Fidlla....Zetor 6718
Moderátor: Lukashil
Re: Fidlla....Zetor 6718
Ahoj Tondo, nemáš náhodou možnost v práci změřit ramena hydrauliky na Proximě? Chtěl jsem koupit taky ty navařovací háky, ale mám ramena s výsuvnýma koncovkama a když bych je tam dal, budou dál za traktorem a bude tam větší páka a uvažuji, že bych koupil celé ramena z právě z Proximy.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
ramena kat.c. 54.446.929 su dlhe od stredu gule po stred gule 92cm merane s klade ND
Peťo, změřim, ale az bude pracovni den,zitra ve svatek se do skladu nedostanu,na proxime je nemam,skoda aby rezli.
Muzu ti zmerit i z9641,ty mam taky ve skladu, funglovky.
U me v praci traktor jezdi bez...
Muzu ti zmerit i z9641,ty mam taky ve skladu, funglovky.
U me v praci traktor jezdi bez...
Zetor 6718 DEEP RED
Výlet do Krkonoš....
další den....
obídek....
veča...
pohled na Tatru v krkonoších...
pohled na hotel před odjezdem...
navštěva hradu na ceste zpět...
obídek...
no a čtvrtek....
Pak občerstvení .....
No ještě koupil tohle..
další den....
obídek....
veča...
pohled na Tatru v krkonoších...
pohled na hotel před odjezdem...
navštěva hradu na ceste zpět...
obídek...
no a čtvrtek....
Pak občerstvení .....
No ještě koupil tohle..
Zetor 6718 DEEP RED
Zetor 6718 DEEP RED
Ahoj Tondo, mně se zdálo, že jsem toho šneka někde viděli taky jsme tam byli, ale začátkem září to tam ještě byly fronty tak na půl hodiny . Na Lipně nám teda přišla lepší. Tam je myslím víc těch odboček na blbnutí.
kdo si hraje nezlobí
Ahoj Jindro,byl na všech 3 steskach,tak muzu porovnavat.
Zatim nelepší přístup ma ta krkonošská, parkoviště hned vedle vchodu,jinak na lipne musis lanovkou,jinak je to na cely den a na morave 2,5km pěšky a pak lanovkou,da se i pěšky, ale zas pak na cely den. No pokud prijde špatné počasí, stoji to na každé za nic.
Zatim nelepší přístup ma ta krkonošská, parkoviště hned vedle vchodu,jinak na lipne musis lanovkou,jinak je to na cely den a na morave 2,5km pěšky a pak lanovkou,da se i pěšky, ale zas pak na cely den. No pokud prijde špatné počasí, stoji to na každé za nic.
Zetor 6718 DEEP RED
jo jo to máš pravdu že tady je dobrý přístup a parkoviště hned u toho. proti Lipnu tady nejsou žádné schody, s kočárkem nebo na vozíku se dostaneš až nahoru, na Lipně bylo úplně poslední patro po schodech jestli si to dobře pamatuju
kdo si hraje nezlobí
Na lipně jsem byl v roce 2013,vzpomínam že schody tam byli....
Zetor 6718 DEEP RED
taky jsme tam byli 2013 v létě jak jsou ty dva svátky, parkoviště nacpané ale pro nás se tam místo našlo jen audina a bavorák nebo co to tam bylo za ,,lepší" auta udělili větší mezeru a trabík se mezi ně v pohodě vešel
kdo si hraje nezlobí
- pepa.traktor
zdravím musí se ty háky před navařením nějak rozebrat kvůli pružině nebo co tam zajištuje ten zobáček aby nedošlo teplotou ke zničení
jinak koukám Fidllo že se nenudíš a makáš jak o život
jinak koukám Fidllo že se nenudíš a makáš jak o život
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Dik Pepo, ale na tebe nemám, potreboval bych se do traktoru opřít jako ty a dat ho pořádně do pucu,všechno je plně funkční, jen to neni lestenka...snad jednou
Nic se nerozebira,jen je treba na ramenach trochu zbrousit konec, aby byl svar do hloubky
Haky je treba obrousit papírovým kotoucem,pres barvu se špatně svari.
Kdo ma zajem o haky,tak volejte sem
+420 728 282 740
Hak S2-kategorie 2 do 65kw...1600kc
Koule a..60kc
Koule s limcem 140kc
Ma jak s dirou 22mm,tak i 28mm
Nic se nerozebira,jen je treba na ramenach trochu zbrousit konec, aby byl svar do hloubky
Haky je treba obrousit papírovým kotoucem,pres barvu se špatně svari.
Kdo ma zajem o haky,tak volejte sem
+420 728 282 740
Hak S2-kategorie 2 do 65kw...1600kc
Koule a..60kc
Koule s limcem 140kc
Ma jak s dirou 22mm,tak i 28mm
Zetor 6718 DEEP RED
- pepa.traktor
ale jdi mi jsme na to dva a víkendy tomu věnuji přes týden jenom něco málo udělám
díky za radu zatím mě to přepřahání straší ale mám už 3 traktory a tak je každý na něco jiného a tak to není tak hrozný spíš by mě šlo o ještěrku a lopatu do ramen aby to šlo rychleji zaměnit ---no pouvažuji
díky za radu zatím mě to přepřahání straší ale mám už 3 traktory a tak je každý na něco jiného a tak to není tak hrozný spíš by mě šlo o ještěrku a lopatu do ramen aby to šlo rychleji zaměnit ---no pouvažuji
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745