MF 70 4 takt motor
Moderátor: DYK
Re: MF 70 4 takt motor
Nebo jiné ženě, to by bylo na tobě
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
a to by bylo úplně nejlepší taky, ale to je trochu jiný story.....
- druzstevnik
- Kontaktovat uživatele:
Nechci nikomu dělat reklamu, ale na hobynaradi mají teď kopii Honda GX200 v akci za
2 332 Kč akce končí za 136:55:58 h. To je už velmi lákavá cena Za ty prachy co jsem předloni koupil jen motor se v akci dá pořídit motor i s vodním čerpadlem.
2 332 Kč akce končí za 136:55:58 h. To je už velmi lákavá cena Za ty prachy co jsem předloni koupil jen motor se v akci dá pořídit motor i s vodním čerpadlem.
MF70+ŽTR-61+FS-75+pluh+prstová lišta 140+bezprstá lišta 120+vozík
Do ženské, do melounu a do enefy nevidíš...
Do ženské, do melounu a do enefy nevidíš...
Nazdar MF-kaci. Dnes som si mohol v praxi vyskúšať MF ku s 4T a s bezprstovou lištou Jakov... neveril som samému sebe že to čo tak nádherne kosi je mfka. Už roky mám jednu v garáži a po skúsenostiach s ňou som sa ju ani neodvážil predať aby mi ju niekto neprišiel otrieskat o hlavu. No začal som po dnešku tuho uvažovať že by som ju dal dokopy. Pozeral som zbežne na nete že je ktomu dosť ND. Je niečo čo sa nedá už kúpiť? Priznám sa že viem dosť málo o mfkach lebo po skúsenostiach s tou mojou som vôbec nemal chuť niečo s ňou robiť, možno tak maximálne odniesť do kovosrotu.
Motor Číňan 6,5 HP lišta Jakov 1400 mm
No, ještě bych se tedy zeptal na trávu, jak hustá, vysoká, otava?
Mně se kombinace 6.5hp + 140 lišta bezprstá vůbec neosvědčilo, ale mám hustou trávu.
Ale když si člověk na tuhle kombinaci zvykne, tak je podle mě daleko lepší než buben, na seno určitě.
Mně se kombinace 6.5hp + 140 lišta bezprstá vůbec neosvědčilo, ale mám hustou trávu.
Ale když si člověk na tuhle kombinaci zvykne, tak je podle mě daleko lepší než buben, na seno určitě.
Tráva otava okolo 35-40cm lúka pekná rovná, udržiavaná. Kosilo to nádherne. Ktovie ako by to zvládalo kopce ako máme u nás. Aký výkon sa ti osvedčil na 1400 mm?
30-40cm mi to taky kosilo, ale já mám první seč do pasu a hustou, lištu jsem zkrátil na metr a pak to šlo takže na 140cm odhaduju 9HP
Nezdá se mi, že by 140cm lišta potřebovala 9 koní. Podle mne, nedefektní lišta = bezvadná lišta, správná rychlost pojezdu sladěná s dostatečným počtem kmitů - na to musí popsaný motor stačit.
ááá kontrolor
no kdyby ten 200ccm motor stačil na 140cm lištu v mojich loukách, tak by to bylo super
když jsem ale viděl, jak se s tím u mě pere obsluha BCS s 13hp tak si nějak nedělám iluze
no kdyby ten 200ccm motor stačil na 140cm lištu v mojich loukách, tak by to bylo super
když jsem ale viděl, jak se s tím u mě pere obsluha BCS s 13hp tak si nějak nedělám iluze
Tak určitě!! Jako moderátor se snažím kontrolovat a číst fora mi svěřená. Je to špatně? No a neměla ta obsluha BCS i jiných technických problémů? Nebo to mám hledat? Já si stojím za tím, že ten výkon stačí. Pokud jde moc hmoty mezi žabky (málo kmitů) je to špatně a problém.
Ale jo, asi jsem se na to měl vysrat a jen číst, na co se dneska vměšovat.
Ale jo, asi jsem se na to měl vysrat a jen číst, na co se dneska vměšovat.
Chlapci S emekou jsem neco nalital, ale v originale a byla to myslim 140lista. Prvni trava nesla jen v mistech s hustou vrstvou jetele nebo kdyz se propaslo pocasi a zaclo to prorustat a podehnivat. Nevim jak dobre secou ty bezprstovky od jakovu ale i tam zalezi na sestelovani, nabrouseni a otackach. Holt husta trava tak vic posolichat motor do tocek. Problem ve vykonu bych taky nevidel, spis se narazilo na limit listy, ta bezprstovka mam pocit ze nema rozhazobvaci prst nebo jak se tomu rika. Takze trava leha a pada jak se ji zachce. I prstovky to ten prst zase nestacil rozhazovat u jetelu a jetel se na nej namotaval. Vysoky tocky delsi dobu zase potrapej srouby na liste a vsude mozne vcetne rukou obsluhy.
Dyku, nejsem na světě abych nasíral lidi. Takže jestli jsem tě nasral, tak to pak není můj problém, protože to nebyl můj cíl.
Soudě podle toho, kolik MFek má 140 lištu.....tak to asi tak bylo.
A zopakuju, že za mě je bezprstá lišta super a stále platí, že ničím jiným kosit nechci, rozhodně ale nevěřím, že moje louky by 140tka sekala v pohodě s 200ccm motorem.
Soudě podle toho, kolik MFek má 140 lištu.....tak to asi tak bylo.
A zopakuju, že za mě je bezprstá lišta super a stále platí, že ničím jiným kosit nechci, rozhodně ale nevěřím, že moje louky by 140tka sekala v pohodě s 200ccm motorem.
Neviem presne ale vo všeobecnosti platí že na 1m lišty sú potrebné 3 konské sily. Keď si vezmem ako v pohode som kosil Varinou s motorom 190 gsv a lištou 120cm tak tých 6.5 konských síl by na 140 lištu mohlo byť Ok. Ale samozrejme treba počítať s váhou stroja samotného.