Autodoprava - Vytěžovák.cz
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
Re: Autodoprava - Vytěžovák.cz
Ahoj, jezdim kazdy tyden, ale jen po dalnici kromeriz a na otrokovice. Do Prerova bych musel zajet. Neni problem vyzvednout jezdim velkou dodavkou.
- Michael
Hledám někoho, kdo by zavezl nápravu ( menší Praga V3S ) z Ostravy do Čáslavy ( k Čáslavy ).
Má to někdo po cestě ???
Děkuji !
Má to někdo po cestě ???
Děkuji !
někdo ze vsetína(tam budu nakupovat) v sobotu do karlovych vyrů(tam bydlim) nebo aspon do litomyšle(tam bydlí tata)?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
ahoj,
má někdo cestu k Čáslavy (Okřesaneč) - chomutov, karlovy vary, (nebo v případě jen do říčan, tam by to šlo nechat u šváry :-)) mám tam kuželovou štípačku za malotrakator (váha 50kg).
stačí v příštím týdnu.
díky
má někdo cestu k Čáslavy (Okřesaneč) - chomutov, karlovy vary, (nebo v případě jen do říčan, tam by to šlo nechat u šváry :-)) mám tam kuželovou štípačku za malotrakator (váha 50kg).
stačí v příštím týdnu.
díky
iseki TA 247
Nepojede prosím někdo do DE směr 96231 Bad Staffelstein ? Měl bych tam sečku a brány , děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Nenabral by někdo mopeda ze Vsetína do HK nebo až směr Česká Lípa?
Nikdy neříkej že to nejde, nebo přijde blbec, kterej neví že to nejde a udělá to!
-
Ahoj, nejedete někdo od Kolína směr Kroměříž, nejlíp dodávka nebo vozík?? Díky Milda
-
Z Kolína směr Kroměříž, nebo aspoň někam blíž na Moravu stále sháním dopravu
mmilda píše:Ahoj, nejedete někdo od Kolína směr Kroměříž, nejlíp dodávka nebo vozík?? Díky Milda
Jezdim do Podebrad,ale nepravidelne. Jestli s tim moc nespechas,az pojedu dam vedet.Nech mi tel v sz.
-
Myslel jsi tohle. https://www.zavezu.cz/www/zasilky/#!/de ... 100042a2de
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882
První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander
nainstaloval jsem ale je to kokotsky slozite funguje to nejak tak ze nabidnes cenu za dopravu a vse se resi jen pres net zadny tel. Nebo soukroma zprava neexistuje. Dostanes nejaky kod nebo co a jeste musis domluvit cas dodani nemuzes si zavolat ze mas zpozdeni kvuli ja nevim cemu. Ten kod by mel znat jen prepravce a clovek co neco nabizi. Uz jsem to koumal jezdim hodne po republice ale vysral jsem se na to. Nechapu proc nemuze fungovat normalni soukr.zprava kde si clovek vybere nejlevnejsi cenu prepravy a domluvi si prepravu po tel.ktery znaji jen ti dva .
Nejezdí někdo trasu Břeclav - Ostrava (Třinec). Stačí osobák, mám tam řízení. 731766504
Ahoj.
Prosím Vás, strašně akutní věc. Měl jsem to domluvené, ale čára přes rozpočet.
V sobotu dopoledne do 10.00 mám domluvenou nakládku tabulových nůžek na plech v Opavě.
A přijdou až ku Praze, konkrétně Černý Vůl.
No jo, jenže je teď už nemá kdo odvézt. Měl jsem domluvenou půjčku dodávky valníku od táty z práce, jenže nakonec musí do práce i v sobotu.
Mají 500kg. Asi by byla velká náhoda kdyby někdo jel zrovna v tenhle termín tuhle trasu prázdný, ale zkouším všechno.
Dodávka valník či osobák s vlekem. Vykládám to seshora.
Moc díky.
Prosím Vás, strašně akutní věc. Měl jsem to domluvené, ale čára přes rozpočet.
V sobotu dopoledne do 10.00 mám domluvenou nakládku tabulových nůžek na plech v Opavě.
A přijdou až ku Praze, konkrétně Černý Vůl.
No jo, jenže je teď už nemá kdo odvézt. Měl jsem domluvenou půjčku dodávky valníku od táty z práce, jenže nakonec musí do práce i v sobotu.
Mají 500kg. Asi by byla velká náhoda kdyby někdo jel zrovna v tenhle termín tuhle trasu prázdný, ale zkouším všechno.
Dodávka valník či osobák s vlekem. Vykládám to seshora.
Moc díky.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
nejezdí někdo trasu Ostrava-severní čechy? Potřeboval bych převést historický lis cca 200kg - dodávka nebo něco podobnýho