rozvadzac zapojenie ??

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
pilčikbs
Kontaktovat uživatele:

rozvadzac zapojenie ??

#1 Nový příspěvek od pilčikbs »

zdravim neporadil bi mi niekto ohladom tohto rozvadzaca ? ma len pet dier a dve sekcie je mi to nejake divne keby je 6 dierok tak privod ,vyvod , 2 +2 na piesty nie? a tu je len pet a packy idu aj zatlacit aj potiahnut tak jak to ma ist do certa?
Přílohy
rozvadzac.jpg
co nejde klucom to ide autogenom !!

moj svet je les, lesna vyroba

PETER+

Re: rozvadzac zapojenie ??

#2 Nový příspěvek od PETER+ »

Mohlo by to byť nasledovne prívod + vývod, jedna sekcia na dvojčinný piest teda dva vývody a ďalšia sekcia na jednočinný piest teda jeden vývod. Celkom dobrý rozdelovač na malotraktor tú sekciu na jednočinný piest dať na hydrauliku ktorá dvíha ramená nadol by šli samospádom a dvojčinnú sekciu hadicami na rýchlospojky a môžte pripájať ďalšie prídavné zariadenia. Na dvíhanie ramien sa vačšinou používa jednočinný piest. Silou dvihate ramená hore a nadol idú sami Je to dobré na kopírovanie terénu, ramená vám nepôjdu nižšie ako si ich nastavíte napr. pluh, kultivátor a keď narazíte na hrb sami poskočia hore a znovu padnú na nastavenú úroveň. Niekedy sa používa aj dvojčinný piest vtedy si nastavíte polohu a ramená vám nepohne ani hore ani dole (lyžica za traktor,..) toto sa však málo používa teda aspoň ja som to nikdy nepotreboval. Ak je rozvádzač iba na dvojčinné piest môže sa zapojiť aj takto a existuje jednoduchý spôsob ako prepínať dvojčinný piest na funkciu jednočinného stačí ventí nejaké T-čko, pár hadíc.

Peter768

#3 Nový příspěvek od Peter768 »

Neviem či dobre vidím na tej fotke, ale zdá sa mi 6.vývod tá rýchlospojka čo tam je, jeda ak je to vôbec ona a este je aj opacna ("samec")

ola

#4 Nový příspěvek od ola »

Peter768 píše:Neviem či dobre vidím na tej fotke, ale zdá sa mi 6.vývod tá rýchlospojka čo tam je, jeda ak je to vôbec ona a este je aj opacna ("samec")
Ahoj,já si myslím,že dobre nevidíš,protože je jich tam furt enom pět aj s tým samcem.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Dambik

#5 Nový příspěvek od Dambik »

pilčikbs píše:zdravim neporadil bi mi niekto ohladom tohto rozvadzaca ? ma len pet dier a dve sekcie je mi to nejake divne keby je 6 dierok tak privod ,vyvod , 2 +2 na piesty nie? a tu je len pet a packy idu aj zatlacit aj potiahnut tak jak to ma ist do certa?
Dve bocni sroubeni , privod, zpatecka, prvni sekce dvoucinna pistnice, druha sekce jednocinna pistnice, na te druhe sekci od paky vidim zatku, pokud dobre vidim.

fastrac8250

#6 Nový příspěvek od fastrac8250 »

no ako uz bolo povedane tka krajne na bokoch su provod a vyvod a mas tam jednu dvojcestnu a jednu jednocestnu sekciu 8)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy“