Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Obavam sa ze to drevo vazi viac ako plna lopata kamenia.cont33 píše:to sa prehadzuje pri velkej zataží a ked sa naklada z lyžicou naopak.. pri dreve by to bolo zle lebo by tam zavadzali a to zase nema taku vahu aby to vytrhlo matky na piestniciach.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
kravina.. v prepočte na meter kubický je váha dreva ani nie polovična..a to u suroveho dreva. Na koreni sucheho ako nakladam je ešte o 200 kg na metri kubickom menej..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
ceka me nevyhnutelne - vymena tesneni pod hlavou. je tam nejaka zaludnost na kterou bych si mel dat pozor? jde mi hlavne o rozvody, pripadne cerpadlo chlazeni
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Podľa mňa tan není nič záludné. Rozvody su OHV takže sa nemusíš báť. Hlava je s vodným čerpadlom spojena kuskom hadice, povoliš eskapasku a hotovo. Nieje to nič tažké, za dve, tri hodiny musí rusák fungovaťKiller Koly píše:ceka me nevyhnutelne - vymena tesneni pod hlavou. je tam nejaka zaludnost na kterou bych si mel dat pozor? jde mi hlavne o rozvody, pripadne cerpadlo chlazeni
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Nahore : technicke parametry cerpadel OAO je asi nazev a Gidrosila asi vyrobce , nebo Hydrosila.
znacka cerpadla , pracovni objem v cm2, asi otacky min a max,prutok v l. za min,tlak na vystupu v MPa, to posledni je asi sila na kg, ale to nevim
cerpadla technicke skupiny A
a dalsi
bez zaruky.
znacka cerpadla , pracovni objem v cm2, asi otacky min a max,prutok v l. za min,tlak na vystupu v MPa, to posledni je asi sila na kg, ale to nevim
cerpadla technicke skupiny A
a dalsi
bez zaruky.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
starter s redukci - mate nekdo ?
Bud inzeruje nejaky clovek na netu, ze pry je ceske , asi za 3500 a primo pasuje, nebo maji cinsky na Urajine,
ale tam je verze, ze bud se musi vymenit priruba a setrvacnik (nebo jen ozubeni) , nebo se prodava sada k motoru DT65 ,
jestli jsem to pochopil na vymenu za benzinovy starter. Nemate nekdo ten z ty Ukrajiny, ale s nejakym mezikusem ?
Protoze ja mam baterku 140A a nastartuju jen s dekompresorem a musi byt aspon 20. Pak uz chyta dobre cely den i bez nej.
No a kdyz vidim ty videa, jak startujou s 100A baterkou a chytne na "brnk" .... Ale zase 4000 do toho davat nechci.
Bud inzeruje nejaky clovek na netu, ze pry je ceske , asi za 3500 a primo pasuje, nebo maji cinsky na Urajine,
ale tam je verze, ze bud se musi vymenit priruba a setrvacnik (nebo jen ozubeni) , nebo se prodava sada k motoru DT65 ,
jestli jsem to pochopil na vymenu za benzinovy starter. Nemate nekdo ten z ty Ukrajiny, ale s nejakym mezikusem ?
Protoze ja mam baterku 140A a nastartuju jen s dekompresorem a musi byt aspon 20. Pak uz chyta dobre cely den i bez nej.
No a kdyz vidim ty videa, jak startujou s 100A baterkou a chytne na "brnk" .... Ale zase 4000 do toho davat nechci.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Ja mam, Magneton, sedi len na dgoch srouboch z troch, takze ktovie na co to ma byt. Chyta to na hodne staru 80tku baterku bez dekompresora.
to maš niekde chybu ked nechce chytat na 140 tku. Ja štartujem na 100 vku bez dekompresora a v pohode....Jan_2 píše:starter s redukci - mate nekdo ?
Určite zly kontakt na kostre , pozri bateriak, alebo moc zodrate puzdra v štarteri....
A ešte jedna vec, myslim že tie činske štarteri mali taki problem že pastorok bol chyteny iba v jednom ložisku a to ked sa opotrebovalo tak ničilo zotrvak. Ale ten magneton možem len doporučit, mal som ho na predchadzajucom bieloruse a fungovalo to perfektne. V lete stačilo len šprnknut prstom po štartovaku a už bežal.
A pokial ti neštartuje tim štilom že točí a nechytí tak neni navyne nič ine len zle trysky, malo ktorí bielorus ma totiž naftovy filter a potom si to odnesu trisky, nasledne večšia spotreba a horšie štarty.
Bielorus ma problemi zo štartom až niekde pri -5stupnoch vdaka absencii žhavičov......
A pokial ti neštartuje tim štilom že točí a nechytí tak neni navyne nič ine len zle trysky, malo ktorí bielorus ma totiž naftovy filter a potom si to odnesu trisky, nasledne večšia spotreba a horšie štarty.
Bielorus ma problemi zo štartom až niekde pri -5stupnoch vdaka absencii žhavičov......
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
na sani su krytky do nich treba zhaviacu sviecku z avie co na nu kvapka nafta a musi to startovat aj pri -20. ale kedze pod 0st sa nema pracovat s hydraulikov tak je to bezpredmetne.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Johny1490 píše:to maš niekde chybu ked nechce chytat na 140 tku. Ja štartujem na 100 vku bez dekompresora a v pohode....Jan_2 píše:starter s redukci - mate nekdo ?
Určite zly kontakt na kostre , pozri bateriak, alebo moc zodrate puzdra v štarteri....
na tu kostru kouknu. Startery mam i nejaky nahradni, tak bud muzu udelat repas, nebo si privizt z UA novy.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
no mam tam ten mechanicky filtr a kdyz jsem ho cistil, tak byl v pohode. Jsem 2 majitel a prvni mi rikal, ze blbe startoval uz od nova a on vzdycky parkoval na kopecku a rano chytal rozjezdem. Pan , co narozdil ode mne rozumi motorum se na nej koukal a rikal, ze asi je motor az moc v poradku - ze neni vybehany. Jestli pozna po zvuku trisky, netusim. Ale az dodelam ted nejhorsi, muzem se na to mrknout , na ty trysky. Zatim mam v planu novy cepy, protoze jsou jeste puvodni snad ....Johny1490 píše:
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Atlan píše:na sani su krytky do nich treba zhaviacu sviecku z avie co na nu kvapka nafta a musi to startovat aj pri -20. ale kedze pod 0st sa nema pracovat s hydraulikov tak je to bezpredmetne.
mam ho jen pro sebe, takze v mrazech nepracuju. Na to sani kouknu. Dik
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V