UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Super story. Ten traktorista pred tebou mal tragač aj s predkom alebo si nahodil reťaze na nehnanu nápravu?!
Na traktor to máš moc hezky srovnaný
To neni traktorom to je rukami a praxou
Zajímavostí je jak ty fotky zkreslujou, člověk by řekl že tam je houby jakej kopec,ale ta fotka z protějšího svahu z toho udělá jistotu že je to pěkná hýpa.
Tohle bylo při focení detailů na truck trialu stejný ,člověk tam sotva stál ,nohy mu ujížděly a na fotkách to bylo vo ničem.
Jinak jo ,dobrá práce ..............................na zetora a vozejk hnanej z traktoru
Tohle bylo při focení detailů na truck trialu stejný ,člověk tam sotva stál ,nohy mu ujížděly a na fotkách to bylo vo ničem.
Jinak jo ,dobrá práce ..............................na zetora a vozejk hnanej z traktoru
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Franto parada! Toto bysa dalo citat kazdy den. o
Franto: Pěkné fotky...
Jen jsi zapomněl říct, že se tahalo s LKT 80 4x okovaným a jezdila ti tam JD vyvážečka 8x8
Tys dělal ve vedlejším porostu na rovince a když jsem se ožrali, šli udělat tyhle fotky
Jen jsi zapomněl říct, že se tahalo s LKT 80 4x okovaným a jezdila ti tam JD vyvážečka 8x8
Tys dělal ve vedlejším porostu na rovince a když jsem se ožrali, šli udělat tyhle fotky
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
A proč jste mě nepozvali?
Vitex: Protože jsi ještě moc malinkatá
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já teda do příštího týdne dorostu.
Vtipálku už nepi, pak si mě pletešSniper píše:Franto: Pěkné fotky...
Co se bude dít příští týden?vitex píše:Já teda do příštího týdne dorostu.
Abych něco neprošvih.
Co?Musím dorůst abych mohl s Vámi chlastat.