Česnek
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Česnek
Dneska jsme česnek pohonili Dasou a okopali. Teď už jen tu vodu
Zálivky máme dost,teď jen ty kopřivy.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nj,a já si naivně myslel,že to je nějaká Dáša co hladí česnek po stroužkách,ale tahle bude asi dražší .
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Není to žádná pálka, pokud nemáš česneku hektary laicky řešeno je dasa pomaleji uvolnitelný dusík s přídavkem síry. Ledek je rychleji uvolnitelný dusík. Dasu je vhodné zapravit do půdy. Já kupoval Dasy 50 kg za 345 Kč.
V naší vesnici je jenom OBI,ve vedlejší dědině mají i HROMBACH a jiné krámy .Sortiment ale všude stejný, ledek max.3kg balení,NPK jenom 10kg kyblík v tom jsou mleté cihly mezi tím trošku hnojiva.Rázem tě vyjde kg hnojiva 40 a víc peněz.Chtěl jsem si objednat větší balení přes net.Čekal jsem do dubna protože měli otevřít sezonní výdejnu,jenže náhle výdejnu zrušili,prý Babišovné.
Podpora zemědělství horší jak za komárů.Kdo mi poradí?
Podpora zemědělství horší jak za komárů.Kdo mi poradí?
Opět neporadí nikdo,kde jsou ty časy .Dřív se tady radilo nezištně skoro úplně na všechno.Dneska ,máš problém?To mi taky,si ho vyřeš.Maximálně se ještě posmějou,když řešíš špatně.Mohl bych se sice utěšovat,mám ho sice malý ale bio.Tomu samozřejmě nevěřím ,když vidím to svinstvo co padá shora.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Havirov sice neznam, ale urcite mas v okoli nejaky velkoprodej. Tady u me je treba ADW. Nevim jaky maj minimalni odber, ale neremcaj ani kdyz si beru pytel. Ac jim jezdi nakladaky pro X tun. Zkus se poptat nejakyho farmare v okoli, kde jezdiva. Pokud nemusis odpisovat evidenci, muzes si v igelitovyt pytlu nebo kyblu nechat hnojivo na vic let. Ale nesmi se k nemu dostat vlhkost
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ten vyguglený odkaz je jenom teorie,obyčejně mají to co v kauflandu jenom dražší.Hnojivo 50kg pytel jsem už neviděl roky,max 20kg.Možná ten Mountfield. Nepotřebuji každý rok 50 kg hnojiva,klidně uskladním.
Okolní pole s řepkou práškují obyčejně nějací kočovní chemici z vedlejšího okresu.Sem tam menší zahrádkáři kupují asi někde v Polsku.Mohl bych asi taky,jenže to se mi z osobních důvodů nějak ekluje.
Okolní pole s řepkou práškují obyčejně nějací kočovní chemici z vedlejšího okresu.Sem tam menší zahrádkáři kupují asi někde v Polsku.Mohl bych asi taky,jenže to se mi z osobních důvodů nějak ekluje.