Brambory
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brambory
Na té Jardyho myšlence něco je
A co budeš dělat se 600m3 vody?
Mít to u domu jako Vladimír2, klidně do brambor denně vyčerpám studnu, protože přes noc je zase stavem vody jako před čerpáním.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Vitex: polievať cca hektár pôdy.
Nevím co je mamut na vodu (jsem z paneláku) a modlit se nebudu,bo to ani nĕumim.Tak že musím počkat až se pomodlí jiní,nebo toho navrchu už to přestane bavit a už tu vodu pustí.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Vysvětlím:Mamutem,respektivě dírou pro něj,kdosi na fóru nazval moji dvanástikubíkovou betonovou nádrž,kterou jsem předloni ručně zakopával před barákem do hloubky cca třech metrů.Taková oddechová práce.
Tak včera som s kamarátom zarobil poslednú miešačku betónu a vtom začala búrka. Aj keď mi neprišla vhod a hodinu sme boli schovaní tak som sa nehneval, naopak, tešil som sa. Bola to radosť pozerať na to zavlažovanie.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
chlapy všetko vas mam učíť??? vy važne neviete ako sa privolava dažd??? Mne stací ked umyjem auto a na druhý den prší jak o život aby bolo zase zajebabrané....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Trochu pravdy na tom je.U mě to funguje když udělám výkop.Potom prší a nejvíce na podzim(jeseň).Proto se snažím kopat na jaře a v létě.Auto zásadně neumývám.
Stará špina z neho opadá sama.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
chlapi, prosím o radu. Jak nyní nejlépe přihnojit zemáky močovinou. Rozházet nebo rozpustit a postříkat spolu proti plísni?
Děkuju.
Děkuju.
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodit a přihrnout
Pole me uspesne zarusta travou, brambory zacinaji vylizat. Potreboval bych striknout Sencor, jenze je sucho. A ted babo rad
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
800 l/ha vody a muze byt sucho jaky chce. Vyzkouseno
Pockam jeste par dni jestli nesprchne a pak vyzkousim tvou metodu. Nic jinyho me stejne nezbejva. Cetl jsem, ze pro lepsi ucinnost je mozno strikat nadvakrat - cca 2/3 davky preemergent, 1/3 postemergent. Zkousel jste to nekdo?