Chov králiků
Re: Chov králiků
Tony, jediná šance je, nepustit k nim komáry,protože virus šíří krev sající hmyz. Někdo používá jemné síťky proti hmyzu, jiný Reid... Záleží na podmínkách, jak je máš ubytované.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
zdar tak odčervovák jsme do naší ary pracně nacpali ale ty patáky na klouby ani hovno nemáš nějaký typ?
dáváme to do salámu a do různých dobrot ale ta sviňa pozná že něco neni v pořádku a už se nám i vyhýbá potvora...
chtělo by to nějakou příchuť ve spreji haha
dáváme to do salámu a do různých dobrot ale ta sviňa pozná že něco neni v pořádku a už se nám i vyhýbá potvora...
chtělo by to nějakou příchuť ve spreji haha
Otevřít tlamu, vsunout jí to co nejhlouběji do krku a stisknout čelisti. Pak ještě zkus jí dát prášek a do druhé ruky pamlsek, aby ho viděla nebo rozdrtit jí ho žrádla. Poslední možnost je, schovat ho do paštiky. Jen se nebojte použít trochu fašizmu. Není blbá a podřídí se.
to mělo být do sz ale šak to je jedno tlamu si nenechá otevřít pak se schovává potvora něco vymyslíme
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam site a elektrickej lapac, ale neverim ze to je 100 %Britt píše:Tony, jediná šance je, nepustit k nim komáry,protože virus šíří krev sající hmyz. Někdo používá jemné síťky proti hmyzu, jiný Reid... Záleží na podmínkách, jak je máš ubytované.
Pořád je to víc, než se pouze modlit a šetřit na opatřeních. Bude to dobré, uvidíš. Média kolem toho dělají paniku ale nic není tak horké.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nezbyva, nez se pomodlit
Bůh není a nemá cenu se modlit. To už je účinější si sednout ke králíkárně s plácačkou a mydlit ty svině bodavý, co to jde. Někdy mi doktořice taky říká že jsem jako komár. Piju jí krev a když píchám, nejraději by mě zabila.
Prosím vás nemá tady někdo samičku vídenskýho modrýho nebo šedýho
Jsem z jižních čech tak nejlépe v okolí abych nejel přes celou republiku
a čím starší tím lépe myslím teda od 6 měsícu vejš
Jsem z jižních čech tak nejlépe v okolí abych nejel přes celou republiku
a čím starší tím lépe myslím teda od 6 měsícu vejš
Dobrý den, začínám po dlouhé době opět s chovem králíků.
Prosím, nemáte někdo na prodej chovné samice a samce středního plemene + VSS
Nechci na výstavy, ale na maso.
Prosím, nemáte někdo na prodej chovné samice a samce středního plemene + VSS
Nechci na výstavy, ale na maso.
mám pár vss a je problém aby samice zabřezla už jidávám k nečistokrevnému samci
nemusí to být pravidlo jen zkušenost mladých bývá jen cca 5-6 pokud jsou oba rodiče čistokrevní
chovný pár jsem koupil na burze ve vsetíně
nemusí to být pravidlo jen zkušenost mladých bývá jen cca 5-6 pokud jsou oba rodiče čistokrevní
chovný pár jsem koupil na burze ve vsetíně
1Joska2: V Pavlovicích bývají burzy zvířat, tak se tam zkus podívat. Kdysi nebyl problém sehnat králiky na chov, dneska ani nevím, kdo tu má ještě na dědině králiky. Spousta lidí je zrušila. Taky jsem jich kdysi měl.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
kenybz: Já koupil letos zabřezlou samici VSS po jednom vrhu a další mi zabřezla v pohodě se samcem VSS. Má teď cca 7 mladých. Špatně mi zabřezávají pár NOS
- pani-kenybzova