UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Já mám na 12 tuně farmi 4066.Na ruční těžbu bohatě stačí.
Maximálně bych dal 4581 kvůli výsuvu.
Maximálně bych dal 4581 kvůli výsuvu.
-
no jo jenze to by ten tr musel bezet pres 2tis ot aby to utah to by po sichte byl vyskubanej jak dyby za den na pařezu dojel do Popradu,min je nekdy vic nevim jak kde jinde ale pokud vozite po pile a navic dřevo třídíte na co časem přídou všichni tak ruka se zdvihem ve 4m 700kg je naprosto dostacujci pokut teda nevozite rocne 10tis plus ale to asi nevozime nikdo což
Chodí 1500ot/min.Kubíkový kusy nakládám běžně .Po šichtě je v pohodě.11 tunu tahám 13 rok.
Nevozím po pile, ale od pařezu po ruční těžbě.
Nevozím po pile, ale od pařezu po ruční těžbě.
Ok takze radsi koupim Palmsku 40-60 l myslim ze potrebuje. Nemate nekdo nejakyho solidniho prodejce? Zatim nejlepsi nabidka Agrotechnika Vanek...
No já mám palmsku 670 a možná bych bral 690,ale i tak jsem spokojenej.Tahám to krystalem a honím přez vývoďák. Čerpadlo U32 a převodovka jako na pětistovce. Motor při práci točím na 1000 otáček někdy při klestu na 1200 víc ne. Sílu už větší nezískám a rychlý je to dost .Agrotechnika Vaněk je jedinej dovozce palmsek do ČR. Ostatní prodejci jí mají zase jen od Vaňka. Se servisem jsem spokojenej ,zrovna dneska u mě byl mechoš na garančce a zapojit naviják na ruku. Má teda dost práce páč dělá i traktory,štěpkovače a všechno možný okolo,ale je vidět že ví co dělá a ochota a přístup je na vysoké úrovni .Naviják jsem prubl při navíjení novýho lana,cvakl jsem tam 6718 a do mírnýho kopce po trávě jsem navíjel. Mašina to ani necejtila,tak mám radost a pro moji potřebu občasnýho přitažení nepřístupnejch výřezů bude stačit.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Mechanik jel od vás k nám a říkal, že vám montoval ten naviják. Časem by mě zajimalo, jak vám funguje.
-
no myslel sem Franto tech 100l dyby z toho tr.chtel tahat,na 1100ot je ta 60ka dyz da cerpadlo na vývodak při teplym voleji utlacit tak 40l při 180bar a i tak to s pulkubike na ruce bude houpat otackama ta palmska 675 bude max,vedu predstavit delat na vetsi otacky jeste tak v hmote kde nasbiras za 15min karu ale v probirce kde ji sbiras 2h na to sem asi mekej vydrzim delat i 16ky ale potřebuju k tomu klid
- Barty6945
zdar chlapi, máte někdo zkušenosti s pánem co prodává vyvážečky https://stroje.bazos.cz/inzerat/76150887/Vyvazecka.php
Jj mam asi takovou ze uz 14 dni si jako ,,volame,, a zatim komunikace nejak vazne... Chtel cislo ze se ozve a nic.
Tak to má asi dovolenou,nebo něco takovýho. Mám s ním zkušenost a bylo všechno v pohodě. Nicméně s výrobkem More maskiner bych byl opatrnej! Koupil jsem ho z agrozetu vloni a za dvacet tři dní co jsem ho vlastnil měl dvacet tři poruch. Od prkotin jako že při přejetí pařezu uskřípneš brzdový hadice od nápravy k šasí ,po vyšlahanej teleskop a vydřenou otoč,tekoucí válce,vydřený čerpadlo a nevím co ještě,zbytek jsem raději zapoměl.Po šedesáti motohodinách! Ta vyvážečka má se švédskem společný jen to, že na ní ve městě Kalmar bouchnou štítek made in sweden. Je to polskej wirax a svým provedením a materiálem není určen pro každodení užívání. Pak jsem koupil Palms,ten vyšel o pouhých dvacet tisíc dráž a za rok jsem měnil pouze žárovky ve světlech,hadice který jsem beztak zkazil sám o klanice,a duši v kole páč jsem našel oplocenku a bylo v ní asi deset děr. Na Maskinera pozor,moje zkušenost je taková že je to šrot od novoty.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
- Barty6945
Díky za názor. Mě se taky víc zamlouvá palms
Kdysi dávno byly na internetu k najití o More maskiner nepěkný věci, ale postupem času to někam zmizelo .
Nebo to neumím najít
Nebo to neumím najít
Sezona je v plným proudu i já už točím
Zdravim. Mozem sa opytat aka je znacka toho mulcovaca? Dakujem. Marek.