Kdyz jsem to chtel resit jako ty tak za pastorek chteli 26tis a za hreben asi 14tismiky64 píše:Ty hřebeny vyvaří vyfrézujou a zakalí a na tom sloupu ten pastorek odříznou a navaří tam novej co udělaji.pobuk píše:To ti budou vyvarovat?
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
-
Ahoj,já sní mažu a je to super.K lkt ji dávají zdarma jako příslušenství.Předtím jsem mazal pneumatickou maznicí,ale tato aku je lepší.Cena je okolo 6000kč.pepikorliklocal píše:https://www.youtube.com/watch?v=-M7fjoW ... e=youtu.be
už s tim někdo mažete
-
Zdar,pneumatickou to myslis tu na vzduch,tu sem taky kdysi koupil ale na 6-7 co mam u traktoru tlak mi to vecne mazalo nemazalo tak nak mi to de jen doma na kompresoru kde mam 11
-
Ahoj,pneumatickou,ano na vzduch.Cena byla kolem 1000 kč a mazal jsem na 4,5 bar.a bez problému.Používám pouze kartuše.To je vazelína v plastovém pouzdře které se zasune do maznice a jedeš.
zdravím, dlouho sem tu nebyl, kdysi zde na foru byla rubrika s technickými popisy, výkresy, schémata, návody seriových strojů jako štípačky, navijáky atd... Jde mě hlavně o navijáky nebo lesní nástavbu fagus, nemůžu to najít, tak kdyby ste někdo věděli, kam se to přesunulo nebo kde to najít. Dík
Zkus projít manuály a návody
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewforum.php?f=29
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewforum.php?f=29
Tak už konečně doděláváme paseky na zalesnění
Výjezd na linku je poněkud drastickej, závěs si užije
Aspoň je vidět nutnost rámu
Hmoty tam je spousta
Výjezd na linku je poněkud drastickej, závěs si užije
Aspoň je vidět nutnost rámu
Hmoty tam je spousta
pobuk píše:
Kdyz jsem to chtel resit jako ty tak za pastorek chteli 26tis a za hreben asi 14tis
Pastorek mě vyjde na cca 13tis. a oprava hřebenů na cca 8tis.. Kdyby jsem to kupoval nový komplet sloup a hřebeny tak by mě to vyšlo na 92tis. Takže jsem zvolil tuhle variantu
Franto fotky parada.
Chlapi, jak je to s těma lesáckejma nástavbama na stk? Chápu to dobře, že s nízkým třeboňským rampovačem se štítkem, ale bez osvědčení od výrobce a bez zápisu v tp, neudělám technickou? Dá se to nějak vyřešit, bez sundávání nástavby před každou další technickou?
S nastavbama bez osvědčení nebo zápisu v TP na STK je velký problém. Prakticky jsou dvě možnosti buď sehnat doklady na nástavbu nebo sundavat na STK. Konkrétně u 72-77 zakrývá nástavba Vinko. Tohle mi bylo řečeno na STK technikem.
Školní polesí Valšovice - lesnická škola Hranice na Moravě
Tak jsem zase ve škole ale tentokrát je učím já
Jinak ještě jsem v životě neviděl zametat lesní cestu
Tak jsem zase ve škole ale tentokrát je učím já
Jinak ještě jsem v životě neviděl zametat lesní cestu
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já zažil výlov Padrťských rybníků v Brdech. Ženský uklízeli příjezdovou cestu prostorem aby papalášstvo moc nedrcalo. Já s vyvážečkou uklízel klest z příkopu. Teda naštěstí jen v místě kde jsem zrovna dělal, ne celou
Pamatuji, když lovecké chodníky zametaly ženské z pěstebky březovýma metlama před jelení říjí kvůli hostům
ale to byla trochu jiná doba a myslivost
ale to byla trochu jiná doba a myslivost
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tohle je pár let zpátky