Naše příslušenství k japonským malotraktorům
Moderátor: DYK
Re: Naše příslušenství k japonským malotraktorům
ladiki,
nijak jsem nepokročil, čepy jsou o stejném průměru, takže to jde nasadit místo třetího bodu a je to funkční, píst vyjíždí a zajíždí. Dál jsem sehnal podpěry rámu z VZV balcanzar, které jdou použít jako táhla na ramena, jen je potřeba zvětšit díry.
Ovšem jedinej problém je, že nemá co do trojbodu upnout, abych to naklápění mohl využívat. Mám vepředu nakladač, takže bednu dozadu asi nevyužiji.
nijak jsem nepokročil, čepy jsou o stejném průměru, takže to jde nasadit místo třetího bodu a je to funkční, píst vyjíždí a zajíždí. Dál jsem sehnal podpěry rámu z VZV balcanzar, které jdou použít jako táhla na ramena, jen je potřeba zvětšit díry.
Ovšem jedinej problém je, že nemá co do trojbodu upnout, abych to naklápění mohl využívat. Mám vepředu nakladač, takže bednu dozadu asi nevyužiji.
Ahoj,
těch příčin může být několik. Japončíci většinou upínají rotavátory přes rychloupínák a tím vzniká u 3.bodu přepákování viz. foto
Nemáš ten rotavátor jakoby otočený kolem konců ramen?
Podle mě by stačilo předělat 3.bod, ale těžko takhle radit. Nemáš fotku v zapřahnutém stavu?
těch příčin může být několik. Japončíci většinou upínají rotavátory přes rychloupínák a tím vzniká u 3.bodu přepákování viz. foto
Nemáš ten rotavátor jakoby otočený kolem konců ramen?
Podle mě by stačilo předělat 3.bod, ale těžko takhle radit. Nemáš fotku v zapřahnutém stavu?
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
-
Presne tento rýchloupinák mi dali ku traktoru aj s rotavátorom.Inak,super vymyslené!
- Nestor.Kea
Normálně ještě tam lupnout pár esesmanů s flintama a můžeš jet natáčet válečnej film.
jinak pěkně provedeno, jak se chovají ty dvě nápravy v měkkém terénu, když máš naloženo? Nerve se to moc do boku?
jinak pěkně provedeno, jak se chovají ty dvě nápravy v měkkém terénu, když máš naloženo? Nerve se to moc do boku?
Ahoj Šéďo,
a máš pěkné a užitečné protizávaží k Tvému nakládači.
Předpokládám, že šířku bedny máš 140 cm.
Za ty peníze je to opravdu za hubičku.
Ať Ti dobře slouží.
a máš pěkné a užitečné protizávaží k Tvému nakládači.
Předpokládám, že šířku bedny máš 140 cm.
Za ty peníze je to opravdu za hubičku.
Ať Ti dobře slouží.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Šířka je 150cm. Je to víc než by se k 120 cm širokému traktůrku hodilo, ale nedá se nic dělat.
Otoč si zadní kola. Tím dostaneš skoro 10 cm šířky navíc.
Ale je fakt, že 150 cm na Tvůj typ traktorku je už dost. Asi to s ním už musí cloumat. Budeš si muset dávat větší pozor.
Ještě mě napadlo, že máš teď využití i pro ten hydraulický trojbod. Můžeš si tak plynule nastavit sklon bedny, jak budeš právě potřebovat.
Ale je fakt, že 150 cm na Tvůj typ traktorku je už dost. Asi to s ním už musí cloumat. Budeš si muset dávat větší pozor.
Ještě mě napadlo, že máš teď využití i pro ten hydraulický trojbod. Můžeš si tak plynule nastavit sklon bedny, jak budeš právě potřebovat.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Nebudu otáčet kola kvůli bedně. Pokusím se jí vyměnit za menší nebo prodám a koupím jinou. Taky jsem vyřešil na bedně to, že se blbě zavíralo víko, oni západoněmečtí soudruzi nalepili obráceně nálepku na víko a původní majitel si myslel, že to tak má být. Když jsem zadní čelo otočil vzhůru nohama, jde to zavírat i otevírat bez problémů, jak na horní, tak na dolní pant.
Ahojte, zvažujem kúpu diskov z Poľska širky 120cm, tanier 38, má niekto skúsenosti s týmito diskami?
Ako sa snimi robí, niesu veľmi ľahké, aká je max. pracovná hĺbka?.
Ako sa snimi robí, niesu veľmi ľahké, aká je max. pracovná hĺbka?.