co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
minulý týden jsem přišel o řp za něco, co se stalo loni, pominu-li, že jsem o tom věděl, ale trest se ke mě nedostal, tak jsem celý rok jezdil s několika kontrolami které mi nic neřekli,... jobovka byla, že mě prý pro doručení k předvolání hledal soud od května,více jak poslední měsíc jsem prý byl v pátrání...
výsledek? 9000,- pokuta, zákaz řízení do března,kvůly hodině ve kterou mě zastavila hlídka mě nechala soudkyně řešící můj případ poslat do cpz, aby mi druhý den ráno předala tři lejstra,17hodin v celkem slušném chladu,na matraci krev,hnus ze všech stran, ano, za pitomost se platí, ale tohle byl opravdu zážitkový extrem...
dnes kolegovy přeskočily rozvody na autě koupeném od jeho kamaráda, prý po servisu...
dnes mi pro změnu můj kamarád vrátil auto, se kterým přeskočil někde asi na poli nějakou hroudu, automat kaput, chladiče olejů kaput,nakoplý disk s novou zimní pneu a v podlaze slušnej lavor směrem do interieru...
zapojil jsem pluh že půjdu zkusit orat, po několika hodinách laborací s nastavením a seřízením výšky a řešením hydrauliky jsem zjistil, že je pluh lehký, zatížil jsem ho betonovým patníkem, vyjel směrem k místu orby,kopl jsem si do páky ovládání výšky aniž bych si toho všiml,radlice sjela a v tu ránu byl traktor na zadních a já leknutím letěl ze sedačky vedle pluhu...
posledních sedm se mi vrací asi všechno za posledních třicet let...
pak má být člověk klidnej a bez stresu
výsledek? 9000,- pokuta, zákaz řízení do března,kvůly hodině ve kterou mě zastavila hlídka mě nechala soudkyně řešící můj případ poslat do cpz, aby mi druhý den ráno předala tři lejstra,17hodin v celkem slušném chladu,na matraci krev,hnus ze všech stran, ano, za pitomost se platí, ale tohle byl opravdu zážitkový extrem...
dnes kolegovy přeskočily rozvody na autě koupeném od jeho kamaráda, prý po servisu...
dnes mi pro změnu můj kamarád vrátil auto, se kterým přeskočil někde asi na poli nějakou hroudu, automat kaput, chladiče olejů kaput,nakoplý disk s novou zimní pneu a v podlaze slušnej lavor směrem do interieru...
zapojil jsem pluh že půjdu zkusit orat, po několika hodinách laborací s nastavením a seřízením výšky a řešením hydrauliky jsem zjistil, že je pluh lehký, zatížil jsem ho betonovým patníkem, vyjel směrem k místu orby,kopl jsem si do páky ovládání výšky aniž bych si toho všiml,radlice sjela a v tu ránu byl traktor na zadních a já leknutím letěl ze sedačky vedle pluhu...
posledních sedm se mi vrací asi všechno za posledních třicet let...
pak má být člověk klidnej a bez stresu
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
To poslední se ti nemuselo stát kdyby jsi uposlechl zákaz řízení motorových vozidel.
to je právě ten zakopanej pes, dopis mi nepřišel..
Zetro 50 1967
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
Volvo 244 GL 2,1 1979
Volvo 740 2,3 turbo 1987
-
To se ti stane velice lehce,soud to pošle dopisem který se po pokusu o doručení okamžitě vrací a je považován za doručený,sou to dopisy se zeleným pruhem a sou u nich myslím 3 varianty doručování
ty se nikdy nevrací, pokusí se doručit, když to nevyjde tak ho 10 dní podrží na poště a pak ho hodí do schránky a považován za doručenej
malej traktorista v malým traktoru
tak v sobotu jedu na koncert benefitu a turba do rozdalovic
Pavle, hoď mi nějaký odkaz na akci. Taky bych jel.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Dávám odkaz na akci místo Pavla:
Brigáda v Kuřimi od pátku 1.12. do neděle 3.12.2017.Ložní prádlo ssebou,ostatní zajištěno.
Brigáda v Kuřimi od pátku 1.12. do neděle 3.12.2017.Ložní prádlo ssebou,ostatní zajištěno.
to budou nějaké orgie?
Akurat pracovný víkend
A v piatok neurologia...
Ne,bude se pracovat a potom žrát a chlastat.kenybz píše:to budou nějaké orgie?
- Veteranista!
Sakra...to nevím zda mám teda v sobotu jezdit
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
že by mu práce smrděla? nebo to byla reakce na orgie
Možno ma diétu