chodili do nehlídaného kovošrotu na okraji Benešova, tam se válelo mraky páček,stupaček,chromovaných výfuků na Jawy,no tenkrát .)
V Černém lese? Tam jsem taky chodil
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
JJ tam léta 1986-90 ,v 88 jsem randil jednou holkou z Týnce a pod jejím Barákem na louce byli bedny s motorkama ,jen tak volně rozeseté po louce.Dokonce jsem v Jawě byl na exkurzi.
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
Sběrna Vlašim (LIMA služby) celá mašina na upravu, čistění ledu v hale.Stojí tam hned u váhy. Někdo z fora z toho má traktorek jsem koukal nedávno na prodej.V tom druhém naproti hřbitovu má pořád svodidla na straně, i nějaký ten Vingl se tam najde atd.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
kovosrot lustenice maj tam brany několik druhu,skodu 180,spojky na sberaci vozi, převodovka z polskyho rozmetadla hnoje ,převodovky obezny skrabak ,pasovy dopravníky