fortschritt ZT 303
Moderátor: DYK
-
Re: fortschritt ZT 303
ta zaliata cievka malokedy odide, to sa mi este nestalo, skor sa mi stalo, ze ten pohyblivy tanierik sa prilepil a magneticka sila ho nevladala odlepit. skus tam priviest prud na uhlik a potom skus srobovakom dopomoct pohyblivemu tanieriku, ze ci ho neprilepi, ak nie, tak fakt mas vadnu tu cievku. ale to by som videl ako poslednu moznost.
termostat som novy kupoval aj ja, ale stal cca 15-20€, neviem presne...najlepsie sa tam da dopasovat zo stareho majora v takom hlinikovom obale, treba urobit len redukciu na maly okruh. uz sa to tu niekde riesilo.
takto nejako vypada, len prirubku si pootocis ako potrebujes. ja pouzivam tento
https://www.google.sk/search?q=termosta ... B-aPPSH1BM:
termostat som novy kupoval aj ja, ale stal cca 15-20€, neviem presne...najlepsie sa tam da dopasovat zo stareho majora v takom hlinikovom obale, treba urobit len redukciu na maly okruh. uz sa to tu niekde riesilo.
takto nejako vypada, len prirubku si pootocis ako potrebujes. ja pouzivam tento
https://www.google.sk/search?q=termosta ... B-aPPSH1BM:
Na cievke elektromagnetu sa nemá čo pokaziť, jedine, že by niekto mechanicky poškodil vinutie. Treba skúsiť, možno aj uhlík vynechať, pri zhasnutom motore naťiahnuť káblik z B+ alternátora, priamo na zberný krúžok cievky.
Pneumatiky sa tu už pár krát riešili, záleží na skutočných obvodoch kolies, napr, Barum pneu majú väčší priemer ako pôvodné Pneumant, alebo Taurus. Čiste teoreticky s 34" pneu dosiahneš rýchlosť okolo 38 km/h pri 2100 ot.
Pneumatiky sa tu už pár krát riešili, záleží na skutočných obvodoch kolies, napr, Barum pneu majú väčší priemer ako pôvodné Pneumant, alebo Taurus. Čiste teoreticky s 34" pneu dosiahneš rýchlosť okolo 38 km/h pri 2100 ot.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zkusil bez uhlíku a nic, takže musím sehnat remenici s vinutim..
-
Já používám termostaty od Z7211. Když je dobrý termostat a nepouští teplou vodu do chladiče,než se motor zahřeje,tak není třeba mít spínanou vrtuli na chladiči. Já už používám vodní pumpy bez el.-mag. spojky.
Na vstřikovacím čerpadle jdou zvednout otáčky hodně,ale víc jak 2300ot bych nedával,ten motor na to není dělaný,ale občas se to při rozjíždění s vlekem hodí.
Na vstřikovacím čerpadle jdou zvednout otáčky hodně,ale víc jak 2300ot bych nedával,ten motor na to není dělaný,ale občas se to při rozjíždění s vlekem hodí.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Ahoj.mám doma zt 303 na náhradní díly je komplet jen není nádr na olej a zadní kola rozhrnoval sem snich snich když už ho bylo moc tak jezdil jen asi týden v roce v předu mám velkou sipovou radlicí.teď už tři roky jen stojí v kopripach možná bych prodal i tu radlicí to ještě nevím tak kdyby někdo tak se ozvete. Frýdek-mistek
-
Tak,byly by fajn nějaké fotky.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
pokud mito zítra vyjde vyfotim ho,jestli neprijdu domu zas pomalu za tmy.jestli někdo se zeteckem rozhrnuje snich tak jeto pecka stim sipem v predu to bylo fakt nezastavitelne
zdar panove nema někdo zkušenosti se samochodnym postřikovačem spodek to mnělo s krystala 100 45 takovou nerezovou nadrž nevim jak se to menovalo mam stoho řizeni volant s orbytrolem a na tom sloupku je motorek na24 v když se to sepne tak to začne točit volantem nechapu princip jak to funguje a na co to bylo
Tento systém,který popisuješ,byl namontován také na ořezavači cukrovky SC-031- automatické navádění v řádku,po zapnutí systému byl stroj veden v řádu pomocí tzv. hmatačů,ze kterých byl el.signál přiváděn na el.motor na sloupku řízení a otáčel orbitrolem.Stroj v porostu jezdil bez zásahu obsluhy,pouze na úvratniku obsluha stroj navedla na řádek a pak už stroj udržoval směr jízdy sám a obsluha se mohla plně věnovat ostatním pracovním mechanismum.
dekuji za informace totiž v tom jzd co jsem to sehnal se rozřezavali tři stroje toron řezačka ořezavač řepi a postřikovač jenže ty co na tom jedzdili sou fuč ty novějši o tom nic nevědi ja sem si myslel že to je z toho postřikovače tak dekuji
-
pani, ak by niekto potreboval novy klb na kardan na stary typ riadenia s kardanom
https://stroje.bazos.sk/inzerat/7892065 ... hovaly.php
https://stroje.bazos.sk/inzerat/7892065 ... hovaly.php
-
tak este jeden do zbierky, slusna cena pneu
https://stroje.bazos.sk/inzerat/78727009/Pneu.php
lepsie ako ked ma niekto len lizatka
https://stroje.bazos.sk/inzerat/78727009/Pneu.php
lepsie ako ked ma niekto len lizatka
Nazdar Zétéčka. Prodávám kompletní sklápěcí nástavbu na IFU 50. Sajtny horší jinak ok.Cena 3000 kč. Při příznivém počasí i naložím balkánem. Jinak na svém ZT musím vyměnit rozvad. hydrauliky neustále kape a je nad brzdama. Náklad cca 10000 kč. Tak at se daří.
Tak nástavba je prodaná. Mějte se.