to Mira80: myslím, že ty ramena nemáš přímo na svůj stroj. Nejlepší bude si je upravit. Chbí mi tam možnost zkrátit jedno rameno posunutím čepu. To je vhodné např. u pluhu. Také se mi zdají zbytečně dlouhé........
Mrkni do googlu na obrázky, tam je těch závěsů hafo a tak nějak uvidíš co se Ti bude líbit.....
ladiki píše:to Mira80: myslím, že ty ramena nemáš přímo na svůj stroj. Nejlepší bude si je upravit. Chbí mi tam možnost zkrátit jedno rameno posunutím čepu. To je vhodné např. u pluhu. Také se mi zdají zbytečně dlouhé........
Mrkni do googlu na obrázky, tam je těch závěsů hafo a tak nějak uvidíš co se Ti bude líbit.....
upravil bych je, ale potreboval bych vedet, jaka vlastne ma byt roztec mezi oky pro prislusenstvi.
ladiki píše:to Mira80: myslím, že ty ramena nemáš přímo na svůj stroj. Nejlepší bude si je upravit. Chbí mi tam možnost zkrátit jedno rameno posunutím čepu. To je vhodné např. u pluhu. Také se mi zdají zbytečně dlouhé........
upravil bych je, ale potreboval bych vedet, jaka vlastne ma byt roztec mezi oky pro prislusenstvi.
chtělo by to lepší fotku jak to tam máš nasázený, nemyslím, že by to byly jiný ramena než mám já a že by se zadek tvojí kuboty lišil od mojí.
chtělo by to lepší fotku jak to tam máš nasázený, nemyslím, že by to byly jiný ramena než mám já a že by se zadek tvojí kuboty lišil od mojí.
lepsi foto ted nemam
ramena by sly vic roztahnout, ale napinaky uz vic nepusti
Jak už tady uvedl kolega fotku B1400, tak je to nejlepší. Ještě je možná dát španery úplně zevnitř pod kardan Bývá to tak u B7000. Případně prohoď pozici táhla ramene a španeru. Viz vlevo.
Vlevo neoriginální ramena, ale ty mi s podkopem působily dost problémů.
Vpravo je tovární provedení na B1600. S tím už problém nebyl. Takhle to mají regulérní traktory.