Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Neviem aky vplyv ma tvar kabiny na to či sa na ňom narobíš alebo nie. Treba si to odskusať. Zahriat olej v hydraulike a vyskusat ako rychlo mu pada rameno. Aku silu ma pri kopani. Ako funguje radlica. Ci sa zdvihne na nohach a radlici aj na volnobehu.
Ale kopanie asi nevyskusas. Majitel asi nedovoli aby si mu rozkopal dvor. Takze zostava len dufat. Alebo zjednat dobru cenu a doma ho poopravovat. Aspon budes mat istotu Čo a Ako si spravil.
Ale kopanie asi nevyskusas. Majitel asi nedovoli aby si mu rozkopal dvor. Takze zostava len dufat. Alebo zjednat dobru cenu a doma ho poopravovat. Aspon budes mat istotu Čo a Ako si spravil.
EO 2621 Vmaršl píše:jake je oznaceni toho hranateho?
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
jeste drobna poznamka, kdyz jsem ho kupoval ja, tak jsem to defakto videl prvne v zivote. Takze tohle vsechno v pohode,roman79 píše:Neviem aky vplyv ma tvar kabiny na to či sa na ňom narobíš alebo nie. Treba si to odskusať. Zahriat olej v hydraulike a vyskusat ako rychlo mu pada rameno. Aku silu ma pri kopani. Ako funguje radlica. Ci sa zdvihne na nohach a radlici aj na volnobehu.
ale mam spatnou jednu pistnici otoce. Da se to zjistit tak, ze na rovine je to o.k. , ale pokud vjedu do svahu , tak z leva do prava s plnou lzici v pohode, ale obracene ma problem i jen sam s prazdnou lzici. No ale jeste porebuju neco dodelat a az pak to zacnu rozebirat.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
EO 2621 B Ten zozenies skor, aj ked je to to isteJan_2 píše:EO 2621 Vmaršl píše:jake je oznaceni toho hranateho?
Skus najskor brzdu otoce nastavit. Nema to mat velku silu do kopca. Potom trha rezat. Na kazdu stranu sa nastavuje zvlast.Jan_2 píše:jeste drobna poznamka, kdyz jsem ho kupoval ja, tak jsem to defakto videl prvne v zivote. Takze tohle vsechno v pohode,roman79 píše:Neviem aky vplyv ma tvar kabiny na to či sa na ňom narobíš alebo nie. Treba si to odskusať. Zahriat olej v hydraulike a vyskusat ako rychlo mu pada rameno. Aku silu ma pri kopani. Ako funguje radlica. Ci sa zdvihne na nohach a radlici aj na volnobehu.
ale mam spatnou jednu pistnici otoce. Da se to zjistit tak, ze na rovine je to o.k. , ale pokud vjedu do svahu , tak z leva do prava s plnou lzici v pohode, ale obracene ma problem i jen sam s prazdnou lzici. No ale jeste porebuju neco dodelat a az pak to zacnu rozebirat.
no je to ze SSSR , teda rusky "В" je cesky V , ruska abeceda) a b v g d , namisto cesky a b c d e f, no a protoze se jednalo o 3 modifikaci ...roman79 píše:EO 2621 B Ten zozenies skor, aj ked je to to isteJan_2 píše:EO 2621 Vmaršl píše:jake je oznaceni toho hranateho?
B je ten s kulatou kabinou a hranatym predkem ,postaveny na traktoru JUMZ 6 M a V je na JUMZ 6 KM .Kdyz jsem ho daval na znacky, tak jsem k tomu precetl hromadu dokumentace.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
aha , no ale ta jedna pistnice je celkem "oslzela" a ta jedna strana jde tak nejak jakz takz, ale druha ma problem se jen dostat do leva prazdna. Kde se to serizuje ?roman79 píše:Skus najskor brzdu otoce nastavit. Nema to mat velku silu do kopca. Potom trha rezat. Na kazdu stranu sa nastavuje zvlast.Jan_2 píše:jeste drobna poznamka, kdyz jsem ho kupoval ja, tak jsem to defakto videl prvne v zivote. Takze tohle vsechno v pohode,roman79 píše:Neviem aky vplyv ma tvar kabiny na to či sa na ňom narobíš alebo nie. Treba si to odskusať. Zahriat olej v hydraulike a vyskusat ako rychlo mu pada rameno. Aku silu ma pri kopani. Ako funguje radlica. Ci sa zdvihne na nohach a radlici aj na volnobehu.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Celkem pekna modifikace, kterou jsem tady nevidel , ale tusim, ze ma narozdil od verze s podkopem i oficialne zaves.
Nakladac.
Nakladac.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Spodne piesty rozober a pretesni, daj euromanzety a mas pokoj. mali sme 2 bielorusy a na oboch boli rozpadnute chromove kruzky, tak ze cim skor vymenit za nieco poriadne a dostupne kedze sa to blbo dava dole a hore.Jan_2 píše:aha , no ale ta jedna pistnice je celkem "oslzela" a ta jedna strana jde tak nejak jakz takz, ale druha ma problem se jen dostat do leva prazdna. Kde se to serizuje ?roman79 píše:Skus najskor brzdu otoce nastavit. Nema to mat velku silu do kopca. Potom trha rezat. Na kazdu stranu sa nastavuje zvlast.Jan_2 píše:jeste drobna poznamka, kdyz jsem ho kupoval ja, tak jsem to defakto videl prvne v zivote. Takze tohle vsechno v pohode,roman79 píše:Neviem aky vplyv ma tvar kabiny na to či sa na ňom narobíš alebo nie. Treba si to odskusať. Zahriat olej v hydraulike a vyskusat ako rychlo mu pada rameno. Aku silu ma pri kopani. Ako funguje radlica. Ci sa zdvihne na nohach a radlici aj na volnobehu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
EO 2621 B a potom asi V alebo V1 či 2.
motor D65 opravte ma ak sa myslim, ten motor je aj v starsich modeloch, v piestovej otoci je motor iny a uz zere viacej no je vikonnejsi.
Jedine co sa ti moze stat ze mas vydrete supatka v rozvadzacoch a potom budes mat problemy s rychlym padanim piestov, opozdenim v zabere jednotlivych sekcii. Potom musis pretesnit vsetkoco tecie , to su dost velke casove investicie ...
ak chces bagrovat castejsie mal by si mysliet aj na spravny olej, ten je M6AD.
Ja som s nim porobil celkom dosti aj bez uprav a pri rozumnom pouziti sa nema co pokazit, teda nic take co neopravis kladivom a blickami ;)
motor D65 opravte ma ak sa myslim, ten motor je aj v starsich modeloch, v piestovej otoci je motor iny a uz zere viacej no je vikonnejsi.
Jedine co sa ti moze stat ze mas vydrete supatka v rozvadzacoch a potom budes mat problemy s rychlym padanim piestov, opozdenim v zabere jednotlivych sekcii. Potom musis pretesnit vsetkoco tecie , to su dost velke casove investicie ...
ak chces bagrovat castejsie mal by si mysliet aj na spravny olej, ten je M6AD.
Ja som s nim porobil celkom dosti aj bez uprav a pri rozumnom pouziti sa nema co pokazit, teda nic take co neopravis kladivom a blickami ;)
Čo ste to už všetci zazimovali, že je tu tak pusto??
Ja som bol teraz preč, tak som nestíhal a teraz sa sem zase dohnala chrípka. Budem rád, keď do zimy doskladam.
Ja som bol teraz preč, tak som nestíhal a teraz sa sem zase dohnala chrípka. Budem rád, keď do zimy doskladam.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Namontovali sme skrtiaci ventil aj na potrubie pre dvojicky. Tak ze uz su tam 2 kusy. Tym parom po spusteni hlavneho ramna dole (110mm) hned zabera a netreba cakat 2-3s kym sa natlakuje system.
To iste cakam od dvojiciek ze pri spusteni dole a zabere hned bude kopat a nebude treba cakat 2 az 3 s na pohyb.
Ano je to troska obchadzanie problemu prisavania vzduchu na unikoch a hlavne starsich rozvadzacoch. Ale ucel to plni to je hlavne.
To iste cakam od dvojiciek ze pri spusteni dole a zabere hned bude kopat a nebude treba cakat 2 az 3 s na pohyb.
Ano je to troska obchadzanie problemu prisavania vzduchu na unikoch a hlavne starsich rozvadzacoch. Ale ucel to plni to je hlavne.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- Killer Koly
dobry ale nemely by ty pisty vylozniku byt namontovane obracene? podle manualu by mely pri zvedani tlacit, ne tahat
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
to sa prehadzuje pri velkej zataží a ked sa naklada z lyžicou naopak.. pri dreve by to bolo zle lebo by tam zavadzali a to zase nema taku vahu aby to vytrhlo matky na piestniciach.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.