Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Takže místo trubek a kloubu dát hadice. To nezní špatně. Díky za tip
Ale no sme sa len snazili pomoct ;)Johny1490 píše:Pokial ti možem z mojej skusenosti poradit, tak vykašli na Okružky a kup si holendre , tie tam navar a daj hadice a maš pokoj. Okružky pomožu ale neni to nadlho.... Tolko moja skusenost snad ma zas neukamenuju kolegoviaAtep píše:Zdravím kolegy.
Potřeboval bych poradit zda někdo nevíte jaké přesné rozměry o-kroužku jsou na kloubech nohy u staršího typu. Teče mně s tama olej. A potom jaký přesný typ oleje pride do hydrauliky. Našel jsem ze m6 ale esi a, ad nebo ads. Díky za rady
nasiel som v starom kompe to co si chcel ten chladic a umiestnenie ale ten typek ho ma preto lebo jak sme ti uz pisali na ine rozvadzace s mensimi prietokmi a k tomu ma napojene aj ine zariadenia na ovladanie cize je to tam potrebne
No teda, tak nebudem prvy čo špekuluje s chladičom Ked nejaki vhodny zoženiem, budem to riešit.milosba píše:Ale no sme sa len snazili pomoct ;)Johny1490 píše:Pokial ti možem z mojej skusenosti poradit, tak vykašli na Okružky a kup si holendre , tie tam navar a daj hadice a maš pokoj. Okružky pomožu ale neni to nadlho.... Tolko moja skusenost snad ma zas neukamenuju kolegoviaAtep píše:Zdravím kolegy.
Potřeboval bych poradit zda někdo nevíte jaké přesné rozměry o-kroužku jsou na kloubech nohy u staršího typu. Teče mně s tama olej. A potom jaký přesný typ oleje pride do hydrauliky. Našel jsem ze m6 ale esi a, ad nebo ads. Díky za rady
nasiel som v starom kompe to co si chcel ten chladic a umiestnenie ale ten typek ho ma preto lebo jak sme ti uz pisali na ine rozvadzace s mensimi prietokmi a k tomu ma napojene aj ine zariadenia na ovladanie cize je to tam potrebne
Na tu prerabku rozvadzačov som zvedavi ako sa to bude spravat z ostatnimi komponentami
tak napr ten posledy co ma siroke predne gumy je EO2621 prerobeny nepamatam ale asi uz na hydraulickej otoci
Napisem vam tu moje postrehy o oleji a chladici:
Mam v hydraulike olej M6AD a NOVE hlavne cerpadlo z ukrajiny. http://www.hydrosila.com/ua/products/ge ... oup-4.html
M6AD je husty len ked je studeny. Ked sa zohreje tak je riedky ako ostatne oleje. No a tomuto cerpadlu moc husty olej nechuti. So studenym olejom lepsie ide predne cerpadlo na motore, ktore uz je vybehane. Ked sa olej zohreje tak predne uz ma slabsi tlak ale velke ide super. Kopanie skoro na volnobeh. Max 2 az 3 zapadky na rucnom plyne.
A chladic oleja mam ten elektricky. Napojeny na spiatocku maleho cerpadla kvoli prietoku. Pri kopani ho clovek nepotrebuje, ale skus nahodit kladivo a po pol hodine je olej tak horuci ze uz nechce kladivo klepat. A navyse ani kladivu nechuti moc husty olej. Musim olej zohriad a az potom klepat. To kladivo je origo k bielorusu.
Mam v hydraulike olej M6AD a NOVE hlavne cerpadlo z ukrajiny. http://www.hydrosila.com/ua/products/ge ... oup-4.html
M6AD je husty len ked je studeny. Ked sa zohreje tak je riedky ako ostatne oleje. No a tomuto cerpadlu moc husty olej nechuti. So studenym olejom lepsie ide predne cerpadlo na motore, ktore uz je vybehane. Ked sa olej zohreje tak predne uz ma slabsi tlak ale velke ide super. Kopanie skoro na volnobeh. Max 2 az 3 zapadky na rucnom plyne.
A chladic oleja mam ten elektricky. Napojeny na spiatocku maleho cerpadla kvoli prietoku. Pri kopani ho clovek nepotrebuje, ale skus nahodit kladivo a po pol hodine je olej tak horuci ze uz nechce kladivo klepat. A navyse ani kladivu nechuti moc husty olej. Musim olej zohriad a az potom klepat. To kladivo je origo k bielorusu.
Ja mam tiež nove čerpadlo a to už ani neni gulate ale taki iny tvar má. To menil predchadzajuci majitel a povodne som dostal k nemu.roman79 píše:Napisem vam tu moje postrehy o oleji a chladici:
Tak dneska jsem si byl na urade pro znacky, takze se uz nemusim bat, ze stratim tu papirovou karticku a
pridu pri presunech o ridicak.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Klasicku špz si dostal?Jan_2 píše:Tak dneska jsem si byl na urade pro znacky, takze se uz nemusim bat, ze stratim tu papirovou karticku a
Jo , velky maly technicak a znacky. Zluty , jako na traktor.
Dokonce oproti traktoru, kdy jsem dostal hranatou "placacku" jsem si mohl vybrat tvar jako na auto , hranata velka a hranata mala.
Vzal jsem si hranatou malou.
Dokonce oproti traktoru, kdy jsem dostal hranatou "placacku" jsem si mohl vybrat tvar jako na auto , hranata velka a hranata mala.
Vzal jsem si hranatou malou.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Na bazosi je bielorus s čelným nakladacom, údajne po GO.... cena by tomu zodpovedala, ktovie či aj skutočnosť...
zhodou nahod ho poznam osobne lebo ked som chcel kupit ja jeden kus tak som prebehol cele slovensko. Vtedy predaval za 2500 kus typ obla kabina s hranatym predkom vo "vybornom stave" , ked som dosiel na miesto zistil som ze je to prakticky srot za nehoraznu cenu , perla napr bola ze sa chvalil ze daval nove hlavne cerpadlo no napln hydrauliky bol prepaleny olej..... tiez pisal tak ako teraz ze dohoda mozna no nechcel mi dat zlavu ani 50€...
Takze teraz si osobne myslim ze tie 2ks co tam dal ten chlapik su len nafarbene stare vraky
Takze teraz si osobne myslim ze tie 2ks co tam dal ten chlapik su len nafarbene stare vraky
Podľa fotiek mám úplne stejny pocit.
Pekna robota Ja som si to na prvom Bieloruse prešiel tiež a nemá to konca ked to chce človek aspon trochu dobre spravit