Kúpa japonského malotraktora.

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
ju9raj

Kúpa japonského malotraktora.

#1 Nový příspěvek od ju9raj »

Dobrý deň prajem.Potreboval by som radu chcem kúpiť Kubotu b7000.Nasiel som predajcu rvr agro a maju tam solidne ceny.Len sa neviem vysomariť ,našiel som stranku na sidlo firmy Opava suche lazce a taktiež aj firmu v Sebraniciach je to jedna firma alebo dve firmy.Vopred dakujem

Davecz-fm

Re: Kúpa japonského malotraktora.

#2 Nový příspěvek od Davecz-fm »

To su 2 ruzne firmy. A ze by byl zidak z RVR v Suchych Lazcu nejak obzvlast solidni se rict taky neda, jak ptacka lapaji pekne mu zpivaji. Kousek od Suchych lazcu je jeden solidni pan co prodava ISEKI par lidi uz odneho traktor ma a zatim jenom sama chvala. To co maji v cene srotu v RVR to od neho koupis jako nove je to v Hlubocci.

tobig

#3 Nový příspěvek od tobig »

Nechci dělat reklamu, ale vážně zkus pana Pavlíka z Hlubočce, nemá stránky - nepotřebuje je zatím :)

Já na něho narazil také náhodou, o tomto foru a o nějakém Iseki jsem neměl v té době ani páru. (znal jsem jen Kubotu...) Za jeho ochotu, trpělivost a přístup jsem fakt vděčný, mám to k němu z domu asi 15km, takže s každou prkotinou otravuju a pan Pavlík vysvětluje, radí a pomáha.... kéž by bylo více takových......

Dneska jsem rád, že mám to co mám, nikdo mi nevěří, že to je 30let starý stroj..... je to prostě mazlík.... :party:
EX - Iseki TU155 a bazmeky k tomu
Přídavná hydraulika Iseki
TA 227 Chelsea

... a neberte život moc vážně, stejně z něj nevyváznete živí...

ju9raj

#4 Nový příspěvek od ju9raj »

Takže ak som správne pochopil to RVR asi moc neodporúčate.A vie mi niekto dať kontakt na toho pána Pavlika?Ešte sa spýtam aké skúsenosti mate s Skh Sebranice?

Davecz-fm

#5 Nový příspěvek od Davecz-fm »

Presne tu samou zkusenost mam i ja. Kupoval jsem od neho Iseki 165f velice solidni jednani, moznost domluvit se na cene i upravach, dostal jsem 1 zaruku, mam ho 3 roky a zatim menil jen predni zarovky. A nikdo mi neveril ze tractor 30roku stary

Davecz-fm

#6 Nový příspěvek od Davecz-fm »

v RVR koupis i dobre stroje ale ty ceny jsou uplne nekde jinde. Schvalne se tam zajed podivat a pak do hluboce panu Pavlikovy a uvidis ten rozdil a solidnost jednani.
Tady je jeden z jeho kousku tam kontak :
https://dum.bazos.cz/inzerat/81892948/P ... -250-F.php

klada

#7 Nový příspěvek od klada »

Skh Sebranice, prodejce tak jak má být ochota, solidní jednání férová domluva za mě ok.

tobig

#8 Nový příspěvek od tobig »

s RVR žádnou obchodní zkušenost nemám, nemohu soudit solidnost ani ceny... pro mně je důležitý osobní přístup a jednání prodejce.... měl-li bych srovnat, je RVR supermarket a z toho plynoucí přístup k zákazníkovi....

je lepší jednou vidět, než stokrát slyšet, udělej si výlet do Hlubočce :driver: a posuď sám..... :co?:

třeba: https://zidak.sk/detail-bazar-inzeratu/ ... i-tu-180-f nebo http://www.nabizej.cz/dum-a-zahrada/ise ... 77446.html
TA 227 Chelsea

ju9raj

#9 Nový příspěvek od ju9raj »

Ďakujem za odpovede ano videl som na bazoši toho predajcu pana Pavlika ale jeho traktory su nad moj rozpočet.Napišem to tak nevadi mi plecharina aj sem tam niečo popretesňovať,len aby bol motor,prevodovka a hydraulika ok.Kubota b7000 mi pasuje aj velkosťou mal som mini070 a potrebujem niečo tej velkosti ale už 4*4.Moj rozpočet je tak 2300e plus ešte chcem dokupiť pluh a rotavator.Ja viem že najlepšie je vidieť ale mam to tam 250km tak preto najprv takto zistujem zo Sebranic mam ponuku na Kubotu b7000 ale dostali len jeden kus a to nieje moc na vyber ked už mam isť 250km.

tobig

#10 Nový příspěvek od tobig »

Jasně, máš-li na traktor 60tkč, tak to moc na výběr nemáš.... pěkné (a nemyslím lak) B7000 stojí víc než TU155... inu kolik peněz, tolik muziky.... hodně štěstí, a ať koupíš dobře ! 8)
TA 227 Chelsea

ju9raj

#11 Nový příspěvek od ju9raj »

Pisal som že na traktor mam 2300e a preto chcem nerepasovany traktor.Pretože dosť veci si viem porobiť aj sam.

tobig

#12 Nový příspěvek od tobig »

V česku se platí korunami.... tedy i v RVR i v SKH.... :ano:
A o repasi tu nebyla vůbec řeč. Žádný ten traktor není repas. Byť to prodejce stokrát napíše....
A dál je to na tobě.... kup si co chceš, dle svých možností, rozumu a potřebě.... jen jsem zvědav, kdy napíšeš o radu ,že ti něco na traktorku nejde..... :vztek:

toť ode mne vše..... :makarena:
TA 227 Chelsea

ju9raj

#13 Nový příspěvek od ju9raj »

Tobig dik za vrele privítanie...Za prve viem že sa v česku platí korunami a viem aj to že kolega doniesol Kubotu b6000 zo Sebranic a čuduj sa svete platil eurami oni totiž inzerujú aj na Slovenskom bazoši a tam majú ceny v eurách.Mimochodom tu kubotu som videl a bola v zachovalom stave zaplatil za nu 1500eur a nie korún .To len k tvojmu zosmiešňovaniu.A za druhe ano máš pravdu ak sa mi niečo pokazi
í a nebudem si vedieť poradiť obratím sa tu na forum s prosbou o radu pretože si myslím že o tom toto forum je a nemám problém aj ja poradiť ak viem.Ale ak s tým máš ty problém vobec na mna nemusíš reagovať a nieto ešte poradiť.Myslim že vždy sa nájdu ochotní ludia ktorí poradia.Mal som mini070 a bol som tam na fore a ludia si tam ochotne radili.Takže ešte ráz dík za tvoje vrele prijatie..A ešte ktomu repasovaniu viem že to robia len farbou a preto si zrepasujem radšej sám doma.Samozrejme motor a prevodovka je zaklad.

DYK

#14 Nový příspěvek od DYK »

Už mě fakt serete!! Je problém navázat na již založené téma? http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=150
Je to téma k tomu stejnýmu co se zde probírá i o RVR se tam píše a co víc, je na první straně fora, takže ho najít není až tak složité, ale to by se muselo chtít, že ju9raj? Takový to "čti než založíš téma" je zde úplně na hovno a pravidla nikdo nečte. Prostě vícero názorů a dotazů v průběhu času zřejmě nemůže být pohromadě v jednom tématu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

ju9raj

#15 Nový příspěvek od ju9raj »

Ospravedlňujem sá za založenie témy už sa to nestane.Len som si potreboval ujasniť pojmi,neviem prečo som bol v tom že to je jedna firma.Ta založená téma mi neviem prečo unikla a to toto forum prechádzam poctivo cele.Takže ešte raz sa ospravedlňujem.

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“