Ahoj nejake webovky nebo kontak na tu reverz prevodovku?Díkpetrdvorak píše:Zdravím Pepo, tak ti musím nahlásit, že na jednu reverzku už Lakatošem jezdím skoro rok a už mám taky druhou do rezervy. To ale není všechno. Byl sem nedávno pomoct kamošovy reverzku namontovat, tudíž už v ČR jezdíme dva. Nu a myslí si o tom to samí co já: měl ju mít už dávno a blázen každej kdo ju nemá. Je to perfektní věc.
Ať se daří a hlavně opatrně!
LKT 81T-Pepo2
Moderátor: Franta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LKT 81T-Pepo2
-
- Kontaktovat uživatele:
No číslo na pana Poláka od Velkýho Meziříčí - 602564362, náhradní díly LKT. Na slovensko mám číslo už jen na mechanika. Polák je se slovákama v kontaktu. Myslím že mají dva kusy na skladě, ale nejsou složený. Jedna skříň má orig. uchycení a druhá při použití dvou pístnic řízení, jak to má tady "Pepa"
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji moc. To řazení toho reversu je resene jak..?
-
- Kontaktovat uživatele:
A proč přes pana Poláka však tu převodovku dělají v Prakovce v sk ne? A dělají tam i go klasických převodovek mám tam na ně přímo číslo...petrdvorak píše:No číslo na pana Poláka od Velkýho Meziříčí - 602564362, náhradní díly LKT. Na slovensko mám číslo už jen na mechanika. Polák je se slovákama v kontaktu. Myslím že mají dva kusy na skladě, ale nejsou složený. Jedna skříň má orig. uchycení a druhá při použití dvou pístnic řízení, jak to má tady "Pepa"
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja se taky znám třeba s Ledeckým, jenže už tam nedělá, ale když je žeryk tak chytrej tak třeba poradí líp
-
- Kontaktovat uživatele:
V klidu kluci. Díky.. zajima me ted to razeni jak to faka.. pres paku nebo jak..?
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslušně hlásím, že kdyby to nebylo proti subordinaci, tak bych řekl, že su uplně klidnej.
Když se čihneš tady na druhou stránku, tak to má "Pepa" pěkně nafocený a popsaný. Já teda osobně sem zkusil vzduch, ale skončil sem u páky na přímo. Výjde to pěkně před sedačku. Kdybys to chtěl vidět, klidně se zastav
Když se čihneš tady na druhou stránku, tak to má "Pepa" pěkně nafocený a popsaný. Já teda osobně sem zkusil vzduch, ale skončil sem u páky na přímo. Výjde to pěkně před sedačku. Kdybys to chtěl vidět, klidně se zastav
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem cetl cca pred pul rokem..jak to ma pepa.ale dik za kazdy nazor..tezce nad tim uvazuji.. delal jsem 8 let na vyvozce.. pred tim tim od mala s tatlou na lkt a ted jsem soukrome sam na sebe s lkt me ten stroj moc bavi vydela. Ale resim do budoucna vychytavky
-
- Kontaktovat uživatele:
No já nad tím uvažoval řadu let, měl sem couvání udělaný i jinak, ale todle, to je věc . Divím se že ti kluci slovenský tomu neudělají drobet reklamu. Cenově oproti normální převodovce to není tak zlý a ten výsledek... V klidu přemýšlej, ráno moudřejší večera.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako urcite ji beru ale jen me mrazi to ze pry uz maji jen dve na sklade jak se tady psalo.. vezmu reverz a tu moji rok starou si necham do zalohy
-
- Kontaktovat uživatele:
nechcu tě nijak děsit, ale dělali po pár letech jen sedum sad a to kvůli Pepovy, mě a panu Polákovy. ale když dáš reverzku, musíš v rozvodovce vyměnit vrchní kolo! Ale jak sní jednou vyjedeš už tam normální nedáš
-
- Kontaktovat uživatele:
Verim.oba dva vime co to je kvaltovat na skladce
..
..
-
- Kontaktovat uživatele:
Jako já nevím co se čertiš na webu má firma normálně své webovky kde nabízí kolem toho své služby...petrdvorak píše:Ja se taky znám třeba s Ledeckým, jenže už tam nedělá, ale když je žeryk tak chytrej tak třeba poradí líp
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci tak mi napiste webovky jestli to neni tajne.motor taky chci.. ale tahne jak rus..rok 2 jeste vydrzi
-
což pak ta sranda stoji že bych to vzal taky z grutu a dal tam holej šestihrnek bych moh poslouchat ptactvo