Naše příslušenství k japonským malotraktorům
Moderátor: DYK
Re: Naše příslušenství k japonským malotraktorům
Zdar chlapi.
Pořídil jsem si bednu Deleks 140 a dnes jsem ji vyzkoušel při odklízení sněhu.
Sundal jsem s ní zadní čelo a použil jsem ji jako lžíci. Šlo to s ní perfektně. Budu si muset ještě pořídit rozvaděč a připojit tu bednu na něj.
Pořídil jsem si bednu Deleks 140 a dnes jsem ji vyzkoušel při odklízení sněhu.
Sundal jsem s ní zadní čelo a použil jsem ji jako lžíci. Šlo to s ní perfektně. Budu si muset ještě pořídit rozvaděč a připojit tu bednu na něj.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
pěkná sestava......teda toho sněhu napadalo
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Jak hodnotíš práci tohoto vypravěče? Jsi s ním spokojený? Kdo to vyrábí?
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ten mám aj ja
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Prosím info od těch zkušenějších. Mám japonce mišáka MT205, to ostatně už všichni víte. Vzadu nemám žádný závěs, tak jsem uvažoval o závěsu do trojbodu, ale asi to bude mít jeden háček, při jízdě z kopce nebude vlečka zvedat ramena a najíždět k traktoru??
Můžet prosím dát foto, jak máte řešená vzadu nebo i vepředu závěsy?
Já mám vzadu pod převodovku přišroubovaný 4 šroubama ramena, kdybych tam chtěl něco napáchat, musel bych to dát mezi skříň a ramena, ale mám obavy, aby pak kardan z šestidrážky nezavadzal o ten závěs. Další problém by asi byl při zatáčení by oj najižděla do ramen.
Můžet prosím dát foto, jak máte řešená vzadu nebo i vepředu závěsy?
Já mám vzadu pod převodovku přišroubovaný 4 šroubama ramena, kdybych tam chtěl něco napáchat, musel bych to dát mezi skříň a ramena, ale mám obavy, aby pak kardan z šestidrážky nezavadzal o ten závěs. Další problém by asi byl při zatáčení by oj najižděla do ramen.
Šéďa u nás sa dávajú tiahla z pv3s len to má nevýhodu že zakryješ kardan
Ja to mám takto.
- Přílohy
-
- tiahlo_.jpg (9.46 KiB) Zobrazeno 2367 x
Ahoj Šeďo, Já to mám origo takto.
Je to chycené zespodu ke skříni. Pokud chci použít kardanový vývod, tak kouli oddělám.
Když zvednu ramena až nahoru, tak mi oj o ně nechytá. Když moc zatočím, tak se oje může opřít o zadní kolo. Na to si musíš dát potom při prudkém zatáčení pozor.
Je to chycené zespodu ke skříni. Pokud chci použít kardanový vývod, tak kouli oddělám.
Když zvednu ramena až nahoru, tak mi oj o ně nechytá. Když moc zatočím, tak se oje může opřít o zadní kolo. Na to si musíš dát potom při prudkém zatáčení pozor.
Naposledy upravil(a) RoKur dne pát dub 28, 2017 6:38 pm, celkem upraveno 1 x.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Děkuji, asi to tak nějak budu muset vymyslet.
Děkuji všem, už jsem to také vymyslel, mezi ramena navařím plocháče.
Děkuji
Děkuji
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nemá to moc krátkej pás?stanislavsnv píše: Ten mám aj ja
Závěs hotový, děkuji za rady, mám další dotaz, nemám využití pro hydraulické nastavování ramene, napadlo mi, že by šel píst použít, jako třetí bod. Už jsem to zkoušel a pásne na čepy přesně. To by nemělo být nic proti ničemu ne? Když ten píst nese rameno, tak je taky slušně zatíženej, takže když bude, jako třetí bod nemělo by to vadit ne?
Jak jsi pokročil. Nějak jsem dotaz přehlédl. Myslím si, že by to mělo vydržet. Hoď sem pls fotku...
Kubota parking only :-)