Iginova TZ-4-K14 K
Re: Iginova TZ-4-K14 K
Když už se hrabeš v těch blatnících, tak si do nich udělej plech, ať po jízdě blatem nemáš pod sedákem čtyři lopaty.
Jo, to je super věc, taky se k tomu připojuju.... Pod celým blatníkem, ne jenom vepředu jak to bylo originál.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Chlapi ďakujem za postrehy k blatnikov, zatiaľ som nejako neuvažoval o dopleni plechov, ale ste mi dali chrobáka do hlavy. Len potom to čistenie kolies napr. Pri orbe a hnoj. Pripojenie rozvadzača planujem urobit trubkami a hadice len pod stredovym klbom, len sa musim k tomu nejako nastrojit. Budem rad akymkoľvek postrehom a námetom.
Po dlhšej pauze niečo na oživenie. Prebehla žatva a podarilo sa spraviť podmietku.
http://iginok70.rajce.idnes.cz/Zahrada_2017/
Skúsil som dať foto na rajce, lebo postimage sa nekamarádi
Skúsil som dať foto na rajce, lebo postimage sa nekamarádi
- Holder
Jakým kombajnem si to sekal?
Kamarát to kosil s E 512 , sucho ani koľaje neostali a slamu zobralo družstvo.
Pekné fotky
A nemôžem si pomôcť, hrozne sa mi páči tá tvoja vlečka ....dúfam, že ti dobre slúži
A nemôžem si pomôcť, hrozne sa mi páči tá tvoja vlečka ....dúfam, že ti dobre slúži
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ďakujem, som rád, že sa páči. Slúži dobre, hlavne keď som vozil sneh z dvora a nemusel ho aj zhadzovať ako predtým.Ursus 73 píše:Pekné fotky
Ešte dorobiť tú hydrauliku, ale nejako sa nemôžem po to dostať.
Včera som bol zobrať pár odkorkov z píly.
Po dvoch rokoch som včera úspešne absolvoval STK - zase dva roky pokoj.
A zase vymysleli novinku, meranie účinnosti bŕzd pre tú techniku čo nejde na brzdové valce.
Prístroj položil na kapotu rozbeh a potom zabrzdiť a prístroj vyhodnotil účinnosť, potom údaje do počítača a do centrálnej evidencie.
A zase vymysleli novinku, meranie účinnosti bŕzd pre tú techniku čo nejde na brzdové valce.
Prístroj položil na kapotu rozbeh a potom zabrzdiť a prístroj vyhodnotil účinnosť, potom údaje do počítača a do centrálnej evidencie.
To jsou u Vás někajak pečlivý.
Měřili brzdy na obou nápravách ? Nejvíce mě dostáva že nový MT8-132 30HP – Klasik má jen 2 bubny a silnější motor pořád je to Tz-4k, brzdí se už asi jen modlidbou.
To ti měřili akcelerometrem , některé chytré mobily mají taky.
Mužeš napsat hodnotu měření jestli ji znáš?
Měřili brzdy na obou nápravách ? Nejvíce mě dostáva že nový MT8-132 30HP – Klasik má jen 2 bubny a silnější motor pořád je to Tz-4k, brzdí se už asi jen modlidbou.
To ti měřili akcelerometrem , některé chytré mobily mají taky.
Mužeš napsat hodnotu měření jestli ji znáš?
Meral iba prístrojom pri pohybe a zabrzdení - celkový účinok. Nápravy solo nie.
Hodnota merania nie je v protokole uvedená, len poznámka kontrola bŕzd skúšobnou jazdou.
Hodnota merania nie je v protokole uvedená, len poznámka kontrola bŕzd skúšobnou jazdou.
Tak prebehol zber zemiakov, tento rok slabé - oproti minulému roku menej viac ako o polovicu.
Ale všetci v okolí sú na tom rovnako, nebol ten správny rok.
Ale všetci v okolí sú na tom rovnako, nebol ten správny rok.
- Jožo Kovalčík
U nás je tak sucho, že nejdú ani vyorávať, v sobotu som po ťažkej biede vyoral dva riadky a väčšina sú menšie ako som sadil, dnes trochu pršalo, skúsim zajtra alebo vo štvrtok vyorávať, snaď to pôjde lepšie.