Malá 70 od Vladimíra2
- Black & White
Re: Malá 70 od Vladimíra2
Zájímá mně proč voda do válce a starost s mrazy. Měl jsem malej ruční válec na hřiště ( teď je z něj provzdušňovák ), naplněnej vodou šplouchal dělal hrby a pěkně jsem se s ním nadřel. Po naplnění suchým pískem odpadla starost s mrazy a i povrch to dělalo rovnej.
Práce zkurvená, dobře barvou natřená ................
...budu nad tím přemýšlet .
Mam len malý valec na zeleninu a tiež od určitej doby je v ňom piesok, len je kapánek ťažší ako s vodou.
Ahoj, kdysi jsem viděl na hřišti krásnej betelnej válec. V prostředku dělenej, kvůli zatáčení. Válec byl těžkej jako kráva. Ale koukali na něj a zjistili, že jde napustit vodou. Tak se obě části napustili vodou. No hřiště jako stůl nádhera. Tahal to traktor a pokaždé to bylo paráda. No hošící nevypustili na zimku vodu a ono celkem tenkrá mrzlo. Válec byl fakt betelnej ale stejně ho to trhlo. Obě půlky skoro stejným způsobem. Tam co je to čelo navařený k stočenýmu plechu toho válce. Trhlina asi 30 cm a pěkně to v tom místě vyfouklo čelo i ten válec ven. Kurva voda a jakou to má sílu!
Já jsem teď minulej tejden rozebral dopravníky z bramborovího kombajnu Německýho. Leta to leželo za štosem prken na zahradě. Rozebral jsem to docela domrtě. A boky toho dlouhýho dopravníku tvoří jekl a dole byly oba dva nafouknutý jak trubky. Jak v tom stála voda a v zimě to párktát zamrzlo, tak ho to parádně nafouklo.
Já jsem teď minulej tejden rozebral dopravníky z bramborovího kombajnu Německýho. Leta to leželo za štosem prken na zahradě. Rozebral jsem to docela domrtě. A boky toho dlouhýho dopravníku tvoří jekl a dole byly oba dva nafouknutý jak trubky. Jak v tom stála voda a v zimě to párktát zamrzlo, tak ho to parádně nafouklo.
- MILDAZETOR
Vláďo, tak to je radost se koukat , paráda.
Určitě nám brzy ty zázračný kleště představíš (snad i jejich výrobu) ...
Těšíme se...
Určitě nám brzy ty zázračný kleště představíš (snad i jejich výrobu) ...
Těšíme se...
Máš to pekné , dúfam, že začiatkom leta stihneš zasadiť znova a budeš zbierať ďalšiu úrodu.
Tak ja sa tiež pripájam , nech sa darí a nech máš stále nové a dobré nápady
- pani-kenybzova
na tom přání jsem měla být aj já....., takže vše nejlepší Vladimíre, jak se u nás přeje, aspoň ešče jednůc tolik
Vladimír, všetko najlepšie k sviatku kto by to bol povedal, že už máš toľko rokov. Dúfam, že sa ešte niekde na akcii stretneme
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
vladimíre, bohužel jsem se nemohl zúčastnit, tak aspoň přes kamarády a teď na dálku ti přeju hlavně výborné zdraví a hodně radosti z nových projektů a stávajících strojů
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Ladine, ode mě taky všechno nejlepší k životnímu jubileu a máš u mňa krabicu vlčnovských vdolečku.
Hned jak pojedu tvojím směrem, tak se nahásím, nebo jak se budš pohybovat na hradišstku, dej vědět.
Jara
Hned jak pojedu tvojím směrem, tak se nahásím, nebo jak se budš pohybovat na hradišstku, dej vědět.
Jara
Tak to budou pomocníci.