NEHODY TRAKTORÚ
- Skalda
Re: Forterra 125
Chudák chlap, hned kupuju velký hasičák a dávám na traktor.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
-
-
Re: NEHODY TRAKTORÚ
, chudák..
Jak brzdí vůz s dvouokruh. brzdama za zetorem s jedno okruhovejma???
-
tomous: Po skrížení o zadné koleso traktora
Kamarát ťahával dopravník na cukrovú repu za Crystalom, kôli brzdám mal preloženú nádrž na vleku s jednookruhovým pripojením.
Kamarát ťahával dopravník na cukrovú repu za Crystalom, kôli brzdám mal preloženú nádrž na vleku s jednookruhovým pripojením.
já nevím ajk vy ale já za 12145 normálně tahal 12kubik fekál s dvouokruhovejma, jen jsme vyměnili koncovku na hadici, tuším na žlutou že jsem jezdil
Stydím se za tuto zem
Mně teda silně nepříjemně překvapilo, jak se může tahle kdysi "bezpečnostní" kabina takhle zmačkat jako krabička od sirek. Asi byla kdysi počítána na lehčí provedení traktorů, tyhle těžký přední nápravy, kanistry, metráky placek v kolech, atd. už to při převrácení asi neudrží. Nebo mu nebrzdil ten těžkej valník z kopce a dílo zkázy dokonal.
Môže, ale aj nemusí fungovať, lebo dvojhadicové pripojenie funguje tak, že plniaca hadica dotláča stále vzduch do vzduchojemu a v brzdiacej je tlak iba pri brzdení. Ak plniacu hadicu odpojíš vlek sa zabrzdí (je to preto, aby vlek zabrzdil, ak sa odtrhne od ťahača), niektoré vleky zostanú zabrzdené aj keď znova pripojíš plniacu hadicu a odbrzdí sa až keď v brzdiacej hadici narastie a znova klesne tlak.Lukashil píše:já nevím ajk vy ale já za 12145 normálně tahal 12kubik fekál s dvouokruhovejma, jen jsme vyměnili koncovku na hadici, tuším na žlutou že jsem jezdil
No ať se na mě nikdo nezlobí ,ale s promile , neosvětlené vozidlo ať jakékoliv , na nějaké frekventované silnici /když tam byla benzinka/ a pokoušet se ujet, když museli kus po silnici nežli se dostali do terénu -
jsou to koňové . Kdyby to blbovi svítilo , tak by si jich třeba ani nevšimli,a když tak by za nějakou pokutu řekli, jestli vás ještě potkáme -tak vám nebude stačit výplata.
Zajímalo by mě jak dopadne "pilot" ale to se asi nedozvíme , pokud to není někdo kdo sem chodí a hrdinsky se nepřizná....
jsou to koňové . Kdyby to blbovi svítilo , tak by si jich třeba ani nevšimli,a když tak by za nějakou pokutu řekli, jestli vás ještě potkáme -tak vám nebude stačit výplata.
Zajímalo by mě jak dopadne "pilot" ale to se asi nedozvíme , pokud to není někdo kdo sem chodí a hrdinsky se nepřizná....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....