Identifikace traktorové vlečky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Identifikace traktorové vlečky
Já mám pocit,že je to devítituna ale musel bych se podívat na tu naši.Jenže nevím kam ji brácha zaparkoval.Před barákem nestojí.
Tak jsem tu naši zkouknul a je úplně stejná,s tím rozdílem,že ji máme zachovalejší.Jinak jsem popleta,vlečka má nosnost 7 tun a celkovou hmotnost devět tun.
Díky za info .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Já děkuji za svezení Elišky.
Taky bych poprosil o pomoc s identifikací vlečky je to polsky vlek ( údajně) ,je to 3stranka sklopka ale víc nevím , má to 10-15,3 pneu .fotka je zde ,děkuju http://pasa444.rajce.idnes.cz/nastenka/ ... 142252.jpg
Chucku77 děkuju moc moc ....,to je on paráda , a nevíš nosnost? potřebuju sehnat doklady ,štítek jsem nenašel.
v týdnu Ti utekl kompletní vlek včetně TP za 15tyček...byl tam pár hodin......tady je určo i štítek v nějakým vláknu...jukni, hledej............
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
ty jo to mi neříkej to je pech ..... no jo no to bych asi stejně tak rychle neuhlídal
12+DPH..........solidní na opravu, komplet...propadlá STK......vydržela tam dopoledne...bylo to někde u Světlé nad Sázavou..........
cenovka je fakt super, propadlá stk není problém hlavně vlek s doklady ,ostatní se pořeší
9tuna má trubkové nápravy na fotce ta vlevo. Tvoje je 7tuna, možné označení BSS PS 701 H (pohotovostní váha 2050, užitečná 7500kg, celková 9550kg).
Zdravím, na podzim jsem koupil za cenu šrotu valník. Potřeboval bych zjistit co je to zač nebo aspoň kolik unese. Rád bych ho zkrátil a předělal na jednonápravový. Rám + nápravy je tovární výroba, korba (4x2m) je doma dělaná. Pláště má polské, tak typuju že pochází odtamtud.
Díky za jakoukoliv informaci.
Díky za jakoukoliv informaci.
No vypadá na bývalí krmni vůz WP-3,5...korba je přidělena na pevno-valnik?
Zetor 6718 DEEP RED
JJ Fidlla má recht-je to na podvozku polskýho krmáku WP-3,5M