Jirkův ZETOR 7245
Moderátor: Lukashil
Re: Jirkův ZETOR 7245
Paráda, 120 s předkem je stroj no To bych si s 8011 ani neškrtnul Po sobotě po dnu orby jsem pak musel čekat až to vyschne pač jsem na velkou 2 jen hrabal na místě a teď zase budem čekat až oschnou oranice.
to muselo bejt ,to chtelo natocit ja se hrnes do kopce. kolik to za to odpoledne(hodin?) mohlo vzit nafty? to chtelo natocit na video ještě
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Ahoj Jirko,i za nepřízně počasí byla akce za mě velice vydařená.. už těším se na další ročník příští rok už budeme snad k zastavení pokud nee tak jedině
Ale po shlédnutí tvojí orby se mám ještě co učit teda to klobouk dolu
Ale po shlédnutí tvojí orby se mám ještě co učit teda to klobouk dolu
Zetor 6718, crystal 8045, T 815, Unk 320,warinsky k 406... Atd atd
- zetorak jirka
Děkuju kluci, pochvala mě vždy zahřeje u srdíčka.
vvv - Jsem rád že se ti to taky líbylo, dá li bůh a budem li aspoň trochu živí, tak si zas příští rok zařádíme. a k tomu orání, není to jen o umění, ale hodně i o pluhu.
pawka - bohužel nebyl semnou nikdo kdo by točil, ale 120ca to zvládala docela dobře, a nafty , v normálních podmínkách se vejdu do 15 litru na ha, ale tentokrát se dost přiblížíla k 20
Pavliku - 8011 zvládne taky hodně, ale každý traktor má svou hranici, jinak taky budu teď čekat až to zas naschne aby se dalo sejt.
vvv - Jsem rád že se ti to taky líbylo, dá li bůh a budem li aspoň trochu živí, tak si zas příští rok zařádíme. a k tomu orání, není to jen o umění, ale hodně i o pluhu.
pawka - bohužel nebyl semnou nikdo kdo by točil, ale 120ca to zvládala docela dobře, a nafty , v normálních podmínkách se vejdu do 15 litru na ha, ale tentokrát se dost přiblížíla k 20
Pavliku - 8011 zvládne taky hodně, ale každý traktor má svou hranici, jinak taky budu teď čekat až to zas naschne aby se dalo sejt.
a jak dlouho jsi oral ten 2,5hektar? pardne se o svy masiny staráš,uz se tesim na fotky ze zimy.
chlapi si u nas 8011 chvalili do lesa obratny a silný,ale uz to slozitejsi stroj. proto je obliba u supra
chlapi si u nas 8011 chvalili do lesa obratny a silný,ale uz to slozitejsi stroj. proto je obliba u supra
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- zetorak jirka
Pawka - oral jsem necelích 5 hodin
Tondo - Jo vody tu máme docela dost, už dlouho nebylo na podzim takovíhle počasi, jsem zvědavej kdy to naschne na setí. A to mám eště sekat a sklízet 10ha luk
Tondo - Jo vody tu máme docela dost, už dlouho nebylo na podzim takovíhle počasi, jsem zvědavej kdy to naschne na setí. A to mám eště sekat a sklízet 10ha luk
Jirko,v pondělí projizdel pres Hajnici,to bylo ještě docela sucho,škoda ze nevěděl kde bydlíš.. Ale měl plné auto a spěchali na stesku korunami stromu k Janskym laznim.
Zetor 6718 DEEP RED
pekna orba na ty podmínky a pluh ja mel radsi roudnicak nez tyhle nemce
- zetorak jirka
Díky Pavle, s roudníčákem jsem moc neoral a ani si nemyslím že by oral špatně, je to vždy o seřízení. Já vždycky oral němcem a nedám na něj dopustit, řekl bych že jde lehčejc, má trochu jinej ůhel orebních těles vůči zemy a jištění radlic proti kamení nemá v mích podmínkách chybu.
- zetorak jirka
To je škoda, rád bych tě viděl. Já jsem úplně mimo vesnici v loukách a jestli jsi jel po hlavni od Jaroměře do Trutnova, tak jsi byl 6 km ode mne, a jestli jsi jel od České skalice na Trutnov přez Hajnici, tak jsi jel okolo mne. Tak příště.Fidlla píše:Jirko,v pondělí projizdel pres Hajnici,to bylo ještě docela sucho,škoda ze nevěděl kde bydlíš.. Ale měl plné auto a spěchali na stesku korunami stromu k Janskym laznim.
Tam jel pres Hajnici od babicina udoli a zpatky po 37 na Jaroměř, bydleli jsme v Mladych Bukach...Byla nas mensi banda..kdybych jel sam,tak ti zavolam a zastavim,s nema to nešlo...
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
No tak to jsi jel opravdu kolem mě.
Taky tam u tebe fuci vitr,tady se ohybaji k zemi topoli za barakem..
Zetor 6718 DEEP RED