co sa vam zleho dneska pritrafilo
- Veteranista!
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
Na orgie nejsem, chlastat nechlastám a moc dobrý společník pro zábavu nejsem, tak nevím..
A práce? Když jsem vzal kolegu ke mě a viděl jen zlomek věcí, tak mi řekl, že to za život nemohu stihnout
A práce? Když jsem vzal kolegu ke mě a viděl jen zlomek věcí, tak mi řekl, že to za život nemohu stihnout
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
No tak na tohle má můj soused pěkně odůvodněnou pohádku. Taky toho máme celkem hodně kolem sebe. A on říká: Já toho mám tolik, že to asi za život nestihnu použít. Tak si nechám do druhýho života, až se znovu narodím, tak budu pokračovat, kde jsem skončil! Takže toho máme třeba na dva tři životy.
A já si z něho dělám srandu: A co když se narodíš v druhým životě jako kůň? Bude Ti stačit pěkná koule sena a kýbl ovsa. A ty krásný věci tady přijdou vniveč a proto mi jich trochu hned teď dej, bylo by toho škoda! Tak já to třeba užiju už v tomhle životě!
A já si z něho dělám srandu: A co když se narodíš v druhým životě jako kůň? Bude Ti stačit pěkná koule sena a kýbl ovsa. A ty krásný věci tady přijdou vniveč a proto mi jich trochu hned teď dej, bylo by toho škoda! Tak já to třeba užiju už v tomhle životě!
Tak to se Ti Oto povedlo.
No já mluvím o vlku ( soused ) a vlk před chvílí u mě! Dovlekl mě mimo jiný dárek k vávocům. Pomahal jsem mu s vykládkou dalších ,,krásnejch věcí" a tak se mi zase cosi zadřelo za nehty! Však jsem mu připoměl to s těma životama a hned se pousmál a přivez kolečko, tohle máš k Ježíšku od mě. Na škécu čelovku rosvítil jsem ji a už jsme to mordovali a já si pak vezl dom pěkné nafutrované kolečko! Sotva jsem to dovezl na dvůr.
Však už jsem letos dostal pár dárků k Ježíšku a to bylo i v květnu. On vždycky říká, no k svátku, k narozkám a pak k Ježíšku. To se dá dávat dárky i v létě!
Však už jsem letos dostal pár dárků k Ježíšku a to bylo i v květnu. On vždycky říká, no k svátku, k narozkám a pak k Ježíšku. To se dá dávat dárky i v létě!
no vidis a my si mosíme kupovat dárky ve šrotě sami
Vidíš Zbyňku a to se Ota ani nepochlubí co dostal a co na nás,obyčejné smrtelníky nezylo.
A to mám ještě slíbíno! Musím bejt hodnej a nezlobit! Nevešlo se na ten dvounápravovej vlek už ani píď!
Ale mám slíbíno sice si to zaplatím, ale uvidíme, uvidíme, nemám čas si jet vybrat sám! A hlavně tolik financí, protože by se mi rosvítily oči a byl bych k nezvládnutí a Kačenky by se kutálely jak hrachy po podlaze! Tak jsem si dal zákaz jet se sousedem.
Ale mám slíbíno sice si to zaplatím, ale uvidíme, uvidíme, nemám čas si jet vybrat sám! A hlavně tolik financí, protože by se mi rosvítily oči a byl bych k nezvládnutí a Kačenky by se kutálely jak hrachy po podlaze! Tak jsem si dal zákaz jet se sousedem.
A od koho máš slíbíno?Od manželky?
eště by jsme záviděli
Prosím Tě od manželky. Od souseda, to je jiná! Soused mi dává dárky přeci!
...tak a mám o zábavu postarané . Vichr mi strhl kus štítové zdi....
No však máš ty zimní prázdniny a hned máš o práci postaráno! Musíš si dát do malty trochu slivovice! To aby to nezmrzlo!
Je tomu dávno, měli jsme v zimě půjčenej kompresor. Ten s motorem Tatra. No a dělali jsme na zahradě studni. Venku bylo -12°C a dole zamrzaly zbiječky ve studni. Jinak tam dole bylo pěkně za větrem. Studnu jsme rubali do 9 m hloubky. No a nejdřív jsme do kompresoru vždycky do sání hrkli trochu lihu. Když lih došel nedalo se svítit a panímáma vytahla litr slivovice. No musíme to tam pokaždé hrknout aby to nezamrzalo. Švára na ní to bude málo a tak nám dotahla další asi dva litry. To se ví, že jsme ten kompresor se švagrem šidili a litr vymrocali sami. No a skoro bylo stejně po práci. Nacucaný jako houby jsme toho dole moc nevyrubali spolu. Dělali jsme to v 5 lidech. Pantatík ovládal vrátek s okovem a vysejpal narubaný a dole vždycky dva. Já a švára a na druhou partu strejda a můj tatík. No a pak k večeru to musela ta druhá parta vzít za nás. Asi jsme se tam dole nadejchali těch výparů ze slivky moc!
Je tomu dávno, měli jsme v zimě půjčenej kompresor. Ten s motorem Tatra. No a dělali jsme na zahradě studni. Venku bylo -12°C a dole zamrzaly zbiječky ve studni. Jinak tam dole bylo pěkně za větrem. Studnu jsme rubali do 9 m hloubky. No a nejdřív jsme do kompresoru vždycky do sání hrkli trochu lihu. Když lih došel nedalo se svítit a panímáma vytahla litr slivovice. No musíme to tam pokaždé hrknout aby to nezamrzalo. Švára na ní to bude málo a tak nám dotahla další asi dva litry. To se ví, že jsme ten kompresor se švagrem šidili a litr vymrocali sami. No a skoro bylo stejně po práci. Nacucaný jako houby jsme toho dole moc nevyrubali spolu. Dělali jsme to v 5 lidech. Pantatík ovládal vrátek s okovem a vysejpal narubaný a dole vždycky dva. Já a švára a na druhou partu strejda a můj tatík. No a pak k večeru to musela ta druhá parta vzít za nás. Asi jsme se tam dole nadejchali těch výparů ze slivky moc!
jakou zeď ? kde ? kolik ?
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
...zítra dám fotky ...
doprdele to je smola snad to esče nefůkne pod střechu aby nelétaly aj tašky