Brambory
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brambory
Taky taky. Jde sehnat i v malem baleni
-
Ja sem poutil mospilan a v pohode
- zetorak jirka
Já s američankama velkej problém nemám, ale když, tak zatím vždycky úspěšně zabral Mospilan a dá se koupit snad všude , i u nás v železářství ale opravdu
A klasicky mazlak poznate? Velmi ucinny na mandolinku. Postriekate zemiaky, americanka sa smykne spadne polame si nohy a nevylezie hore.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kvuli tomu ja strikam brambory na 4 bar. To je z listu taky hezky oboucha
spintor zabral a co píšou v návodě tak zatím se nevyskytla rezistence funguje to na jiném principu
https://www.agromanualshop.cz/spintor-50ml/
trvá to několik hodin než to zabere ale funguje
tak uvidíme určitě přijde ještě jedna vlna imperialistek
stejně je to bordel sůsed nemá žádné mandelinky a u nás sů zasej ty ludry z celého okresu či co
https://www.agromanualshop.cz/spintor-50ml/
trvá to několik hodin než to zabere ale funguje
tak uvidíme určitě přijde ještě jedna vlna imperialistek
stejně je to bordel sůsed nemá žádné mandelinky a u nás sů zasej ty ludry z celého okresu či co
Antony30011: Myslis ze to staci? Lezu vsade. Afganistan,Syria, Irak,no vsade
Jj,taky jsem je potkal někde v obrněných vozech i s doprovodem.Pak se není čemu divit,že na ně postřiky nezabírají.
super
Mne sa niečo také stalo kedysi dávno, vykladali sme vagón a vedľa vykladali družstevníci sadbové zemiaky. dali mi jedno vrece a som ich zasadil a žiadne imperialistky sa na nich neukázali. Na budúci rok som ich tiež zasadil a nestačil som sa diviť, napadli ich ako prvé a než som sa spamätal boli celé zožrané. Asi má nejakú novú sadbu ktorú zatiaľ nepoznajú.kenybz píše: stejně je to bordel sůsed nemá žádné mandelinky a u nás sů zasej ty ludry z celého okresu či co
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
něco na tom bude sadíme každý rok dali a bionty vždy novů sadbu optám sa sůseda co sadí on a asi by o chtělo změnu.
možné je taky to, že mám prohnojeno a prostě jsou chutnější či co...sůsed nehnojí bo je škrt a tak nebude utrácet za hnojivo, nebo hnůj..zadalší jeho políčko je od jižní strany zastíněné naším sadem
naše pole je osluněné celý den co vše nato má vliv nevím?
Dřív nebyl problém s mandelinkama a některé roky jsem nestříkal vůbec....
ale měl jsem dvě políčka rozdělené travnatým pásem. Teď je to sloučené a střídám to pravé a levé pole...
sůsed sadí brambory furt na stejné místo tož nevím
možné je taky to, že mám prohnojeno a prostě jsou chutnější či co...sůsed nehnojí bo je škrt a tak nebude utrácet za hnojivo, nebo hnůj..zadalší jeho políčko je od jižní strany zastíněné naším sadem
naše pole je osluněné celý den co vše nato má vliv nevím?
Dřív nebyl problém s mandelinkama a některé roky jsem nestříkal vůbec....
ale měl jsem dvě políčka rozdělené travnatým pásem. Teď je to sloučené a střídám to pravé a levé pole...
sůsed sadí brambory furt na stejné místo tož nevím
Ja som prerábal kadibudku, šiel som pozrieť nejakých pár jahod a až ma zmrazilo. Americká agresia. Už mám pre ne svačinu nachystanú.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
neuvěřitelné aj ty staré americké kundy sů kaput
Podle mě je to střídáním plodin, když mám na stejném místě brambory, tak hned brouk vyleze ze země a má kde klást vajíčka.
plodiny střídám no ale když je to pár metrů od sebe tak je to prd platné a brouk umí lítat a tak si přeletí kam chce