Tomovinkovič
Moderátor: DYK
Re: Tomovinkovič
Já co ho mám dávám 15W40 a asi příště dám 10W40 ale to už je celkem jedno.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Dobrý den, při letošní orbě mně vypověděla spojka u tomo vinkovič 821. Páka na spojku se mele i s hřídelí ale pedál jde lehko sešlápnout a nejde zařadit. Když už to budu opravovat tak udělám i novou spojku akorát nevím jak patří naštelovat ty vypínací páčky na spojku. Moc by my pomohlo kdyby to někdo vědě nebo mi poskytl odkaz na nějakou stránku kde bych to zjistil. Děkuji za odpovědí
- malotraktorpetr
kdyz odpojis lanko na ovladani vydlicky
ma myt chod 5-8mm pak znova das lanko ja sem kdysi zhanel lamelu a dal sem tam z nejakeho auta jen se prenitoval stred
ma myt chod 5-8mm pak znova das lanko ja sem kdysi zhanel lamelu a dal sem tam z nejakeho auta jen se prenitoval stred
tak to při seřizování budu muset pokaždý sundat motor abych to sešteloval na 5-8mmmalotraktorpetr píše:kdyz odpojis lanko na ovladani vydlicky
- malotraktorpetr
no tys me spatne pochopil ja myslel chod paky z venku pakiu na ktere je hridel na vidlicku z ema myt ten chod
aha, no já myslel samotné vypínací páčky na spojce to co je uvnitřmalotraktorpetr píše:no tys me spatne pochopil ja myslel chod paky z venku pakiu na ktere je hridel na vidlicku z ema myt ten chod
- malotraktorpetr
jo packy na setrvaku tak to sem meril posuvkou od stitu spojky a mel sem kdesi napsany miry a uz nevim kde myslim ze v sekci manualy Tomo vinkovic serie 420 453 je dilensky knizka v pc podobe tam to bylo Zkus najit nebo jeden hodny človek na foru nazvem Leo to tam kdysi daval tak mu napis urco rad pomuze
Zdravím, musím rozdělat převodovku u TV 420 . Jede pouze do předu, ví někdo co mě čeká ? popř. na co si dát bacha. Díky
- malotraktorpetr
Dyk to tu kdesi psal ja to taky resil je tam vyhozena vidlicka kamene je tam takovy kamen a ten se casto opotrei ze nejde radit nebo to zacne vyskakovat v tahu
Tam bude asi něco jinýho, protože ten "motýl" je na řadící páce rychlostí. Mu asi blbne páka na řazení rychlá - pomalá - zpátečka. Prostě ta druhá.
Tak sem měl zlomenou páku řazení a vysypaný ložisko. Oprava hotova a už se zas pracuje :-)
-
- robert xxx
Pozná niekto sadiak za tento traktor. Original.
- robert xxx
Za 418 nebo 420 to asi nebude.