Zaklad na novy traktor z T805
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zaklad na novy traktor z T805
krasnyy.. novy jejej.. a co jeste bude nejaka kacena postavena a nebo uz si skoncil.. a uz trakturkarskej duchod..
- fabikmiroslav
Traktor už stavat nebudem jedine ak by potrebovali chalani inak .Toto je posledna kačena a budem sa venovat jej občas sa na nej prevezem po lese a môžno ak sa mi to podarí postavit na veteranske čísla tak chcem ist na zraz vojenskej hystorickej techniky .Sahara , Slovenske piesky ,Tankove dni Laugarício
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Teraz som to čítal ako to postavit na veteranske čísla a je to cele o znamosti a hlavne korupcii
Dobre už bolo
To je predsa už na Slovensku klasika. Sa divím že ťa to prekvapuje
Jsem nadrz cistil tak, ze jsem dovnitr dal drobne kaminky, nalil trochu stareho benzinu a sterchal. Pak jsem to vyplachl jeste dvakrat benzinem a bylo to. Pro jistotu mam za nadrzi filtr na hadici, ale je to dobry. Asi zalezi taky jak moc je rezava.
-
ale kdeze, tuto nadrz treba cistit len chemicky! ona je pocinovana, aj z vnutra aj z vonka...ak by si to vybil kamienkami, tak ju za 2 roky mozes zahodit, co bude ako sitko! ja som naposledy daval veci pocinovat do presova...lacna zalezitost to nieje, ale na 20 rokov ma clovek pokoj...ale myslim, ze sa cinuje aj niekde pri malackach, len ja som vtedy potreboval potravinarsky cin, a to je na slovensku jedine tam...neviem ako maju ostatni skusenostim, mozno sa to uz zmenilo, ale ja som mal problem s tymito farbami do nadrze, pocase sa to zacalo odlupovat, a zapchavalo mi sitko...
- fabikmiroslav
čital som par príspevkov a tam som sa dozvedel že oni nepotrebuju dalších medzi seba a ked si pozrieš tie poplatky za všetko tak maju z toho krasny biznis Ked nahodou sa im niečo nepozdava tak sa musíš objednat na další termín a za to sa plati zas .Kupit origoš papiere za 1000 ečiek aj to neviem či je dost .Chodit každy rok STK a EK plus poistka a mýtna jednotka Uvidímeharijaro píše:To je predsa už na Slovensku klasika. Sa divím že ťa to prekvapuje
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
- fabikmiroslav
Cele som to obrusil až na zakladnu farbu ešte dvere a z vnutra to poobrusujem nech to troška vypada stekancov je tam požehnane
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
- fabikmiroslav
Obaly prišli opieskované .čerpadlo dam funglovku ked sa to robí nech je s tym pokoj ložiska do prevodovky pôjdu tiež nove ,ešte opravim radiace vidličky lebo su zodrate asi tam radili rychlosti kladivom
Dobre už bolo
-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz si miro predstavis, kolik nactniku na vojne se na ni ucilo a na vsech relativne.. neni se cemu divit za ty roky. a co potomek.. pujde v tvejch slepejich ma k tomu nejakej vztah k 805tkam...
- fabikmiroslav
Určite pokračovatela mam ale toto bolo už robene, skor by som to videl na tych hasičoch tam boli tiež umelci každý na to zvysoka sral .Takto dokurvená Tatra by u armady nemohla byť.Nevadí, problem by bol pokial by nebolo nahradnych dielov čo u mna nehrozí.neviem to pochopit ako to môžu takto dodrbat až do tla
Dobre už bolo
-
- Kontaktovat uživatele:
to vis neni cit,nikoho to neni, stridaj se, nikdo nic.. to je tzv, skoc do me a jed.. a kdyz neco ,tak to je po druhym .. ale u tebe bude jak s fabriky a opecovavana, tak dalsi kraska zachranena
- fabikmiroslav
Ešte mam v plane jednu kačenku.To ma ešte od zachrany strašne daleko do nadstavby vybavenie nezoženiem .ty čo to maju tak si to cenia viacej ako vlastny život a nevedia čo pytat ,ale z vonka ju dam do pôvodneho stavu aspoň sa vynasnažím
Dobre už bolo