co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#2536 Nový příspěvek od ota »

Asi je to všude s těma doktorama stejný. Sice už to je pár roků naspátek. Ale myslím že to bude při starým dál.
Kdysi jsem u švagra řezal kulatinu na fošny. No a jak jsme jeli pořát z plnýho tak dobrý a pak jsme seřezávali ještě krajiny, co nám zůstaly. No a já zvyklej na pořádnej průměr, jak byla ta oblina tak jsem si šáhnul na kotouč pily. Pila koukala ven skrz tu oblinu. Zamotali jsme to do ručníku a tradá na pohotovost. Naštěstí jsem se stavil doma a trochu se pošlechtil. Švára nechtěl pořát honem honem. Přijeli jsme na pohotovost a tam nikdo. Zaklepali jsme na dveře. Vylezla sestra a nejdřív nám vynadala jak malejm klukům, neumíte číst? Na dveřích neklepat! Vyhodila nás ven a zavřela dveře. Asi za 20 minut otevřela a co se stalo? No a já že se říznul do prstu. Ukázat, tak jsem ukázal prst zmatlanej celej od sražený krve. Hm to nic neni počkejte si, pan doktor je na večeři. Sedneme tedy na lavici a čekáme. Za hodinu se přirachal doktor. No asi měl ryby nebo co. Ptá se co je? No tak mu to ukazuju a on hm tak se na to číhneme. Zalezl do ordinace a zase nic. Za dalších asi 20 minut sestra otevřela a pojdte dovnitř. Vlezu tam a ona mě hned vynadala, člověče zujete ty boty!! No a já pazouru zamotanou v ručníku a tak mě švára zul. Naštěstí jsem se doma přezul, bo v těch původních keckách bylo asi kýbl pilin! Pak mě to sestra mordovala takovou tou žlutou vodou a houbičkou to čistila. Myslel jsem, že se pochčiju. Pak doktor že to musí šít. Sestra mě opíchla njekcí prst. A doktor si četl noviny. Pak že jdeme na to. No a já že to cítím že to není ještě umrtvený. A on to už musí bejt. Píchnul mě pod nehet jehlou a já vylít jak šídlo! Tak prej sestři píchněte to ještě! No a pak už nevím, že něco šil. Prst necitlivej pohoda.
Přijeli jsme dom asi za 4 hodiny po vyjetí z domova. Manželka už myslela že si mě tam nechali. :D

zdeněk 1

#2537 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

Tak jsem si včera v práci položil na prst přes 200kg-vý balík drátu, no nebyl to šťastný nápad :'( :'( :'( :'(

Oto když jsem si přečetl tvůj příspěvek tak jsem na tom při ošetření byl podobně. Málem sem se pochcal a řval jsem na celou nemocnici. Prst placatý a nějaké umrtvení nebylo potřeba naco strácet čas :D protáhl to nití a hotovo. Jen sestra je vám dobře nějak jste nám zblednul :D :des: :des: jsem si říkal no nediv se :'( :D
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

staník

#2538 Nový příspěvek od staník »

Taky jsem takhle jednou dopadl. Hrábnul jsem si na řetěz.Na levačce mi to vykousalo půlku kloubu na ukazováčku.
Krve jak ze starýho vola , přoč by né :typek:
Když to proteklo tak jsme řekli sestře o další paklík. Po čtvrtým paklíku už to bolelo a tak jsem začal chodit dokola. Pode mnou kroužek.
Prst je pořád zmrzlej a cit v něm nemám. :vztek:
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

mastnacek

#2539 Nový příspěvek od mastnacek »

ota: jako vtip by to bylo dobry, ale jestli to tak bylo doopravdy, tak bych v ty nemocnici udelal peknej tanec. Treba u nas zrusili pohotovost a ted nechci kecat ale po nejaky hodine a vikendy musis jet 34km.

Britt

#2540 Nový příspěvek od Britt »

Kdysi jsem kdysi dávno pod lisem rozdělával pístnici brzdy navijáku na jeřábu. Je tam pružina jak svině, mě se to vysmeklo a poslední článek na ukazováčku byl 3x tak širokej. Chlapi mě hodili na pohotovost, tam seděl takovej tlustej chlap, v jedné ruce housku se salámem a s plnou hubou povídá, rentgenovat to nebudem, dáme tam 2 štychy a bude to dobrý. Pích mi do toho injekci a zároveň si chtěl kousnout do té housky. Spolknul ji celou jak jí ode mě dostal a povídá asi to trochu bolelo, co? Tak chvíli počkáme a pak to zašijem. Vytáhnul druhou housku, jehlu a jednou rukou to zkoušel zalátat. Když to nešlo, zakousnul se do housky, přidržel si to druhou rukou a zase si vzal housku do ruky.
Ani zootechnik by to nedokázal takhle brutálně ošetřit a tohle bylo v Praze na Chodově na poliklinice a prst dodnes pořádně neohnu. Přemýšlím, že bych se tam za ním stavil, jestli by mi neudělal totéž s pinďourem. :smich: :smich: :smich:
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

vitex

#2541 Nový příspěvek od vitex »

Tak se ho zeptej a pokud se to povede,objednám se taky.Teď nemůžu,dostal jsem rýmičku a kašílek.A je po práci. :vztek:

Britt

#2542 Nový příspěvek od Britt »

Na to prý skvěle funguje vypocení na cizím těle ale když máš toho svýho surovce mrtvýho, jde to ztuha a nevylížeš se z toho. :smich: :smich: :smich:
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

vitex

#2543 Nový příspěvek od vitex »

A co teď?Babo raď.

ota

#2544 Nový příspěvek od ota »

Víťo jednou se mi přihodilo cosi podobnýho s tou rýmičkou. Nějak jsem měl rýmu a teklo mi z očí. A měli jsme někam jít, na svatbu či něco podobnýho. A já smrkal jak pumpa když má v čudu těsnění. No a manželka někde vyčetla nobo ji někdo poradil svařit slivovici s cibulí a osladit medem. Tak mi to uklohnila. Než jsme měli jít dopředu trochu aby to zabralo. Vypít to byl porod. Ta cibule kurva prdelí aby to pil. No ale co se dalo dělat! To prostě dáš manželka řekla! :pohlavek: Když jsem to do sebe nasoukal, tak co? zabralo? Prej vypadáš o něco líp! Svařila ,,nášup" Pak ještě jeden. No a nakonec jsme nešli nikam. Ono se to nějak rozleželo a začalo to působit a já byl jak motór. Dali mě do postele a nechali mě doma vyspat z té opice. No ale propotil jsem prostěradlo a peřinu. Jak to ze mě asi lezlo ta rýma! Takže to malenko zabralo, ale ne tolik co mělo podle rad! Myslím, že kdyby se to nevařilo a nedávala ta cibule a med, vyšlo to nastejno! :D

vitex

#2545 Nový příspěvek od vitex »

Léčbu mám zmáknutou ale pouze když je nemoc v zárodku.Tentokrát jsem to přechodil a nejvíc mě štve,že jsem chtěl přes víkend oživit frézku.

ota

#2546 Nový příspěvek od ota »

Tedy dva dni na to? Jako můj soused s jeřábkem? Dva dni vyklízení a roznášení věcí, které pokrývají jeho povrch. Pak startovací vozík a motor chytil a vyběhl do otáček a nešel dolů. Zatuhlo čerpadlo.
Tak vezmeš Elišku k tomu, dáš si tam židly ( ač u mě židle nemá v dílně co pohledávat protože v dílně není čas aby se sedělo na židly ) a budeš ji dělat ,,mitfáru" :vysmech:

heykalov

#2547 Nový příspěvek od heykalov »

Já mám taky vyděláno.
Včera vlezu do dílny a potřebuju celý den stříkat nábytek, hodit poslední vrstvu vrchu, zítra to složit a ve středu pryč z dílny. Všechno nachystané, uklizeno.
Pustím kompresor a jdu skládat pistoli. Už mám všechno v rychtiku a kompresor stále jede což mi bylo divný. Tak jsem naštěstí nenalil tužidlo do barvy a jdu to zkoumat.
Stroj sice vrčí ale netlakuje. Tak zuřivý úprk ke kamarádovi půjčit jinej s tím že to večer kuchnu a zjistím co s tím je. No a našel jsem, z nasávacího lamelového ventilu se kus urval a píst ho rozmlátil na kaši a natlouk do sebe a do ventilové hlavy. Ventily odepsaný, těsnění na pístu taky KO. A jako na potvoru se prodává jenom celá sada píst+ojnice+těsnění pístu+válec. Takže jsem v tom celkem za trojku. Ale když bude běhat dalších 16 let... Jenom se mohl rozsypat o den později...
https://postimg.cc/image/ogvit0xcd/

other-side

#2548 Nový příspěvek od other-side »

taková blbost.....

Jakože po letech nacpu baterky do měřiče vlhkosti dřeva (tuším kdysi Conrad - BT 300 za pětikilo, tak 4-5 let zpět)....baterky ofiko 4xLR44.....vím, že v tom vydržely chvilku, tak jakože dám zvenku pouzdro na 4xAAA nimh aby to k něčemu bylo. Tak jsem ty dva drátky z pouzdra rukou přichytil na kontakty baterie uvnitř a zapl, běhalo to, měřilo to, tak ok, tak že je tam teda připájím, tak jsem ty drátky připájel na kontakty, zapnu displej pulzuje a je velmi špatně vidět......už jsem to nevyléčil....škoda.

kenybz

#2549 Nový příspěvek od kenybz »

možná máš ještě naději LCD displeje pod 5°C slábnou až pak neni nic vidět prostě tekuté krystaly ztuhnou dej to do tepla na 1/2 dne bez baterií kvůli odpaření případného kondenzátu a zkus

other-side

#2550 Nový příspěvek od other-side »

ee, je to v teple už roky :) , pak je otázkou jestli obětovat cca 200kč na čínskou verzi, anebo to prostě neřešit :)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“