Je to hrozny, ale co cekat v takovy krabicce?Britt píše:Přesně tak. On si udělal mobilní posed, zateplený a ještě si přitápěl propanem.
co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Zůstal tam i se psem. Teď už je pozdě lamentovat a ostatní by to měli brát jako výstrahu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
...prokletí starých domů . Mám myš v roldeku . Rachot ,že se nedá spát . Jak na ni..? Je tam ještě 2 m vrstva sena...
Na ty mrchy platí jedině dobrý myšilov. Doktořice kocour je fantastický.Ucítí myš a není boha ho odehnat.
Ladi skus ultrazvukové plašič. Myšky maj lepší ouška než my, (sou o dost mladší). Mě to na kuny pomohlo. Pepa.
Já bych dal pastičku a jako návnadu uvázat střívko z klobásy.U mých myší stoprocentní úspěch.
No u nas su prefíkane myši,,,
Pastička prazdna ,navnada zožrata,
A do klietkovej, ani za mak...
Proto píšu uvázat.
https://eshop.skudci.com/lepidlo-na-lez ... atrap-135g
Tímto polepím destičku, rozetřu trochu hřebíkem a doprostřed návnadu. Je to na stoprocent. Pobere to i rejsky, který nejdou do pastičky.
Také na papír ke kvítkám dovnitř bytu, když se objeví ty drobné mušky. Stačí jeden.Prodávají v drogerii, v prodejnách osiva, ...
Tímto polepím destičku, rozetřu trochu hřebíkem a doprostřed návnadu. Je to na stoprocent. Pobere to i rejsky, který nejdou do pastičky.
Také na papír ke kvítkám dovnitř bytu, když se objeví ty drobné mušky. Stačí jeden.Prodávají v drogerii, v prodejnách osiva, ...
No tý naši joškovansky myšiaci su daky vychcaný
Naposledy upravil(a) DanculSK dne pon úno 12, 2018 11:36 am, celkem upraveno 1 x.
Takže ty máš vlastně farmu na výkrm myšáků.DanculSK píše:No u nas su prefíkane myši,,,
No asi tak nejak,,,,
Kdybys nebydlel tak daleko, přivezl bych ti tam jako vojenského poradce našeho kocoura. Ten jak ucítí myš, dostane amok a musí ji mít. Jednou jsem koukal, jak po zahradě táhne něco, co vypadalo jako mrtvá kočka a ona to byla pořádná krysa. Já bych se jí bál a on ji ulovil. Ani mi ji nechtěl dát, abych ji vyhodil.
Urob si výlet, ubytovať ta mám kde
Ale teraz su zalezené
Ale teraz su zalezené