VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Jaro posli foto tvojej vyvažačky
4harijaro Ha, to je to co potrebuju, muzes mi pls zmerit tloustku materialu na klestich? a tedy n tom zlutem uchyceni. 10?
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
-
dik za video máš to lahke a jednoduche naprava z čoho a ake pneu tam máš. je to parada že nemusiš ručne nakladať.
Nápravu mám z nejakej 4 kolky vlečky neviem aký typ. Oska je 4 hran na oske v strede je brzdový valec ten mám zapojený cez rýchlospojku na brzdič na traktore na náboje pasujú v3s kolá ale ja tam mám 12,5-20
-
Parada kolko tam nakladaš a kolko to uvezie? nebori sa to v terene? ruka ako si spokojny s nou?
Sucháre som vo štvorkach viezol max 13 prm surový smrek max 10 prm a buka tak max okolo 8prm. S rukou som spokojný na moje použitie 15 krát do roka stačí. Ale je jedno akú máš ruku vždy sa nájde situácia kedy by bodla o meter dlhšia a o 200 kg silnejšia kolesá by mohli byť aj 16-20 ale jazdím väčšinou po spevnených cestách
-
mas pravdu je to tak tiež to mám na par krat do roka ja mam pneu 12,5-18 ale rozmyslam že obujem 14-18 mam ich ale su to dosť velke balony šípáky. uvidíme. Sem tam čosi pretesním ale inak to maká. za akym traktorom to taháš?
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Mě jde hlavně o to že by mohlo aj na cesty pač je to schválený podvozek a je to svým způsobem hotový a traktor je sen 10145.
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
-
Fuhaa ty si ale odvážny takú furu za traktoríkom. nemáš s tým problémy to utiahnuť?
Dole miernym kopčekom nie ale aj tak som mal bobky lebo mi skoro zadek nadlahčovalo. Viezol som to len zhruba 1 km
Takéto furky sú výnimočné
Takéto furky sú výnimočné
-
to ti verím je to hardcore, ja to tahám za 7245 a je to akurát. a dobre je že to zaťaží zadok a neskáče to.
Zase traktorík tiež nieje prcek ono je to pokrátená V3S a váhu to ma Jaro kolko 3T to bude mat či som vedla?
Nikdy som to ešte nevážil ale pod tri to určite nebude