Fekiho 7045
Moderátor: Lukashil
Re: Fekiho 7045
Este by to chcelo detailnejsie foto tej upravy hydrauliky.
co konkretne myslis?
Napr. Hlavne vrch hydrauliky.
pozri rajce http://fekino.rajce.idnes.cz/uprava_hydrauliky/# tam je par fotiek nahodenych, daval som ten link o stranku vzad... od hlavneho piesta trubicka, cez povodnu dieru sla panelova prechodka, z ktorej sa odsustruzil jeden koniec a narezal zavit pre holender ktory vedie potom na dve strany - 2 piesty+ privod... ten pospajany vrch hadic nemam odfoteny, vyzera to kusok horsie, spajal som z toho co bolo doma a vecsina hadic je dlhsia tak su tam kusok naohybane ale nevadi... + rozvadzac je na mieste spolujadzca uz zo 2roky urcite, takze tam som len len robil mensie upravy v zapojeni
- zetorak jirka
Věř tomu že budeš spokojenej. Aspoň mě to tak funguje už několik let na třech traktorech bez problémů.
Uplne mimo temy, dokoncil som svoju diplomovku tak sa chcem pochvalit, ma to byt nabijacka , zatial je ,,hlupa" ale casom mozno bude inteligentnejsia kedze je riadena mikropocitacom.... aspon by som chcel urcite poriesit nabijanie vybitej baterky, aby postupne zvysovalo napatie, aby baterka nedostavala take supy... sice som postupom tvorenia zistil ze ako nabijacka to nebude velmi vhodne, kedze neviem riadit napatie a prud samostatne... prud je zavisly len od napatia, teda nieco take ako stare trafonabijacky
Inak je urcena aj pre 24v sustavy, na maxime dava okolo 29V co je sice kusok viac, ale ma bohuzial dost mekku charakteristiku takze po zatazeni to padne nizsie max prud je 12Amperov, pri ktorom to padlo na necelych 24V... Ale 12V baterku by to malo bezproblemu nabijat tymi 12Amperami aj pri dostatocnom napati ... rozmery cca 13*16cm(po orezani plosaku), cize celkom kompaktne vzhladom na vystupny prud...
Som si vedomy ze to nieje ziaden ideal, ale tesim sa z nadobudnutych skusenosti , kedze som donedavna vedel vcelku prd ohladom takejto elektroniky a mozno to semtam posluzi pri nabijani vetriesky, kedze k nej furt nosim tazky startovaci vozik...
Inak je urcena aj pre 24v sustavy, na maxime dava okolo 29V co je sice kusok viac, ale ma bohuzial dost mekku charakteristiku takze po zatazeni to padne nizsie max prud je 12Amperov, pri ktorom to padlo na necelych 24V... Ale 12V baterku by to malo bezproblemu nabijat tymi 12Amperami aj pri dostatocnom napati ... rozmery cca 13*16cm(po orezani plosaku), cize celkom kompaktne vzhladom na vystupny prud...
Som si vedomy ze to nieje ziaden ideal, ale tesim sa z nadobudnutych skusenosti , kedze som donedavna vedel vcelku prd ohladom takejto elektroniky a mozno to semtam posluzi pri nabijani vetriesky, kedze k nej furt nosim tazky startovaci vozik...
Paráda Bude aj nejaké okrytovanie?
vdaka, jasne ze bude, aj displejik, ale asi taktiez az na jesen teraz to spisujem, potom statnice, a 2.6 uz odlietam na skoro 4 mesiace do USA bude mi to tu chybat ale treba pozriet aj svet kym sa da... posledne studentske leto, a posledna sanca tam ist pracovat ako student
to jsi uplne vyhodil puvodni kostku z ty hydrauliky a celi ovladani vyved do noviho rozvadece? A jak si vyresil plovouci polohu?
ahoj, presne, vyhodil som vsetko, o kurvitko menej... Plavacku mam normalne na pridavnom rozvadzaci- hore dole, a este nizsie je plavacka kde za paka zaaretuje ide to trosku ztuha pri dvoch piestoch a hlavnom, ale to sa musi kusok rozbehat, jak to potvrdil aj jirka
no to urcite, tak to je zas inspirace
nahodeny blikac s alarmom paralelne ku kontrolke mazania, uvidime ako to velmi bude rusit akurat to momentalne nedobija, reuglatorom to nieje, zajtra na to hodim este ocko + ledky na podsvit budikov +voltmeter prilepeny na vrchu, planujem mozno nejaku bednicku nad kastlik tak preto nechcem rezat do pristrojovky
Palivomer nemas?
ee blbol tak letel von, je tam tlak oleja a vedla vzduchu...
inak dnes dorazil ,,darecek" kedze som sa opakoval po pavlovi, detailensie fotky su aj u neho v teme zaber 195cm, bocny posuv, 32 kladiv 0.8kg
ale kedze on ho este neskusal, tak posielam par fotiek z prace... cast luky je ok, no druha je mociar kedze je to priamo vedla hornadu a byvaly najomca sa vysral na kosenie alebo hrabanie neiktorych casti... takze vela je tam z toho poprerastane a poberala to ledva redukovana 3.... neviem, bude sa to dat vobec tohto roku pouzit na seno? je tam velka kopa tej hmoty na zemi... pochybujem ze to stihne prehnit... alebo to bude treba este raz zmulcovat na jemno? takto sa dokonca museli naplno otvorit vratka...
niektore fotky su uz horsie, moj mobil sero nepobera
videjka
inak dnes dorazil ,,darecek" kedze som sa opakoval po pavlovi, detailensie fotky su aj u neho v teme zaber 195cm, bocny posuv, 32 kladiv 0.8kg
ale kedze on ho este neskusal, tak posielam par fotiek z prace... cast luky je ok, no druha je mociar kedze je to priamo vedla hornadu a byvaly najomca sa vysral na kosenie alebo hrabanie neiktorych casti... takze vela je tam z toho poprerastane a poberala to ledva redukovana 3.... neviem, bude sa to dat vobec tohto roku pouzit na seno? je tam velka kopa tej hmoty na zemi... pochybujem ze to stihne prehnit... alebo to bude treba este raz zmulcovat na jemno? takto sa dokonca museli naplno otvorit vratka...
niektore fotky su uz horsie, moj mobil sero nepobera
videjka