co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
other-side

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#2461 Nový příspěvek od other-side »

Já vím Oto. To jsou podle mě takoví sterilní lidé, nedej bože, když mají funkci.

Leo

#2462 Nový příspěvek od Leo »

V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Baťa1

#2463 Nový příspěvek od Baťa1 »

no je to možny, a takové to byl masivní člověk, chlap jak hora, zdál se plné síly a plc a je v pánu, tak už nebude rosa na kolejích :'(
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

ota

#2464 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, neznám neposlouchám folk ani dechovku. Spíš veselou rychlou muziku. Teď jsem v týdnu hledal doma mám kdesi na kazetě takovou raritu Benefit z Velkého Oseku asi z roku 1985. Nemohl jsem to najít. Právě jsme se tuhle bavili se sousedem a nějak jsme na to kápli že oni zpívali cosi a soused se chechtal. Povídám počkej najdu to mám to doma nahraný přímo ze zábavy. A tuhle jsem si na to vzpoměl a štrachal doma ve stojanu co mám všechny CD a kazety a DVD. Našel jsem asi deset kazet a i ten Benefit. Kurva to jsem rád. Pustil jsem si to a asi po 20 letech jsem si nepamatoval už jak jdou písničky za sebou!! Hlava děravá. A našel jsem tam ještě hafo parádních věcí. Markýzáky, Turbo, atd Ale já nikdy neměl nic takhle utahanýho jako folk. Tak si to postupně pouštím a vzpomínám si na svoje zábavoví mládí. No to byly časy!! Pěkně pěšky na zábavku i 10 km. No když hrála Tlustá Berta v Pertolticích ( přez 10 km ) koupili jsme s kámošem každej litr jablečnýho a vyrazili. Náhoda jak blbec, klučina jel s Moskvičem do práce a tak nás tam svezl. Byli jsme tam dřív než kapela a hospoda ještě zavříno. Vyzunkli jsme jablečňák a počkali až se otevře hospoda. Než začali hrát, byli jsme jak dánové. Než jsme jeli dom, byli jsme zase už střízliví. Vzal nás kámoš škůdkou 100 a on měl asi 12 piv a v autě nás jelo asi 12. Cesta necesta dom. Kdo to tam zná, on ty serpentýny sjel rovně. Prej babky tady choděj taky rovně tak jedééém!
Ale to už není pravda! No nevím asi mám malej přehled o té muzice. Ale mě to pomalí utahaný nebaví.

Pavel

#2465 Nový příspěvek od Pavel »

oto ja v lete byl na 2 jejich zábavách na Petkovech a pak na Brodku u Detenic pamatuju dobu kdy unas hrali kazdejch 14 dni stridaly se z Irasem a Diskantama

ota

#2466 Nový příspěvek od ota »

Na Iras jsem jezdil hodně do Třebětína v zimě. Tam se nahrály hodně.
Já ještě hodně chodil na Arakain, Kreator, Kryptor, Pollymetal, Keks, Derbi, atd. Dřív toho tady všude hrálo ani si nemůžu už vzpomenout na názvy. :vysmech:
No já právě sousedovi jednou kdysi vyprávěl od Benefitu: Zakoupil jsem v Dejvicích sedm prken žehlících a tak sedm prken mám, co já s níma udělám, atd, atd. No soused jako starej Pražák začal přemýšlet, kde ten zpěvák mohl zakoupit v Dejvicích těch sedm prken žehlících! :smich: No ale jako vážně si v hlavě promítal kde je tam jakej obchod! No a já na něj to je jen jako chápeš? A on ne já si v hlavě přehezuju, kde v Dejvicích by ty žehlící prkna měli. :D No a já že až to najdu, tak mu to pustím aby to slyšel. No jak jsem to našel pustil a hned jsem mu psal SMS: našel jsem sedm prken žehlících. Až přijedeš pustím Ti to!!
A to jsem si to pustil na hodně nahlas v dílně a broukal si u soustruhu Benefit asi po 20 letech. A vzpoměl jsem si na všechny slova, když jsem to poslouchal podruhý. Bylo to tam někde v hlavě vespod. No dlouhodobá pěměť zatím jo! Hlavně mě těší, že tam mám oba ploužáky co oni zpívali. To mě dost štvalo, že za celou zábavu zahráli jen dva ploužáky a to bylo málo! :red:

DanculSK

#2467 Nový příspěvek od DanculSK »

.... :vztek: :vztek: :vztek: ...
cestou do roboty mi strhlo prednú brzdovú platničku :pistol: :pistol: :pistol:
kua, snáď sa s tým ráno dostanem domov
ked sa niešo sere tak sa sere :'( :'(
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

filip

#2468 Nový příspěvek od filip »

Včera mi zdechl můj indický mopedostroj. Tlačil jsem ho 10 km domů, poslední 4 km je to docela do kopce..Zítra beru auto.
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Daddy

#2469 Nový příspěvek od Daddy »

Danku, Ty problémy "s platničkami" snad přitahuješ ... :( :friends:

DanculSK

#2470 Nový příspěvek od DanculSK »

No,,,,
Poteš pánbuh... Snad bude rano cesta volná...
:typek:

DanculSK

#2471 Nový příspěvek od DanculSK »

No, cesta domov na ručnej bola celkom "sranda"....
:pistol:
Platničky uspešne vymenene,,,, (brzdove)
:typek:

oco13

#2472 Nový příspěvek od oco13 »

Chvalabohu ,že si nemusel brzdiť ako Fred Flinston. :typek:

DanculSK

#2473 Nový příspěvek od DanculSK »

No to hej,,,,ale moc tomu nechýbalo

ZipBene

#2474 Nový příspěvek od ZipBene »

Mě se stalo že začalo drhnout kolo při brždění. Známka sjetých destiček. Mám to domů 12km z práce a to se mi stalo ráno cestou. V práci jsme koukl na kotouč a už byl trochu oleštěný. Tak jsem opatrně dojel a brzdil jsem i nožní, ale opatrně abych jen brzdu lechtal. Naštěstí se nic nestalo a kotouč byl v pořádku. Po vyndání byla jedna deska jen plech.

ota

#2475 Nový příspěvek od ota »

No to jednou jsem měnil na superbu kombíku destičky. Pořát že tam vzadu cosi drhne. Tak nějak divně, jestli tam není kamínek. Kouknu skrz disk na kotouč a jasně že tam kamínek nebyl! Kotouč hnusnej na pohled skrz disk. Objednali se všechny destičky komplet. Rozhodilo se to a ty plechy co tam zůstaly byly pěkně modrý a totálně ojetý. Povídám tomu spojovacímu dílu mezi volantem a sedačkou, to jsi to necejtil? Ale jo cejtil, ale potřeboval jsem jezdit tak co už! Takže se ještě sjelo pro kotouče a udělalo rovnou z gruntu. Byly vzadu na obou stranách na šrot. Předek asi kdysi někdo měnil. Tak byl dobrej.
Lepší mazec bejval u Trabiho. Občas se stávalo, že na předku nabíhala pakna do bubnu. Nevím, jak se to tam pojebalo, ale dělalo to více Trabantistům. Pěkně si jedeš a šloupneš na brzdu a kolco mrd zastavilo se. Pakna se kousla. Při odbrždění dobrý jelo to normálka dál a třeba 10 brždění nic a najednou znovu. Jednou když jsem jel do práce v zimě na sněhu, sjel jsem do škarpy jak nic a oni se mi pak smáli, že jsem nalitej. A mě se kousla pakna. Vytahli mě a já jel normálka dál. A kluci co mě vytahli se smáli, že jsem za tím usnul! :smich: Myslím, že jsem s Trabim do tý škarpy sjel několikrát. Pokaždý nějakou shodou náhod! Bylo dobrý, že jezdili kluci do práce a většinou mě ručně zase pomohli dát vůz na silnici a jelo se dál. Ale to už není pravda, kdy to bylo! Taky jsem dojel dom bez zadního kola, nebo s ulomeným kolem, nebo se mi kousnul motor, počkal jsem půl hodiny, natočil a dojel dom. No měl jsem to necelé 4 km. Jednou v zimě, jsem jel a lup rána jak bejk. Vylítlo mi to zadní listoví pero z uložení a spadlo mi auto vzadu tím pérem na silnici. Dovlek jsem to dom, vzadu na tom peru po silnici po sněhu to jelo, zastavil před vratama a už se nerozjel. Bylo to moc do kopce a točilo se přední kolo. Kámoš stratil u Trabiho zadní kolo a taky dojel. Vypadla mu ta matice a vypochodoval buben i s kolem. Kolo je předběhlo a mázlo sebou na návsi za čekárnu. Vystoupnul, okouknul závadu, hodil kolo do kufru, nasedli s kolegou a jeli dom. :smich: On jak měl asi 150 kg tak to převážil a tradá vesele řídil a jel.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“