Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Chalani ahojte nezistil niekto nahodou tu mierku oleja na motor s vanou bez rebier čiže na Nkovy motor ? potreboval by som celkovu dlžku a približne kde su rysky dakujem vam pekný den .
- FilipMajcher
Chtél jsem se zeptat, mate nekdo ohřev motoru na 25ce ? Nemate nekdo nejaky nakres, foto ? Dik
Jasné .... pr lidí tady má výhřev v hlavě včetně mne .Zahlé tělísko 1000w v zimě půl hodinky a jedeš jak fík .Je to od chladiče když sundáš tu plotýnku tož tam to daj .Mihi nebo někdo možná Bronťo tu psal návod jak na to .
Libor :-)
zdeník: Stavíš na kafe, jo?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ale ale, co se nám to tady nasralo za vetřelce?
Mihiiii????
Mihiiii????
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sice je to již výroba Majorácké řady, ale ty černobílé fotky tomu dávají opravdový nádech černého řemesla:
https://www.vilemheckel.cz/archivni-nah ... ?start=160
ale je tam v galeriích spousta dobových fotek z výroby osobních i nákladních aut a autobusů. Škoda jen, že ty fotky jsou tak malé.
https://www.vilemheckel.cz/archivni-nah ... ?start=160
ale je tam v galeriích spousta dobových fotek z výroby osobních i nákladních aut a autobusů. Škoda jen, že ty fotky jsou tak malé.
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
Ahoj kluci,
chci se zeptat, jestli jste tahali z lesa klady pětadvacítkou. Viděl jsem, že tam před časem nškdo vyráběl naviják, ale potřebuji vytáhnout jen pár klad, které nakrátím na 4 metry. Jsou kousek od cesty, ve zmole, tak byh to táhl na závěsu.
Máte nějaké rady?
Díky
chci se zeptat, jestli jste tahali z lesa klady pětadvacítkou. Viděl jsem, že tam před časem nškdo vyráběl naviják, ale potřebuji vytáhnout jen pár klad, které nakrátím na 4 metry. Jsou kousek od cesty, ve zmole, tak byh to táhl na závěsu.
Máte nějaké rady?
Díky
Bolevak píše:Ahoj kluci,
Máte nějaké rady?
Díky
Ahoj ,,brácho,,
4 metrové vytiahneš v pohode len tomu trošku pridaj a daj uzávierku a ideš, poprípade si pozri správny smer a daj to na lano cez kladku ..
Potom sa pochváľ s foto, držím palce, daj na seba pozor..
Mihi
..věděl jsem, ž se ozve nějaký zkušený drvoštěp:-)
Kladku myslíš uvázat ke stromu? Kolikatku lano, nebo řetěz? Budou to modříny cca 40 50 cm v průměru
Kladku myslíš uvázat ke stromu? Kolikatku lano, nebo řetěz? Budou to modříny cca 40 50 cm v průměru
chystám se na to, ale ted je ještě dost mokro. Pršelo tu dskoro 14 dní