UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Původní 372 mně traktoristovi co denně neřeže vydržela 12 roků, 372 torg se mně po 2 rokoch a několika opravách neoplatilo dál dotovat, možná špatný jeden kus, ale už jí nevěřím a po létech s Husgvarnou jsem zběhl ke konkurenci.
-
Po zkušenostech s H 560 XPG taky odcházím po dlouhých letech ke konkurenci. Znám tu jen jednoho těžaře, kterému ta pila fungovala bez problémů. Koupil si tu samou a ani ne za rok komplet GO, jako u všech.. Ta moje byla tři roky stará, skoro vůbec neřezala (na navijáku vozím starou stihl 440). Rozpadlo se ložisko na klice a stálo to 11tis. Z motoru zůstal původní jen válec. Hned po opravě jsem ji za deset tis. prodal kolegovi, který zná její historii, ví, že nikdy nedělala a je zatím věrný husce. Smál se, že za 10 tis. koupil novou pilu. Tak hlavně aby mu ta dobrá nálada vydržela. Tady utíká ke konkurenci hodně lidí. Když vidím kolik se po garážích povaluje rozpadlých 560tek, tak se ani nedivím.
byl problem v tech prvnich generacich,ted uz je vše O.K.i kdyby ta pila vydržela rok,tak na odvetvovani nema konkurenci
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
-
Bavím se o druhé generaci. Proto mě to tak naštvalo. Jo pila je to pěkná, rychlá a dobře se drží. Ale srovnejte si to se stihl ms 362, ke které lidi od této pily utíkají. Při stejném objemu je stihl lehčí, má vetší výkon a menší spotřebu. O životnosti se nebudu ani vyjadřovat...
Můj útěk od Husqvarna robotické mašinky ke Stihl -tady je svět ještě normální - byl jasná volba. MS 362 překonává vše, co Švédové za doprovodu plastů+zbytečné poruchové elektroniky jen chtěli i ve snu udělat..........Husca vyrábí pily pěkné na pohled, leč nekvalitní a zbytečně technicky složité........
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
362 ma možná vetsi vykon ale jenna papíře a váhove asi taky tak.a novy 362 uz maji taky pocitac.ale je my jasný ze si každý bude chvalit to svoje.ale jestli budu dal delat s pilou tak si dalsi novou pilu koupim urcite H560
-
Já ji chválím, ale ještě ji nemám. Ale kdybych náhodou měl jít řezat, tak do husky už prachy nedám a to jsem používal od 18ti jen husgvarny. Za čtrnáct dní mně bude 40... Stihl dává na el. zapalování 5let záruku, tak tomu asi věří.
však pohoda,at si kazdy dela stim co mu vyhovuje,ja bych tu německou kouzelnickou krabici nechtěl.max. nejakou tu silnější na manipulaci a vyrobu paliva
Klucí prosim Vás o radu. Potřeboval bych sundat z otoče na vleku hydraulický válce co otáčejí rukou. Jsou tam matice na hákový klíč ten sem koupil, ale problém je v tom že matice mi nejdou povolit. Jsou nějak jištěný nebo to je jen tak dorvaný?
-
362 byla jedina husa co se mi kdy za rok rozesrala,nadruhou stranu koukam 365 za 13500 bez daně za to uz si ani poradnej telefon nekoupis
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
- tronda
,mám jí 18 let,sice řežu jen palivo a max nějaký prořezávky a stále drží......
Já tam mám šrouby pruměr 12 a mám to dorvaný že mi to taky nešlo povolit. Ale můžeš to mít nějaký jiný.miky64 píše:Klucí prosim Vás o radu. Potřeboval bych sundat z otoče na vleku hydraulický válce co otáčejí rukou. Jsou tam matice na hákový klíč ten sem koupil, ale problém je v tom že matice mi nejdou povolit. Jsou nějak jištěný nebo to je jen tak dorvaný?
Ale ty to nechápeš jak asi někteří další. Před 18 rokama kůpils 372 xp co už těžko teď novů někde u nás seženeš. Ta byla dobrá.tronda píše: ,mám jí 18 let,sice řežu jen palivo a max nějaký prořezávky a stále drží......
Teď se prodává 372 xp torg, a tam jsou dost často problémy.
Dlouhý doběch otáček, nemožnost nastartovat po chvílce odstavení ..... . Asi před půl rokem tady už o tom byla řeč.
Ty kontramatky jsou na lepidle.Je potřeba je nahřát tak do 200 °C aby lepidlo povolilo.Hlavně né autogenem.miky64 píše:Klucí prosim Vás o radu. Potřeboval bych sundat z otoče na vleku hydraulický válce co otáčejí rukou. Jsou tam matice na hákový klíč ten sem koupil, ale problém je v tom že matice mi nejdou povolit. Jsou nějak jištěný nebo to je jen tak dorvaný?