Jirkův ZETOR 7245
Moderátor: Lukashil
Re: Jirkův ZETOR 7245
Ta bubnovka nevypadá na to, že jsi ji vytáhl z kopřiv.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Taky bych nerekl koprivovka,ta ma je o 100%horší, ale seka a to je důležité
Zetor 6718 DEEP RED
- zetorak jirka
Ta rotačka v kopřivách sice nebyla, ale už třetí rok leží pod barákem na place zarovnaná jinejma krámama.
malotraktorpetr: to je klasická 165
silvia95: povrchovka je jen základovka na dřevo a pak normální bílá sintetika, několik vrstev. chtěl jsem to laminovat, ale nebyl už čas.
malotraktorpetr: to je klasická 165
silvia95: povrchovka je jen základovka na dřevo a pak normální bílá sintetika, několik vrstev. chtěl jsem to laminovat, ale nebyl už čas.
- zetorak jirka
Rok uplynul a podzim je tu, 23 září se zas koná u mě soukromá akce, sraz oráčů a traktoristů. Pole na orání vším co vleze do země (minymálně rýč sebou) je připravený. Jde o zábavu a potěšení, né o závody. pro ty kteřým nevadí přespání na louce třeba pod traktorem je připraveno večerní posezení s přátely. (podmínka) dobrá nálada sebou.
Všichni jsou vítáni.
Všichni jsou vítáni.
Tak to je paráda, pokud nebude něco mimořádného tak s crystalem a pluhem určitě dorazíme
- Biggles555
Škoda že jsi tak daleko Jirko......
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
- zetorak jirka
Tak dnes jsem se skoro celí den zabýval výrobou a zapojováním nového ovládání na baličku. Ten slavnej polskej automat málo kdy funguje, a když fungoval, tak měl nějaký nedostatky. Teď to bude poloautomat s ručně ovládaným nahazování a vyklápění baliku, ostatní pojede po zmáčknutí jednoho tlačítka samo . http://zetorak.rajce.net/2017-09-07_001 Zítra mě čeká eště napojit 14ti žílovej kabel na baličce na elektro rozvaděč a čidla. Pak už to možná bude fungovat podle mých představ. Možná !!
- zetorak jirka
Ten jsem měl doma, mám eště jeden na prodlužovak pro případ tahání baličky za lisem. Kdysi jsem je koupil ve vojenské výprodeji.Dvordy píše:Ten konektor na třetí fotce jsi kupoval?
- zetorak jirka
Tak jsme se daly do brambor i pro nepřízeň počasí, a dnes už z nich jsem na prášky, čím menší výměra, tím víc brambor. Už to strkám bagrákem na větší vrstvu aby se mi to vešlo do stodoly, ale nevím nevím, jsme zatím v polovině. Doma je už 4 úplně plný vleky (rumun 5t.) a 7 multikár s nástavkama (2,5 multikáry rovná se jeden vlek) Ale nepřeje nám počasí, často prší.
Jirko, podle toho co píšeš funguje kombajn asi moc pěkně.
Já loni měnil přední rolny na hlavnim pásu a trochu jsem měl obavy. Fungovalo to moc dobře.
Nebo si měl mějakou závadu?
Já loni měnil přední rolny na hlavnim pásu a trochu jsem měl obavy. Fungovalo to moc dobře.
Nebo si měl mějakou závadu?
Jede traktor, je to Zetor 3011
- zetorak jirka
Máš pravdu, kombajn funguje bez problému, aby né když jsem do něj pře loni nacpal 30 tisíc. polovinu těch malích rolen co nesou naťovej a vytřásací pás jsou už ze silonu a točej se na šestnáctce šroubu a nejsou s nima vůbec problémy, myslel jsem že budou na řídelce ubejvat, ale vůbec né.Tak kromě občas nějakej ten kamínek co se někde šprajcne a zastaví pás to je bez problémů. dnes jsem dával dopředu místo toho šroubu pístnici, protože mám letos brambory na nerovným poli a těžko se drží kombajn na řádku. http://zetorak.rajce.net/2017-09-14_001 dnes tu celí den leje a tak byl na to čas.
Ten píst pro nadhánění už tam taky pár let máme. Je to dobrý i při najíždění do řádku když není moc místa.
Zkontroluj si projistotu zajištění čepu pro aretaci nohy. Loni mi to vypadlo a kombajn kecnul na zem. Naštěstí tam neměl nikdo nohy. Rolny mam origo, ale poopravené a místo vložek jsou dány ložiska a nová gufera. Pravidelně mažem LV2.
Zkontroluj si projistotu zajištění čepu pro aretaci nohy. Loni mi to vypadlo a kombajn kecnul na zem. Naštěstí tam neměl nikdo nohy. Rolny mam origo, ale poopravené a místo vložek jsou dány ložiska a nová gufera. Pravidelně mažem LV2.
Jede traktor, je to Zetor 3011
Jirko zdar,prosím tě i ostatní,kde kupuješ náhradní díly na kombajn? Já mám Grimme europu a potřebuju vyměnit naťovej pás a nevím kde ho poptávat.NaN Košátky jsem kontaktoval ,ale nikdo mi neodpověděl ,po telefonu taky nic tak nevím.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....